Jā, vaine, ar to izskats/darbs/nauda mēdz nepietikt. Varbūt vajag krasas pārmaiņas, lai rastos sajūta, ka dzīve nevis aizpeld, bet tu esi tajā iekšā ar pilnu atdevi. Ir taču stāsti, kā pēkšņi no biroja rutīnas viņa atver kafejnīcu, iestajas Mākslas akadēmijā, sāk nodarboties ar labdarību.. vai vispār aizceļo... Nu, protams, bērns ir variants, mani kaut kādā ziņā tas glāba, deva stimulu, bet tas noteikti nav nekāds salmiņš, kam uzlikt pārlieku slodzi kā glābējam. Vispirms jau tai sajūtai jāatnāk Tevī pašā, mieram ar sevi laikā, vietā, savā ķermenī. Pilnveido sevi, mācies, aizraujies.. manuprāt, saturam tādas grumbas kļūst otršķirīgas. Ir taču sievietes gados, kas burtiski staro, acīmredzot vienkārši mīl dzīvi, to, kurā tobrīd atrodas. Ja esi tukšs ķobītis, tad pieķeries aizejošajam, kas beigās riskē kļūt vienkārši skumji.
Man ir bijusi sajūta, ka gadi iet, bet liekas- nekas taču tāds nav noticis, kas man tāds ir, kāda no manis vispār jēga, kuras ir manis pašas radītās vērtības.. joprojām bail no 30. Bet mēs vairs neesam jaunietes, nu un? Mēs esam sievietes un vai tas nav vēl skaistāk?