Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Matu krāsa

Reitings 108
Reģ: 26.01.2014
Hey, meitenes. Man te tāda problēma, ka matu krāsa nenormāli ātri izbalo, var teikt 15 dienas pēc krāsošanas krāsa jau ir tāda-nekāda. Tātad, varbūt vēl kāda ir ar to saskārusies ? Kā jūs saglabājat smuku krāsu to mēnesi,varbūt kkādas tonējošas maskas vai smth? Matus mazgāju katru dienu, jo taukojas ļoti, nav izvēles. Krāsoju ar L'oreal Inoa krāsu, tumši brūnus.
26.01.2014 22:15 |

Reitings 827
Reģ: 06.06.2013
Matus katru dienu mazgāt nevajag.. ja savādāk nevar, ieteiktu meklēt iemeslus, kāpēc tas tā ir, jo tas ir par traku..

Par tēmu - tāpēc laikam dzīvoju ar savu dabīgo matu krāsu, lai man šādu , ar matu krāsošasnu saistītu, problēmu nebūtu :D
26.01.2014 22:25 |

Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
Es matus arī katru dienu mazgāju, nekā traka, nepareiza tur nav.

Man arī tumši brūni mati, man vislabāk turas Londas profesionālās krāsas, viņas vienīgās man neizmazgājas. Neko labāku atradusi neesmu.
26.01.2014 22:29 |

Reitings 108
Reģ: 26.01.2014
Krabis-ooo Londa jau ar amonjaku, vai ne ? Es cenšos no tā izvairīties, vienkārši mati diezgan pabojāti un jā, tā nu man ieteica inoa. Krāsa laba, mati spīd, bet tas, ka tik ātri balo ārā gan ir ļoti kaitinoši.
27.01.2014 19:40 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits