Sveikas meitenes!
Īstenībā tikko vien piereģistrējos, jo tā vien gribas ar kādu padalīties par samērā lielo dzīves likstu.. proti, pirms pusgada pabeidzu studijas, likās jēj, visi ceļi brīvi. Un tagad sāk uznākt tāds"pofigisms" par visu. Jau teju pusgadu vienkārši nevaru izdomāt, ko tad dzīvē gribētos. Esmu bijusi uz neskaitāmām darba intervijām, bet iekšā kaut kas saka "nē, nav tavs". Un trakākais, ka pat piespiest sev nevaru kaut vai pamēģināt pastrādāt vai vispār pārvākties (dzīvoju pie vecākiem :/)
Man nav nekādu apslēptu talantu, nav arī nekādas aizraušanās (vien patīk lasīt karjeras literatūru). Nezinu, varbūt ar darba atrašanu LV iet tik grūti, jo studiju gados nosolījos, ka pēc mācībām laiku veltīšu sev - beidzot saņemšos un iegūšu ķermeni, ko vēlos, nododoties sportam, nesēdēšu vairs pie datora un beidzot uzturēšos svaigā gaisā pienācīgu laiku, sākšu beidzot ēst veselīgāk. Bet, kad izdzirdu kādas algas pārsvarā piedāvā, tad tā vien prātā nāk vārds "vergošana", kad knapi par istabu varētu samaksāt, bet vēl ceļš, ēdiens, un no manas apņemšanās par sporta zāli, veselīgu (kas nozīmē arī dārgāku) pārtiku noplok..
Par laimi neesmu 100% "uz kakla" vecākiem, jo šo pusgadu esmu strādājusi pusslodzes darbiņu, bet no tā šomēnes aizgāju. Nauda gan ir iekrāta, tāpēc domāju, varbūt aizbraukt pastrādāt kādā Grieķijā, tāpēc gribējās arī uzjautāt - varbūt kāda plāno izmantot work-greece.com pakalpojumus un arī vasarā doties pastrādāt? Vai varbūt kāda ir bijusi un zin pastāstīt kā ar apstākļiem? Saprotu, nekāda medusmaize nebūs, jāstrādā vien būs, bet dikti dikti velk kaut vai tikai foršais klimats (studiju gados biju erasmus Turcijā, tā vien gribas atgriezties siltajās zemēs)..
Nu, šis tāds neliels ieskats manā sāpītē.. varbūt kādai ir padoms, kas spētu sapurināt, jo tas tagad tiešām noderētu..