Sitācija tāda:
Abi ar līgavaini gada sākumā nolikām kāzu datumu, saderinājušies esam jau kopš 2012.gada beigām, bet pa vidu skola, bērniņš...tad nu izlēmām vasaras beigās kļūt par oficiālu ģimeni.Pirms 3 nedēļām atradām tīkamu viesu namu, iemaksājām 100 eur kā drošības naudu.
Viss būtu jauki, ja ne mana lielā mute...
Sestdien pie manis atnāk līgavaiņa brāļa līgava, sākam runāt par kāzām un es izspļauju, ka mums tad un tad ir paredzētas kāzas, viesu namu jau rezervējām un viss notiks.
Pirmdien viņa man piezvana un uzprasās ciemos pēc darba.Atnāk un saka, ka kāzas vasaras vidū, nosauc konkrētu datumu un vēl parāda čeku, ka samaksāts par reģistrāciju dz.nodaļā.Es,protams, apsveicu un jautāju, ko tad viņi tā izdomāja (vēl nesen teica, ka nav jau kur steigties, dzīvoklis jāremontē, par skolu jāmaksā):''Es jau nu neiešu stāvēt malā! Svētdien jau visu saplānoju.'' Un izvelk 3 lapas aprakstītas, kuras rāda man.Ieraugu,ka viesu namiem 5 varianti, kā 1. ir mūsu rezervētais.Saku, ka tas būs mums, viņa: jā, man ļoti patīk! Es,tonī, kurā skan šaubas,jautāju vai tiešām viņa vēlas svinēt kāzas turpat,kur mēs?Jā, tas būtu ideāli!
Un tad es paliku, kā dabūjusi ar bomi pa galvu.Turpmāko stundu man bija jaklausās par viņas kāzu toņu 3 variācijām, viesiem, kleitu, matiem, grimu utt utjp.Jā, tas ir aizgrābjoši un interesanti, bet arī es precos, ne tikai viņa!Un puse radu mums ir vieni!Tas nozīmē, pēc mēneša, kad būs pienākusi mūsu kārta, lielākā daļa tur jau būs bijusi, +-tie paši ēdieni, līdzīgas bildes...
Nākamajā dienā saņemos un uzrakstu viņai vēstuli, ka mēs būtu pateicīgi, ja viņi tomēr izvēlētos citu viesu namu, nevis to, ko esam jau rezervējuši, lai padomā kā pēc tam mums būs, jo ta vieni un tie paši (varēja vēl paņemt tajā pašā datumā, kurā mēs).
Tā arī viņa man neatbildēja, apvainojās, kaut gan jebkuram ir saprotams, ka viņiem izvēle ir vēl, bet mums, vairs nav...Viņas māsa, kurai sūdzējusies šī, teica, ka viņa esot ar zelta krustiņu zīlējusi, un viņai 3 reizes izkritis, ka vispiemērotākais būtu tas, mūsu izvēlētais (seriously?)
Nu tā, un tagad nezinām, ko darīt, vai pārcelt mēģināt datumu pirms viņiem, vai vienkārši cerēt, ka tomēr apdomāsies...Man jau liekas, ka te lien ārā mazvērtības kompleksi..Turklāt abas māsas jau precējušās (ha,ha, bērnu dēļ, kā viņa man teica).
Ko jūs darītu??
Sorry par grāmatu, likās svarīgas visas nianses.