Esmu mājsaimniece jau 8. mēnesi. Sākumā bija depresija, ka jāsēž mājās spiestā kārtā, jo biju radusi pieaktīvas dzīves - darbs, skola, kursi, draugi un tikai tad mājas... Laika gaitā pievēros saviem hobijiem - patīk adīt, šūt, gelznot. Taču nu man tas viss ir piegriezies. Visu laiku meklēju ko jaunu un interesantu. Lielākais mīnus, manā gadījumā, ir tāds, ka dzīvoju ārpus Rīgas, 7km no pilsētas. Līdz ar to, manā ciemā nav īsti ko darīt. Pastaigāties pa mežu vienai ikdienas ir garlaicīgi.
Mana diena +/- varētu izskatīties šādi. Tās ir tās reizes, kad reāli tiešām dzīvojos pa māju.
No 8-9.00 rīta cēlies. Rīta duša, brokastis utt.
Līdz 12.00 piekopju māju, mazgāju veļu/ traukus, gludinu. Kas nu kuro reizi.
Ap 12.00 gatavoju pusdienas. Pēc tam cenšos iziet ārā. Tā kā ir ziema,tad vienai grūti sevi pierunāt. Ja neizeju ārā, tad lasu vai pievēršos rokdarbiem.
Tā nobumbulēju laiku līdz +/- 16.00 Tad parasti mājās ierodas mans vecis, tad kaut ko uzkožam.
no 16.00 - 18.00 viņš strādā no mājām, bet es gatavoju vakariņas, skatos seriālus, lasu.
18.00 paēdam vakariņas un laiks pie tv...
Ļoooti garlaicīga diena. Pagaidām mums ir viens auto uz abiem. Taču, ja man būtu ikdienā pieejama mašīna, noteikti vismaz 3x nedēļā dotos uz sporta klubu vai iepirkties, pastaigāties...