Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Attiecības

Reitings 1
Reģ: 26.01.2014
Sveikas! Man ir kāda problēma. Jāsāk ar to, ka pašlaik man ir gadu ilgas attiecības, pirms tam bija 4 gadu ilgas un pašas pirmās ilga pusgadu. Pirmās attiecības beidzās ar manu salauzto sirdi un tajās nebija šīs manas problēmas, bet visās vēlākajās bija. Pēc kāda laika, kad beidzas rozā briļļu periods (kas notiek visai ātri), es sāku skatīties uz citiem. Iepazīstos, flirtēju, iekāroju, pieķeros. Nekrāpju, tikai izjūtu šos tauriņus vēderā. Manas attiecības man ir svarīgas, es tiešām nevēlos tās izjaukt, bet savām domām un izjūtām pavēlēt nevaru. Es nezinu, kas tas ir - neesmu gatava nopietnām attiecībām (kaut vecums jau pieklājīgs), ceļu sev pašvērtējumu, aizlāpu sāpes par pašām pirmajām attiecībām vai vienkārši esmu tāda slikta, poligāma? Vai citiem attiecībās gadās tāpat, vai tas vienkārši ir jāpārdzīvo un jāveido tālāk attiecības vai jāšķiras? Es jūtos tiešām kā maita, kaut nevēlētos tāda būt.
26.01.2014 15:29 |

Reitings 827
Reģ: 06.06.2013
Varbūt vienkārši nepieķeries savam puisim tik ļoti, lai nelaistu acis apkārt. Pirmajās attiecībās varbūt paļāvies, ka jums viss būs ok, ieguldīji sevi visu šajās attiecībās un šādas problēmas nebija. Kad pirmās attiecības izjuka, aplauziena dēļ vairs nespēji sevi visu veltīt pašreizējām attiecībām tās domas "a ja nu šeit atkal nekas nesanāk" dēļ un tāpēc arī skaties uz citiem.
Ja tas tā, tad centies aizmirst pagātni, pievērsies vairāk savām attiecībām, uzlabo tās, nepieļauj domu, ka viņš varbūt nav tavs perfektais un būs ok!
26.01.2014 15:46 |

Reitings 669
Reģ: 05.07.2013
Gribu dzirdēt arī citu meiteņu domas par šo tēmu..
27.01.2014 17:11 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Jautājums ir tāds - cik lieli ir tavi tauriņi pret citiem puišiem? ļoti ilgstošās attiecībās mēdz būt, ka tev izveidojas kādas simpātijas pret citiem vīriešiem, kas tomēr nav mīlestība. pirmajā attiecību periodā mēs parasti nemanām vsp cilvēkus sev apkārt un neskatāmies ne pa labi, ne pa kreisi, bet vēlāk mēs jau redzam arī citus cilvēkus, ievērojam tos. Kamēr tev nav reālas vēlmes piekrāpt draugu un neesi to izdarījusi, tikmēr, manuprāt, tev nav par ko stresot. jo vienmēr jau atradīsies ka'ds puisis, kurš būs skaistāks par tavējo, kurš būs asprātīgāks vai galantāks, bet tas nenozīmē, ka tu viņā iemīlēsies pa īstam.
Padomā, vai tev pret savu draugu vispār ir vēl jūtas.
Var jau arī būt, ka tu nebiji savā draugā tā pa īstam iemīlējusies. Vnk tauriņu periods pagāja un viss.
27.01.2014 17:46 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits