Pļāpatuve 27.10.2014.

10 gadi
Reitings 1915
Reģ: 23.04.2011
Labrīt.

Neessmu rīta cilvēks. Nepatīk ne rīti, ne cilvēki. :D Un vēl vairāk nepatīk, ka ieslēdzu Star FM, bet Jānis un Baiba vēl nestrādā. :) Pirmdienas tiešām ir briesmīgas, agri jābūt darbā.

Izmantošu beztēmu nedaudz savtīgi. Varbūt kāda zina, kā sākt risināt mantojuma lietas? Cik saprotu, tas ir jāizdara gada laikā. Testamentā esmu minēta vienīgi es.

Jauku dienu!

27.01.2014 07:06 |

Reitings 2982
Reģ: 29.01.2009
labadieniņa,

man patīk dienas..nav svaŗīgi, kādas :) jauna diena, jauns sākums.

nu tad, es lecu jaunā dienā ;)
27.01.2014 09:32 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Labrīt. Šorīt laba noskaņojumā. Šodien svētki vārdiņam.
Sveiciens visām Ilzēm vārda dienā :-) :-) :-*
27.01.2014 09:33 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Labrīt! Šorīt, braucot uz darbu, avarēja mans trolejbuss. Nezinu, kurš kuram uztriecās, bet vieglajai mašīnai sāns bija iemīcīts un trolejbusam priekša. Tāds paliels būkšķis un izbīlis jau bija, bet man nebija laika daudz skatīties, kas noticis, tiku ārā un skrēju uz darbu, jo jau kavēju.
Man dzīvoklī ir nežēlīgi auksts, laikam būs jāaizlīmē lodžijas logs, no tā vislielākais aukstums nāk. Pilnīgi tā, ka noģērbties grūti un dušā ielīst, cik auksti. It kā galīgi neesmu salīga, bet tas jau pat priekš manis ir par traku.
Šonakt sapnī redzēju, ka man bija dzemdības, pie tam tik vieglas, ka jau pēc stundas staigāju apkārt un visiem stāstīju, ka man dēls piedzimis un ka saukšu par Māri vai Andri :D
27.01.2014 09:36 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Labriit.
araa tik auksti,brr. Un esmu aizmirsusi cepuri. Cik jauki.
Nu neko, kk buus jaaiztiek. Seezu gaidu autobusu uz Riigu. Tas ir arpraats kaut kaads. Taam autoostaam laikam ir kaut kaada ipasha aura, ka pievelk taadus ne iisti adekvaatus un normaalus cilveekus. Jau no pasa riita puse autenes pilna ar kk diivainiem barinjiem.
27.01.2014 09:39 |

10 gadi
Reitings 5631
es arī brīvdienās slidoju ar 39 izmēra slidām kaut pašai 36-37, slidas laikam pirms pirkšanas jāmēra? vai paļauties uz to, ka man tas 39tais derēja pirkt 39to? negribas braukāt pa veikaliem tapēc domāju ineta veikalā sūtīt, bet bail, ka nederēs.
27.01.2014 09:43 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Čau, jaunkundzes!

Ir tik burvīga pirmdiena! Kā ar rozā tinti uzrakstīta. :) Mana dzīve izkāpusi ārpus krastiem. Jebkādiem. Baidos un smaidos. :)

Šovakar es laikam svinēšu. Kaut ko. Jaunu nedēļu. Dzīvi. Pasauli. Sevi. :)

Lai jums patiesi lieliska diena! :)
27.01.2014 09:53 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Divus gadus atpakaļ nopirku slidas Rimī, šņorējamas. Ir pat ļoti labas un asas.
27.01.2014 09:53 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Labrīt!

Šodien forša diena. Darbā krava pazudusi un jau kopš 6 rītā mēģinu to risināt, zvanoties uz ārzemēm. Un tagad vēl izrādās, ka netieku no dzīvokļa ārā uz darbu, jo draugs aizslēdzis durvis ar manām atslēgām, esmu ieslēgta :D

Tagad domāju, kas vēl jauks mani šodien sagaida.

Bet tā visādi citādi ir daudz pozitīva, brīvdienas bija foršas, aktīvas un esmu ļoti labi atpūtusies un pilna enerģijas jaunai nedēļai (l)
27.01.2014 09:54 |

Reitings 766
Labrīt, labrīt.. :)
Diena atkal iesākusies ar nosalšanu :D :D

Brīvdienās pamanījos tik daudz ko izdarīt.. :) pat uz kalnu vakar vakarā paspēju! Šodien gan tāds pirmdienas nogurums iezadzies..

Lola par mantojumiem- dodies pie notāra, vislabāk tā, kas sastādījis testamentu, un piesakies..tālāk jau visu viņš tev izstāstīs!
27.01.2014 10:10 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
čau,

es šodien esmu beigta. vakar spēlēju hokeju, sasitu galvu, elkoņus un astes kaulu. eju kā zoss. Rīga ir viens fakins sastrēgums šorīt. darbā viss vienkārši pāri galvai sakrājies. un kolēģe joprojām, b**, rēc aiz sava kompja. šodienas mood'ā es viņai tiešām uzbraukšu kaut ko. tikai vēl jāizdomā, ko. un man nāk miegs, bet normāli izgulēties es varēšu tikai nākamnedēļ. un manā Fermas spēlīte man beidzās nauda un es neko nevaru nopirkt. laif saks šorīt.
27.01.2014 10:11 |

10 gadi
Reitings 343
Reģ: 03.04.2012
Labrīt!

Ceru, ka šodien būs forša diena. Šodien pirmo reizi došos uz trenažieru zāli, mazliet patīkams satraukums :D Bet būs forši.

Man ~2 dienas bija velkošas sajūta vēdera lejasdaļā, šodien jau vispār neko nejūtu, it kā pārgājis, tik labājā pusē mazliet jūtīgs. Vai kādai ir tā bijis? Jācer, ka pavisam pāries, jo neesmu ārstu cilvēks.

Jauku un pozitīvu dienu! :)
27.01.2014 10:12 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Morning everyone :) Man šodien tāds agrais rīts, kārtīgi satuntulējusies gāju mammai palīgā nest viņas svinībām kūkas uz darbu un vīnu, smagi bija, it īpaši ka man no biezajām drēbēm locītavas sāka sāpēt :D bet nu aiznesu, un tagad jau esmu atpakaļ mājās un salstu tālāk savā vēsajā dzīvoklī. Vel man liekas ka esmu apslimusi jo deguns tek un galva ar smaga kā ar kunģis tāds vārīgs, tā kā kādu vieglu kunģa vīrusu būšu saķērusi, tad nu šodien jādzer tējas daudz un dikti, lai rīt būtu kārtīgi uz pekām :) Ceru ka visām Cosmo meitenēm būs laba diena un kreņķi šajās grūtajās pirmdienās ar izpaliks ;)

Varbūt kādai ir ieteikumi kā sasildīt dzīvokli, logus esam aizlīmējusi kārtīgi, radiātori atkal slikti tiek apsildīti šajā ziemā jo citām korporatīves mājām cilvēki reiķinus nav maksājuši un ir liels parāds, no kā cieš arī visi maksātāji. pie balkona durvīm segu esmu priekšā nolikusi lai nepūš, bet tā pat es vairs nevaru sasildīties pat ieejot karstā vannā vai dušā, nezinu kā cīnīties ar to vēsumu, sāku jau domāt ka jāpērk sildītājs, bet nezinu kuri ir ekonomiskāki un izdevīgāki, varbūt ko varat ieteikt? :)
27.01.2014 10:17 |

10 gadi
Reitings 5929
Lola, jā, notārs Tev vislabāk varēs palīdzēt domāju. Jāņem vērā, ka, ja ir citi neatraidāmie mantinieki, tad ar tiem būs jādalās. Ja tādu nav, tad viss Tev.
27.01.2014 10:23 |

Reitings 7908
Miss Joker, ipriekšējā dzīvoklī nopirku eļļas elektrisko sildītāju - ļoti ātri uzsila un uzsildīja istabu, kā arī uzturēja siltumu + viņam klāt bija tāds ventilatoriņš, kas baaigi ātri silto gaisu pa visu istabu izplatīja. pirku cenuklubā. elektrības rēķins bija par apmēram 3 ls lielāks - katru dienu sildot istabu aptuveni 3h.
27.01.2014 10:23 |

Reitings 17203
René
Varbūt tu man varētu pateikt sava sildītāja firmas nosaukumu un pat varbūt modeli? Ieinteresēja tas ventilātors kas nāk līdzi, es laikam tādam visu laiku priekšā sēdētu un sildītos :D
Un cik tev viņš ilgi bija? nesalūza? problēmas nekādas nebija?
27.01.2014 10:28 |

Reitings 7908
Miss Joker, es tgd jau viņu esmu aiztrasnportējusi uz laukiem, tpc precīzi modeli nevarēšu pateikt, bet līdzīgs šim :

Un kvalitatīvs ļoti izkatījās, stabils - nu, ļoti normāls :) problēmas vispār nekādas. vienreiz biju piemirsusi izslēgt, bet viņam pat kkāda taimera funkcija iekšā, ka izslēdzas pēc laiciņa. āā, un vēl senāk man bija tāds tā kā parasts, balts radiators, pieliekams pie sienas, bet darbināms ar elektrību. es viņu turēju uz 2 koka klucīšiem - tā tiešām bija štelle :D ļõti ātri sasildīja istabu.
27.01.2014 10:36 |

Reitings 274
Labrīt!

Šorīt knapi piecēlos uz darbu pēc atpūtas slimības lapas laikā. Draugs speciāli atbrauca, pagatavoja brokastis, ieslēdza ziņas, lai vieglāk pamostos, bet neizdevās, galu galā aiz rokas vilka ārā, bet tāpat noburkšķēju un neizkāpu no gultas, tik pēc kādām 10 min. :D

Bāac, man darbā ir auksti un vispār nepatīk darbs. Es visu laiku apdomāju par prom iešanu, kamēr esmu vēl pārbaudes laikā (vēl palika kādas 3 ned.), bet nezinu kā to pateikt kolēģiem-darba devējiem.

Lola, arī iesaku Tev doties ar dokumentiem pie notāra, visu skaidri pastāstīs. Mantojumam jāpiesakās gada laikā. Kad pati gāju pieteikties mantojumam, tad pieteikšanās termiņu varēja saīsināt uz pusi, ja to izsludina Latvijas Vēstnesī, savukārt ja nē, tad gadu jāgaida. Tas viss tādēļ, ka pastāv neatraidāmie mantinieki, nezinu kā Tavā gadījumā, ir tādi vai nav.
27.01.2014 10:39 |

Reitings 274
René, ko tik mīksta!? :D Tik ilgi ciest kolēģi! :D
27.01.2014 10:41 |

Reitings 17203
René

Man jau silti paliek iedomājoties viņu, vel aizmirsu paprasīt, cik viņš apmēram ir liels un izmaksāja? Bet nu jā būs pašai jāpaskatās internetā šitāds savādāk es šo ziemu neizturēšu, un jau sāku reiķināt vasaras izdevumos vismaz veco logu maiņas lai tik ļoti nepūš :D
27.01.2014 10:45 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Man šodien pēdējā diena darbā, pēc tam pāris brīvdienas (l) Bet nu visas brīvdienas pavadīju/pavadu darbā, neko darīt :D

Rīt beeeidzot pie friziera, gatavošu gardas pusdienas, padomā rīsi ar vistas filejas/šampinjonu mērcīti bet vēl līdz galam jānoskaidro kā gatavot! Varbūt kāda ir taisījusi? Nu tur kur vistas fileja, šampinjoni (piedošanu, ja šo vārdu otro reizi jau uzrakstu nepareizi :D) un saldais krējums! mmm? :)
27.01.2014 10:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits