par vecumu

Reitings 11
Reģ: 03.02.2014
Sveikas! Mani nomac "emocionala problema". Man 27, ar draugu ilgi :). Man ir arkartigas, biedejosas bailes no zaudeta laika, no ta, ka driz busu veca dzive bus beigusies. Visi saka "dzive ir isa", tas mani biede lidz dzilumiem. Liekas, ka novecoju ar katru menesi, paradas jaunas grumbad utt. Visdrizak, parak sevi petu un biezi saskatu to, ka nav, bet kapec man tadas mokas? Pat transporta skatos uz sievietem, novecosanas pazimem un jutos vinam lidziga. Visu muzu esmu jutusies ka meitene, bet tagad?! Ka lai saucos? Liekas, ka mans vecums vairs nav jauniba. Meitenes, vai varat dalitirs tik sleptas izjutas, ja bijusas, vai sacit stiprinajuma vardus? :)). Parlasiju, izklaudad traki, bet tadi demoni mani moka...
03.02.2014 19:45 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Diana-mazliet vairaak par tevi noteikti,bet es tev saku-galvu auksaa!Man bija mazliet gruuti briidii,kad bija probleemas ar sejas aadu.vienmer atceros,ka visi teica,cik man skaistas lielas acis,bet ja vaaretu savest kaartiibaa to seju...un tas bija tiesi tavaa vecumaa.Tik loti ciinijos un nekaa...Es toreiz veel nezinaaju,ka problema ir nepareiza eesana-trekns paaraak daudz cukura uzturaa...Tad izdomaju ,ka kompenseesu to ar interesantiem apgeerbiem,matu griezienu utt.Man toreiz jau bija gimene ,mazie...
Tagad seja ir pirmklasiiga un augums taapat ,bet gadu skaitlis vareeja buut mazaaks-atkal izdomaaju,nekas turpinu geerbties moderni ,ejot uz darbu un ar odzinu.Censos izskatiities vienmeer labi,bet tajaa pasaa laikaa vienkaarsi.Apmeeram taa...
03.02.2014 21:27 |

Reitings 11
Neons, paldies! Sievietes, kuras ir pari....27 :) - kas ir lietas, kuras dod piepildijumu, harmoniju, harismu? Ja jus butu atpakal, ko visvairak novertejat izdaritaja/busana saja vecuma vai kas ir tas, kam bjja jabut?
03.02.2014 21:32 |

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Es ari jutos ka veca klukazha 26 gados, bet tad es paliku stavokli ... es jutos tik jauna, ka vel nekad, liekas, visa dzive prieksa!
03.02.2014 21:34 |

Reitings 374
Reģ: 04.08.2013
Man arī tādas domas. Negribas novecot, lai gan tas piemeklē katru cilvēku agri vai vēlu. Pat ar visu veselīgo dzīvesveidu utt. tāpat no tā neizbēgt. Un tas tiešām biedē! :( Zini kādi cilvēki nenoveco? Tie, kas nomirst jauni! Es šo reiz pajautāju draudzenei un viņa nevarēja atbildēt. Kad es pateicu atbildi, viņa teica, ka grib labāk novecot un nomirt no vecuma! Reizēm par to aizdomājos un paliek skumji, bet nu tāda dzīve. :(
03.02.2014 21:38 |

Reitings 380
Reģ: 15.10.2013
Man arī ir zināms cilvēks kurš pateica,ka grib nomirt jauns ar visu to ka viņam ir bērns,
man tas šķiet tizli,jo kā var negribēt redzēt mazbērnus un redzēt kā izaug paša bērns?
Šķiet tā ļoti egoistiski...
Man nav bērnu,bet nekad neesmu teikusi,pat pieļāvusi domu,ka gribu nomjrt jauna...hm
03.02.2014 21:43 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nu visus plānotos un neplānotos bērnus gribētu līdz 30 gadiem dzemdēt - tas ir tas ko es gribētu atskatoties šobrīd uz saviem gadiem.
Pēc 30 gadiem - jāsāk vairāk lutināt sevi, noteikti jāpievēršas veselīgam dzīvesveidam, ja tas nav darīts jau agrāk, biežāki SPA apmeklējumi, kosmetologs, stila izkopšana atbilstoši vecumam u.t.t. Jāsāk sevi vairāk disciplinēt, ieviest režīmu un jāsāk vairāk kustēties. Tāpat jāpeivērš vairāk uzmanības savai pašsajūtai un veselībai kā tādai - biežākas regulārās pārbaudes.
Citiem vārdiem sakot - jāmīl sevi arvien vairāk!!!
03.02.2014 21:43 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man loti lielu prieku dod tas ,ka varu pasportot-braukt lejaa no kalna blakus 20 gadiigiem,uzspeeleju tenisu,skrienu savas 3 miles katru riitu ,un uzsmaidu katram ,kas skrien pretii-iipasi simpaatiskiem viiriesiem:D
Man patiik radoss darbs, un tad rodas taa iedvesma,lai labi izskataas,runajot par maniem modeliem....Saprotu,ka esmu taalu no perfektaa modela,aktrises-censos priecaaties par to,ko Dievs man ir devis ,un ir devis faktiski daudz-galvenais veseliibu:)
03.02.2014 21:44 |

Reitings 11
Kitija.,Tu lasi manas domas. Bet man nav domu mirt jaunai :). Man gribas!!! Dzivot!! Bet piepilditi, energiski, pasapmierinati!! Ko tagad nespeju. Ticu, ka tas ir parejosi - tada ka dveseles pardzimsana sievietee - bet par ilgu un grutu. Dominika, Tavs teikums loti suligs un iepriecinoss :)). Es negribu slept citiem savu vecumu un slepties pati no ta. Gribu macet baudit un nezeloties par to, ka vareja nut mazak gadu. Vel neprotu. Jamacas jaizdzivo japardzivo, ir gruti :)
03.02.2014 21:49 |

Reitings 11
Neons, Emanuelle - forsi! Neons, tas, ko Tu raksti, ir tas, ka es ari iedomajos. Nezinu, vairak jutos ka meitene, ne sieviete. Varbut sis bridid tiesam ir nopietna pareja? Un pati sev nelauju to darit, tapec tadas mokas... Nekad neesmu bijusi arkartigi sieviskiga, caciga. Varbut vajadzeja. To gab jutu, ka muzam nebusu, piem, tieva, ja biski nedomatu par esanu (agrak vareju nedomat :)). Bet tas sikumins, pat patikama disciplinesanas. Nu dvesele man ir "dzemdibaas". Ceru uz sirdsmieru
03.02.2014 22:01 |

Reitings 374
Reģ: 04.08.2013
Nu tas bija tikai tāds piemērs, lai priecātos, ka ir iespēja dzīvot un novecot! :D Novecošana ir daļa no dzīves. To vajag pieņemt, bet saku kā ir - es pati to nevaru pieņemt. :(
03.02.2014 22:03 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Sieviete pēc trīsdesmit ir visbīstamākā!
Viņa vēl ir jauna un skaista ... bet vairs nav stulba!

:D
Par tēmu - man lēni un cienīgi tuvojas bubulis 30 :D a, kas?! Smuka jubileja gaidāma, nosvinēšu ar vērienu un glanci! Pēc 25 šķita, ka ārprāts, ārprāts, palieku veca, kādu laiku pagruzījos un tad atsāku dzīvot. Tagad skaitlis man neko nenozīmē, tiešām ir mazsvarīgi!
Man ir divi super brīnišķīgi, bet trakoti nepaklausīgi bērni, kas mani ik dienu ievelk bērnības burvībā (l), mācos brīnīties un priecāties kopā ar viņiem, man ir darbs, kurā varu mācīties un augt, man ir hobiji, kas ir attīstāmi un pilnveidojami. Viss notiek, nekas nav apstājies un krunkas-tās no smaidīšanas un emocijām (l)!
03.02.2014 22:16 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nez, man pashai savs gaduskaitlis ir pavisam nenoziimiigs. Protams, buus jau kaada, kura pakratiis ar pirkstu manaa virzienaa taapeec, ka man teju 30 gados kaajaas ir converse kedas, dzinsas ar kniedeem, gari mati bez jebkaada griezuma un daru tieshi to pashu, ko dariiju savos 20, vieniigi varbuut kaut ko mazaak, jo ar gadiem nedaudz nogurums naak klaat un daudz ko esmu "ateedusies". Man ir vienalga, ka dazaam skaitaas veca dzemdeetaaja peec 30, jo pati plaanoju veel peedeejo beerninju uztaisiit ap 40, man ir vienalga, ja kaadai liekaas, ka peec 30 nav pieklaajiigi sabiedriibaa sabuzjinaaties ar miiljaako cilveeku un ka nevajadzeetu speeleet video speeles. Gadu skaitlja noziimi uztiepj mums apkaarteejaa sabiedriiba, bet tam parasti nav nekaads sakars ar to, kaa pashas juutamies. Varam justies 20 gados kaa 40 gadiigaas un otraadi.
03.02.2014 22:38 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
vīriešiem patīk labas lietas tātad gan vecas un labas, gan jaunas un labas. seivietēm patīk tikai jaunas lietas. pohuj... jauns ir jauns. vecs jāizmet.
03.02.2014 23:43 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Liekas, ka novecoju ar katru menesi, paradas jaunas grumbad utt.

Ir man pāris grumbiņas uz pieres, un, ja baigi meklē, arī 2-3 sirmi mati. Bet ar visu to es savos 30 jūtos smukāka un seksīgāka, neka jutos tad, kad man bija 20 (un 25).

Tā ka varu ieteikt tikai iepirkt hialuronskabi, un dodies izbaudīt dzīvi :)

04.02.2014 09:42 |

Reitings 1431
Reģ: 04.04.2012
Gadu skaitlja noziimi uztiepj mums apkaarteejaa sabiedriiba, bet tam parasti nav nekaads sakars ar to, kaa pashas juutamies.

Vot šitam es 100% piekrītu. Man šogad šis skaitlis nāk virsū- kad aizdomājos, jocīgi paliek, bet pa lielam jau nekas nav mainījies. Esmu jauna, skaista sieviete- mazo man vēl nav, bet tos arī gribēju laist pasaulē pēc 30.
04.02.2014 10:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits