Nelaipnība, atklāti sakot, pietrūkst :D Hah, cik ironiski! Bet man jau uz nerviem krīt, ka katrā veikalā man pārdevējs jautā - how are you. Saprotu, ka viņam po, ka tā tikai pieklājība, bet nu nafig, muti dzesēt?!
Pietrūkst arī aukstums, esmu Londonā un te katru dienu līst. Labāk, lai ir sals, bet saulīte.
Goda vārds skaitu dienas līdz būšu back for good.
Latvijā tiešām ir skaistākie cilvēki. Pietrūkst, ka visi ir vienlīdzīgā krāsā, ka neredzu tur nevienu indieti vai nigeru (esmu rasiste, diemžēl, palikusi). Pusi LV apskauj jūra, 20 min ar mašīnu un esmu milzīgā pludmalē un tad pārņem tā sajūta, ka pasaule ir plaša un pieder tikai man.
Pietrūkst satiksme Rīgā, jo reāli šeit es ar mašīnu vsp nebraucu. Un Latvijā krogi un klubi strādā salīdzinoši ilgi, vari tusēt līdz rītam un nedzīs tevi ārā.
Pietrūkst tas tukšums un plašums, jo mēs esam tik maz, bet valsts ir pietiekami liela, uz katra cilvēka sanāk normāls pleķis. Te 1 pilsētā saspiedušies 8 miljoni. Jā, un pietrūkst, ka aizbraucot uz Alfu (vai vng kādu veikalu) satiksi vismaz 3 pazīstamos :D