Ja skatās uz vulgārajām un pārkrāsotajām,tas jau uzreiz nenozīmē,ka viņam patīk... tas vienkārši piesaista uzmanību..ja man pretī ietu sakrāsojies čalis,es laikam arī blenztu :-D Vienkārši tāpēc,ka tas ir kaut kas neikdienišķs,ne jau tāpēc,ka es tagad viņu iekāroju :-D
Apskatīt pretējo dzimumu ir normāli,tas jau nepadara vīrieša draudzeni par neglītu,tāpat ka tas,ka viņš ir kopā ar kādu nenozīmē,ka uz pasaules visas pārējās pēkšņi palikušas neglītas.
Savādāk,protams,ja ne tikai paskatās,bet arī apmainās nozīmīgiem skatieniem,smaidiem,paceļ uzacis :-D. Tā ir prasta necieņa.
Atceros vienreiz braucām sabiedriskajā-es,mans paziņa,kas ir fotogrāfs un viņa meitene. Un tas čalis nu ļoti pētīja no galvas līdz kājām kādu meiteni(gan jau no profesionālā viedokļa),bet varēja redzēt,ka viņa draudzenei tas ir ļoti nepatīkami,izskatījās,ka viņa jutās neveikli un nezināja ko darīt,bet ne vārdiņa nepateica un ar attieksmi viss bija kārtībā,nepalika ne klusāka,ne apvainojās. Es gan nezinu vai pēc tam mājās kaut ko neteica,bet tas jau man liekas par traku-ja ir kaut kas,kas liek justies tik ļoti nepatīkami,tas ir jāizrunā,lai nekrājas. Viss atkarīgs no abiem.