Bridal wars :D

10 gadi
Reitings 1396
Reģ: 18.03.2012
Sitācija tāda:
Abi ar līgavaini gada sākumā nolikām kāzu datumu, saderinājušies esam jau kopš 2012.gada beigām, bet pa vidu skola, bērniņš...tad nu izlēmām vasaras beigās kļūt par oficiālu ģimeni.Pirms 3 nedēļām atradām tīkamu viesu namu, iemaksājām 100 eur kā drošības naudu.
Viss būtu jauki, ja ne mana lielā mute...
Sestdien pie manis atnāk līgavaiņa brāļa līgava, sākam runāt par kāzām un es izspļauju, ka mums tad un tad ir paredzētas kāzas, viesu namu jau rezervējām un viss notiks.
Pirmdien viņa man piezvana un uzprasās ciemos pēc darba.Atnāk un saka, ka kāzas vasaras vidū, nosauc konkrētu datumu un vēl parāda čeku, ka samaksāts par reģistrāciju dz.nodaļā.Es,protams, apsveicu un jautāju, ko tad viņi tā izdomāja (vēl nesen teica, ka nav jau kur steigties, dzīvoklis jāremontē, par skolu jāmaksā):''Es jau nu neiešu stāvēt malā! Svētdien jau visu saplānoju.'' Un izvelk 3 lapas aprakstītas, kuras rāda man.Ieraugu,ka viesu namiem 5 varianti, kā 1. ir mūsu rezervētais.Saku, ka tas būs mums, viņa: jā, man ļoti patīk! Es,tonī, kurā skan šaubas,jautāju vai tiešām viņa vēlas svinēt kāzas turpat,kur mēs?Jā, tas būtu ideāli!
Un tad es paliku, kā dabūjusi ar bomi pa galvu.Turpmāko stundu man bija jaklausās par viņas kāzu toņu 3 variācijām, viesiem, kleitu, matiem, grimu utt utjp.Jā, tas ir aizgrābjoši un interesanti, bet arī es precos, ne tikai viņa!Un puse radu mums ir vieni!Tas nozīmē, pēc mēneša, kad būs pienākusi mūsu kārta, lielākā daļa tur jau būs bijusi, +-tie paši ēdieni, līdzīgas bildes...
Nākamajā dienā saņemos un uzrakstu viņai vēstuli, ka mēs būtu pateicīgi, ja viņi tomēr izvēlētos citu viesu namu, nevis to, ko esam jau rezervējuši, lai padomā kā pēc tam mums būs, jo ta vieni un tie paši (varēja vēl paņemt tajā pašā datumā, kurā mēs).
Tā arī viņa man neatbildēja, apvainojās, kaut gan jebkuram ir saprotams, ka viņiem izvēle ir vēl, bet mums, vairs nav...Viņas māsa, kurai sūdzējusies šī, teica, ka viņa esot ar zelta krustiņu zīlējusi, un viņai 3 reizes izkritis, ka vispiemērotākais būtu tas, mūsu izvēlētais (seriously?)
Nu tā, un tagad nezinām, ko darīt, vai pārcelt mēģināt datumu pirms viņiem, vai vienkārši cerēt, ka tomēr apdomāsies...Man jau liekas, ka te lien ārā mazvērtības kompleksi..Turklāt abas māsas jau precējušās (ha,ha, bērnu dēļ, kā viņa man teica).
Ko jūs darītu??

Sorry par grāmatu, likās svarīgas visas nianses.
30.01.2014 15:59 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Es mekleetu citu viesu namu. Un drosiibas naudu meeginaatu sarunaat, lai atdod. Ir tacu vasara, gan jau kaads cits izkers to viesu namu aatri vien. Un uz kaazaam to veceni neaicinaatu :D
30.01.2014 20:40 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es skatos uz so visu pavisam citaadi-mani pilniigi neuztrauktu tas,ka mans izveeleetais viesu nams buus izmantots ieprieks...Zinot to,ka katram ir pilniigi cita gaume uz dekoreesanu,eedienu izveeli,arii kletas izveeli utt ,es mieriigi noskanotos uz savaam kaazaam... .Varbuut tiesi labi,ka tev buus iespeeja redzeet ,kaa tas viss izskataas cita cilveeka kaazaas ,un tu kaut ko piefikseesi,kas varbuut pat nepatika ,un nelietosi savaas.No katras ,saada veida situaacijas, var panemt sev kaut ko pat vertiigu -nestriidoties.
30.01.2014 20:41 |

10 gadi
Reitings 1396
mini_pele
nu kā kurš.Bet vairāk jau pašu izjūtas.Jasmin ideāli aprakstīja.
30.01.2014 20:44 |

10 gadi
Reitings 1396
Jā,cilvēki ir dažādi...ceru uz mums visiem pieņemamu rezultātu.
30.01.2014 20:53 |

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Baigais stastins.

Aj, izliecies, ka tevi tas nemaz neuztrauc un tev ari par to nevajag uztraukties. Tiklidz vina sapratis, ka tev vienalga, ta atkapsies.

Turklat, pat ja vina tur svines kazas menesi pirms jums tu varesi smelties idejas, ka vajag darit, ka navajag un nopulet savas kazas lidz idealam.

Uzkati to ka bezmaksas generalmeginajumu jusu kazam :) Neker krenki, darbojies, riko un plano, tikai daudz apkart par savam kazam nestasti.

Man gan ir neliels soks par cilveka uzvedibu - nu tiesam?
30.01.2014 20:56 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Dominika-mees domaajam liidziigi:)
30.01.2014 20:59 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Man vairāk ir šoks par to, ka tik daudzas te saskata nu tāāādu drāmu. Vaimandieniņ, radi jau būs viesu namu redzējuši, vaivai, bildēs vienāds fons būs. Bēda par to, ka arī cilvēki vieni un tie paši nebūs?
Patiesībā rodas sajūta, ka autore šo kašķi pat grib izbaudīt! Tā teikt, extra spriedzīti pirms kāzām.
30.01.2014 21:09 |

10 gadi
Reitings 1396
Nē,Samāra,esmu reti miermīlīgs cilvēks,vāros vairāk sevī,bet pienāk mirklis,kad par sevi ir jāpastāv.Turklāt es pa labam ar viņu,viņa bija tā,kura neko neatbildēja,es to uzskatu par necieņu,jo esam pazīstamas 5 gadus un attiecības vienmēr bijušas draudzīgas!
Jā,Dominika,tā arī būs jādara.
30.01.2014 21:15 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Beatricia, galvenais tad tā pa labam arī palikt, kaut arī rūgtumiņš iekšā sēž. Kā saka, ar muļķi strīdēties nevajag - novedīs līdz savam līmenim un vēl pārspēs :)
30.01.2014 21:20 |

Reitings 25
Reģ: 08.07.2011
Piekritu Samarai. Nenolaidies lidz vinas limenim. Plano savu dienu un nemaz nedoma par to,ka bus vinai vai ari,ko vina teiks..
30.01.2014 22:16 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Piekrītu viedokļiem, ka ar detaļām, LABU kāzu vadītāju un foršiem ēdieniem/dzērieniem, lustīgu dzīvo mūziku var pilnībā mainīt atmosfēru :)
Bet, ja šis fakts ļoti grauž, tad tomēr ieteiktu stāvēt pāri un atrast vēl labāku svinību vietu :)
30.01.2014 22:28 |

10 gadi
Reitings 3713
manuprāt tu pat savā ziņā vari priecāties.
pirmkārt, tu saprati, ka neko turpmāk viņai par kāzām nevar stāstīt, jo tiks špikots (un sapratusi to tu esi kāzu plānošanas sākuma posmā).
otrkārt, viņi precas pirms jums, kas nozīmē, ka redzēsi, kas nepatīk (ja jau liela daļa viesu būs vieni un tiē paši) un varēsi vēl paspēt izdomāt, ko darīt savādāk- kā jau meitenes teica, ģenerālmēģinājums.
treškārt, 100eur nav tik daudz, lai nevarētu tos zaudēt un atrast vēl foršāku viesu namu (ja tiešām ļoti negribas svinēt tajā pašā vietā).
un ceturtkārt, nav jēgas ar tādiem cilvēkiem kašķēties, pateici, ko domā un tagad vienkārši ignorē (nu vai izmet kādu frāzi, ka esat izdomājuši kaut ko citu) un galu galā liksies mierā, un varbūt pat nomainīs viesu namu.
30.01.2014 22:48 |

Reitings 433
Beatricia, kad pieminēji vecmeitu ballīti, radās jautājums vai tai meičai nesākās vārds uz "E" burtu un 19.07.kāzas?! :D

Vispār uzskatu, ka nesmuki no viņas puses. Gatavošanās kāzām būtu kā sacensības, ka tikai ir labākās par viņu kāzām un nekāda gatavošanās prieka jau tā stresainajā laikā.
30.01.2014 23:14 |

Reitings 307
Reģ: 16.01.2010
Jā , nu riktīga kaza :) vina , protams . :D .
Te Laikam jāskatās , cik liela ir Tava vēlme pec konkrētā viesu Nama un tad jāizdomā, kā uz to skaties. Vai kā uz generalmeginajumu vai tomēr atrast vēl foršāku vietu, Jo noteikti vina arī saprot , ka bus stipri jaiespringst, Lai visi atcerētos viñas , Nevis Tavas kāzas ... Un tomer bieži ir tā, kas pirmais brauc , pirmais mał. Un no Tevis mēs mācīsimies daudz neizplūst ar info draudzenu/ nedraudzenu priekšā kāzu rīkošanas procesā :)
31.01.2014 07:34 |

10 gadi
Reitings 1396
Jā, mēģināšu uz to skatīties savādāk, viesu nams priekš mums un viesiem ideāls, viegli sasniedzams un visādā citādā ziņā būtu vilšanās no tā atteikties.
O, jā, mācība man ir pamatīga.
Cherie - sākas ar B. un kāzas vēlāk drusku, bet, runājot par vecmeitu ballīti: tas nav diez ko oriģināli, tādēļ nebrīnos, ka vēl kādai tā būs.
31.01.2014 08:49 |

10 gadi
Reitings 2547
Es kopš vakardienas domāju kā es rīkotos šādā situācijā. Galvenais nenolaisties līdz viņas līmenim. Es censtos vēl sarunāt ar viesu namu, ka gadījusies tāda un tāda situācija. Varbūt, ka atdod to naudu. Un meklēt ko citu.
31.01.2014 10:07 |

Reitings 433
Beatricia, man vienkārši ļoti nesen paziņoja to kāzu datumu, tāpēc sāku aizdomāties. :D. Jūrnieku stilā ar kuģīti tiešām ir populārākais ;p
31.01.2014 14:13 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Teorētiski Tev nav nekādu iemeslu viņai pārmest. Ja viņa tur grib svinēt, lai svin. Tas, ka Tev tas nepatīk, ir tikai Tava problēma un viss. Nekādi dumji cilvēcības faktori šeit neiederas, jo katrs savas kāzas var rīkot kur grib un vienalga no kā dzirdējis par zemes pleķi. Dumja uzvedība no abām pusēm.
31.01.2014 14:23 |

10 gadi
Reitings 1396
winterra
Es viņai neko neaizliedzu,bet palūdzu.Viņiem bija 5 varianti.
Var mani uzskatīt par dumju,loseni utt,bet kāda ir viņas attieksme pret mani-man ir skaidrs;)
Cherie-tas gan :)
31.01.2014 14:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)