Zb man šitā ziema!Šodien nev nekāda prieka braukt ar auto. Viss apledojis, labi, ka nopirktas jaunas riepas, paldies puišiem no Gros auto par ideālajām riepām. :)
Esmu sajūsmā par šo ziemas posmu!!! Biju uz Dominu, nopirku mafinu pannu un tad pamocīju savu betmobīli pa Dominas jumtu - slīd ideāli, lai gan man ir 4x4, līdz ar to bieži šādi prieki nesanāk.
Es parasti izvairos tādā laikā braukt ar auto, bet tieši rīt man nesanāks nebraukt.. Apstākļi spiež. Es jau šovakar ar kājām pastaigājos - tāāāds ledus, ka tik turies. Pilnīgi stress jau šovakar par rītdienu. Tā jau braucu prātīgi, bet nu... Ceru,ka lielie ceļi kā Brīvības iela, Čaka iela, Valdemāra iela būs "tīra".
Pirms brītiņa braucu uz aptieku, diezgan jautri. Logi šausmīgi sasaluši, izkasīju caurumu un braucu pēc zālēm. Pēc tam braucot mājās mana dūda negribēja griezties ceļā iekšā, nācās braukt taisni un, tad atpakaļ. :D
ceļš slidens, caur stiklu neko neredzu, velkos pa šoseju uz 30 bet labāk tā, nekā noslīdēt no ceļa
Pa šoseju uz 30 - tad visi sāk apdzīt, ieskaitot fūres un izveidojās bīstamākas avārijas situācijas.
Ja var braukt ar 30, tad var arī ar 70-80 (pa taisniem gabaliem) un būs drošāk.
Dionysus - es labprāt būtu braukusi ātrāk, bet viens ir tas, ka pašai bail, bet otrs tas, ka uz ceļa neviens mani neapdzina, bet gan pa priekšu, gan aiz muguras brauca tādā pašā ātrumā. pat no tiem 30 bremzēju pirms sava pagrieziena, bet paslīdēju garām. esmu sēne.
nu nezinu, man ir bail, turklāt tad būtu bijis jāapdzen. šī vispār ir mana pirmā ziema un principā arī pirmā reize, kad ir TIK slidens visā manā 10 mēnešus ilgajā autovadītājas karjerā
pat no tiem 30 bremzēju pirms sava pagrieziena, bet paslīdēju garām. esmu sēne.
Tādās situācijās vislabāk piebremzēt atlaižot gāzi. Cilvēki bieži vien pārspīlē ar bremzēšanām uz ledus.
Vispār jauniem braucējiem DBS būtu labs variants. Kaut gan dauzdi smīkņā par to, bet pārbaudīt sevi un savas auto spējas uz saslīdēšanu nav slikti.