Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Darbā iekārtošanas aģentūras.

Reitings 13
Reģ: 17.11.2013
Sveikas, meitenes! Vēršos pie jums pēc padoma.
Manā dzīvē pienācis brīdis, kad esmu nolēmusi pamest Latviju, jo vēlos uzsākt dzīvi citā valstī. Protams, nepieciešams darbs, bet tā kā pazīstamie ārzemēs nav, domāju par kādas darbā iekārtošanas aģentūras pakalpojumu izmantošanu.
Tā kā mūsdienās visur var sastapties ar krāpniecību, vēlējos vaicāt vai kādai no jums nav pozitīva pieredze ar kādu aģentūru?
Valstij šobrīd nav galvenā nozīme, pašlaik vēlos atrast tādas aģentūras un/vai mājaslapas, kurās ir darba piedāvājumi, kurus izskatīt, un kur nav jābaidās, ka piedāvāto darbu vietā var tikt kādā bordelī, tāpēc interesē pozitīvi stāsti par to, kā sanācis sākt jaunu dzīvi svešā valstī.
Jau iepriekš paldies!
30.01.2014 16:41 |

10 gadi
Reitings 1282
Reģ: 07.12.2011
Qbis ir dzirdētas normālas atsauksmes
30.01.2014 16:42 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Imperial Recruitment Agency Ltd
124 Great Portland St, London W1W 6PP, Lielbritānija ‎
+44 20 7436 7424 () ‎ · imperialrecruitment.com

Atrodas tur uz vietas. 2 mani draugi dabūja darbus un arī es pati gāju, kaut gan beigās neizmantoju pakalpojumus. Tu viņiem neko nemaksā, maksās Tavs darba devējs un Tu saņem minimālo vai arī vēl kādas kapeikas pa virsu. Viss, ko Tev vajag ir uniforma un CV, sāksi strādāt 3 dienu laikā. Darbs pārsvarā viesnīcās, restorānos, bāros, kā istabenēm, reģistratūrās utt.
30.01.2014 16:54 |

10 gadi
Reitings 1282
Es domāju, ka meitenes bija domājusi nevis aizbraukt uz dullo un tad meklēt aģentūru, bet gan esot šeit visu sarunāt ar aģentūru, kuras darbojas Latvijā un tad braukt jau uz konkrētu valsti ar jau garantētu darbu,dzīvesvietu.
30.01.2014 17:00 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Raella, es saprotu, bet nevar jau zināt, kas ienāk prātā. Uz februāra beigām, marta sākumu braukt uz dullo nav nemaz tik slikta doma. Tā darīju arī es un viss forši. Dzīvesvietu var atrast gumtree.
LV aģentūrām es nez kāpēc neuzticos. Noteikti, ka sliktas jau nav, bet ar dažām var ļoti iegrābties + lielākā daļa sūta uz laukiem un fabrikām.
Ja ir valoda galvā un mēle mutē, tīri labi var tikt galā, arī ja pieredzes nav.
30.01.2014 17:09 |

10 gadi
Reitings 1282
Nu jā autore, neko skaidri nav uzrakstījusi, tikai to, ka grib braukt prom, valsts vienalga, vēlmes kādu darbu darīs/kādu nedarīs ar nav saprotams, kad plāno braukt, vai ir iekrājumi utt.
Vienvārdsakot ar domu - es gribu braukt prom, vien nepietiek, jo tas nav tā kā izbraukt uz Liepāju, domāju to zin visi, kuri kaut reizi ir braukuši uz ārzemēm strādāt vienkāršajos darbos.
30.01.2014 17:15 |

Reitings 13
Saprotu, ka neko īpaši konkrēti neuzrakstīju. Iekrājumi ir, aptuvenās rīcības plāni arī, taču ievācu šo informāciju par aģentūrām, lai, drošs paliek nedrošs, varētu pie tādām vērsties un interesēties, ja tas nepieciešams. :)
30.01.2014 17:29 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
GP recruitment, JSSINA - drošas aģentūras, skatoties pēc pazīstamo cilvēku pieredzes, JSSINA vispār prasa tikai 140 euro samaksāt. Tiesa, piedāvā pārsvarā fabrikas un lauku darbus, kas der, ja uz fikso vajag dabūt naudu mēneša, divu laikā (bet nu ir, kam jau nav iebildumu tur strādāt arī ilgāk), jo ir daudz virstundu, kad maksā dubultā. Daudz reklamējas Hansalink, bet sudzibas.lv var atrast diezgan daudz par to.
30.01.2014 17:46 |

10 gadi
Reitings 2910
Reģ: 27.08.2009
Tiešām, tiešām nav neviena pazīstamā, kas būtu ārzemēs? Grūti tam noticēt šībrīža Latvijā. :D
Jo es pievienošos - daudz lētāk un izdevīgāk ir braukt uzreiz un tad meklēt darbu caur vietējām aģentūrām. + ir tas, ka tomēr vari pati izvēlēties darbu, no tiem, kurus piedāvā neskaitāmās aģentūras, nevis tevi LV aģentūra iesēdina autobusā un aizved uz kaut kādu lauku nekurienes vidū kopā ar angliski nerunājošiem lietuviešiem, kuri par cita darba iespējām nav neko dzirdējuši, un tā nu tu tur iestrēgsti, jo info par to, ko iesākt citur, nav. (Tas nav no pieredzes, varbūt es kļūdos un nevienam tā nav gadījies, bet no dažiem stāstiem es apmēram tādu ainu esmu izsecinājusi.)
30.01.2014 18:43 |

Reitings 386
Reģ: 17.10.2013
freijace- tu gadījumā tajā JASSINA pati nestrādā ? iemet googlē, pirmais ko izmetīs būs sūdzības un krāpšanas, googles pēdējā lapā būs viena vai divas labas atsauksmes, ko paši darbinieki būs ievietojuši.
Ellie- nebrauc uz UK, tur tak pārsvarā ir fabriku darbs, ja ir vācu valoda tad labāk uz vāciju, ja ir valoda tad var daudz normālākus darbus dabūt un alga arī lielāka kā UK, kā arī paika lētāka ir vācijā nevis uk.
30.01.2014 18:59 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
tevi LV aģentūra iesēdina autobusā un aizved uz kaut kādu lauku nekurienes vidū kopā ar angliski nerunājošiem lietuviešiem, kuri par cita darba iespējām nav neko dzirdējuši, un tā nu tu tur iestrēgsti, jo info par to, ko iesākt citur, nav. (Tas nav no pieredzes, varbūt es kļūdos un nevienam tā nav gadījies, bet no dažiem stāstiem es apmēram tādu ainu esmu izsecinājusi.)

Apmēram tā arī ir, bet, attiecīgi tur tomēr ir ne tie attapīgākie un uzņēmīgākie cilvēki aizbraukuši, tāpēc pie ilgstošas iestrēgšanas nekurienes vidū vien paši vainīgi, ka nepietiekami aktīvi necenšas izrauties uz pilsētām. Internetā var atrast visu- gan dzīvokļus, gan vietējo aģentūru adreses, nav vajadzīga citu cilvēku info.
30.01.2014 20:03 |

Reitings 13
Tiešām paldies jums, meitenes, par informāciju un viedokļiem. Noderēja! :)
30.01.2014 22:34 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)