Lika pasmaidīt Kristena komentārs par
Klubā var iepazīties tikai ar jākļiem vai pilnīgi otrādi - tādi, kuri nav dabūjuši.
Tad pastāsti, kāpēc tā domā, ja ar tādiem vārdiem mētājies? Tad jau Es varu teikt to pašu, ja Es stāvu klubā, man pienāk sieviete un prasa vai nevēlos dejot, nav problēmas, mazums ieinteresēju!? Tālāk cita sieviete, man sēžot, pienāk un pati piedāvā aizvest ar taksi pie sevis, viss vietā, izskats labs,tikai pasniegt sevi neprot, ko ar to vēlējos pateikt, ja būsi sevis cienīgs, novērtēsi sevi,un galvenais to, ka Tu neko neizdarīji, lai cilvēku savaldzinātu, justos vieglo iespēju izmantotājs, ja būsi negatīvs pret tādu attieksmi.Un galvenais, Tevi uzskata par vainīgu, ka nevēlies, ko viņa/s vēlas.
Kāpēc jāatsaka, jo tā nebūs pirmā un pēdējā tāda situācija no sievietes puses, ja viņa tā ir rīkojusies ar Tevi, tad tas var atkārtoties pēc nedēļas vai mēneša ar citu.Ko Tu Kristena par tādām doma?
Runājot par tēmu, noteikti uzraksti, ja Tu, to tiešām vēlies.Ja vīrietis atstājis no sevis kādas patīkamas emocijas vai arī norunājāt, ka labprāt iepazītu vairāk.Tikai cieni sevi un otru, ja nepatīk, tad uzreiz par to liec viņam saprast, nevis mēnešiem saraksties un tad vienā mirklī pārstāj saraksti vai atbildi ignorējoši.Vīriešiem patīk, ja Tu dod viņam piem., 1, tad viņam arī pretī 1.Lai nav tā, ka Tu viņam dod vairākus 0 un viņš 1, tad cilvēks sapratīs, ka neesi ieinteresēta viņā.
P.S. 1- būtu tas, ka Tu uzdod vairākus jautājumus sms,vai zvani abpusēji 50/50,esi arī iniciatore arī kādām darbībām .0- Neatbildi uz ziņām, esi vienaldzīga, neatbildot atpakaļ ar to pašu ko otrs cilvēks,tas ir neglīti vinkārši.. tas tā virspusēji runājot...veiksmi!