Ginekologa meklējumos

Reitings 31
Reģ: 16.03.2013
Sveikas dāmas,
Nu jau labs laiks, kad esmu strupceļa ar ginekologa meklējumu. Vēlos aiziet uz pārbaudēm (viss ir kārtībā) ne tikai, lai pārliecinātos, ka tiešām viss ir kārtībā, bet tas vēl nepieciešams tai stulbajai sanitārajai grāmatiņai. Visvairāk uztrauc mani tas, ka es nespēju atrast sakarīgu ginekologu, jo tikko kā liekas "o šī varētu būt īstā" tā uzreiz pameklēju internetā sliktas atsauksmes, un tas ir koks ar diviem galiem - vienas saka, jā forša,ideāla...utt. un te jau otras kladzina kāds monsntrs patiesībā ir. Un ej nu sazin kā tad patiesībā īsti ir. Tāpēc nolēmu uzjautāt Jūsu, dāmas, ieteikumus - pie kuras ārstes varētu ar mierīgu sirdi aiziet, nedabūnot atkal morālu traumu, kā no manas iepriekšējās ārstes, ka tagad baidos iet pie citām.
Kādu tad es meklēju? Tāda kas nav darba rutīnas/ sieviešu lielā kvantuma nomocīta bezpersoniska būtne. Dzelzs lēdija, kas dien dienā saskatījusies tik daudz.....minčus, ka aizmirst ka "katrs mincis" sieviete ir pats dārgākais un nepatīkama vizīte var atstāt sliktu iespaidu turpmākajā dzīvē. Meklēju tādu kas Tevi uztver kā individualitāti jeb vieglāk sakot - viņa ir jauka, ar draudzīgu attieksmi(pret visām, arī ne patstāvīgām pacientēm), ka jūties komfortabli un vari normāli komunicēt par sev interesējošām lietām, jo tomēr sēdēt krēslā ar pavērtām kājām visai pasaulei jau nav diezko patīkami, ka vēl "svešas tantes" ņemšanās pa tavu minci rada vēl papildus morālu stresu... Ja būtu problēmas tad noteikti mestos pie kādas riskējot atkal tikt pie trakas azbesta tantes, bet šoreiz ne, vajag pamaklēt. :D Ar to es gribu teikt, gribu aiziet uz vizīti (varbūt pat ar cerībām,ka nebūs jāmeklē nākamreiz cita, ka beidzot būs atrasta tā mana īstā....vienīgā... GINEKOLOĢE :D Iterese ir vai nu par Rīgas vai Jelgavas ārstēm.... tā kā ļoti gaidīšu ieteikumus un padalīšanos pieredzē.
Lai jaukas brīvdienas!
01.02.2014 15:31 |

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
eju pie dr.M.Vanagas doktorātā, kas atrodas Sudrabu Edžus ielā.ļoti jauka vienmēr, profesionāla, neko sliktu nevaru pateikt.

Es ar pie Vanagas, patīk.
Ko neieteiktu- Dr.Podiņa (padomjlaika dakters, kas priekšā / pakaļā visiem gatava izrakstīt hormonus. Pret visām kaitēm. Turklāt tos stiprākos, senāk izgudrotos)
Pie Zīvertes esmu bijusi vienu reizi, otru vairs neiešu- nolasīja man lekciju pilnīgā nevietā.
Pie Ilziņas biju 1x uz sonogrāfiju, likās sakarīga, uzmanīga, pieklājīga.

Un par tām i-neta atsauksmēm... zini, par katru speciālistu tīmeklī klīst daudz un dažādi viedokļi, tā ka neiesaku no tiem dikti ietekmēties.
04.02.2014 15:53 |

Reitings 10
Reģ: 05.02.2014
Pievienojos piparene - dr.Matule super dakterīte!!!!
05.02.2014 09:54 |

Reitings 200
Reģ: 28.01.2015
Netaisīšu jaunu tēmu, bet paturpināšu veco.
Man ir pazudusi mana ginekoloģe!
Kāda nezina, kur tagad pieņem Baiba Pūcīte? Agrāk gāju Alpino Pērlē - tur vairs nav. KZS arī vairs nestrādājot. Stradiņos arī vairs nav norādīta.
Tām, kas gāja pie Pūcītes - kur tagad ejat?
13.07.2016 15:56 |

Reitings 2494
Reģ: 29.01.2009
Eva Barkāne - ideāla :)
13.07.2016 16:03 |

Reitings 230
Reģ: 16.05.2016
Ļoti patīk Pļavnieku veselības centrā Oksana Zīle. Laipna un jauka :-)
13.07.2016 16:14 |

Reitings 44
Reģ: 16.09.2015
Pagājušo gadu kārtoju medicīnisko grāmatiņu - ginekologs man nebija jāiet. Kā man teica arodārste - labi, ja pārbaudies, bet tas vairs neesot obligāti.
13.07.2016 17:02 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
Eju pie Jelgavas ginekoloģes Ivetas Bičevskas.
Viņa ir padārga , bet diezgan laba ārste .attieksme arī viņas patīk.
13.07.2016 17:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits