Tātad man ļoti spurojas mati un pūkojas/elektrizējas. Domāju , ka tas ir no šķeltajiem galiem, bet apgriežot tāpat viņi pūkojās. Šausmīgi tracina. Gribu gludus matus, lai varētu izlaist , vienkārši izķemmēt un iet. Bet kad ķemmē , tad vispār ārprāc. Suka ir plastmasas, BET pat ķemmējot ar koka ķemmi tie elektrizējas. Tas nav tikai tāpēc , ka mitrums, arī vasarā viņi tādi ir.
Otrā problēma.
Atkopu savus matus, jo nezin kāpēc tie bija ļoti sabojājušies. Ne taisnoju, ne fēnoju, ne veidoju.
Mazgāju ar dzintars dabīgajiem šampūniem , kas domāti sausiem matiem. Ļoti redzami rezultāti tagad, spīdīgāki un maigāki, vienīgais vēl pūkošanās. Bet man viņi šausmīgi ātri taukojas un kad sāk taukoties tad tā kasās galva. Kas tā varētu būt par problēmu? Kādreiz mazgāju divreiz nedēļā, tagad jau prasās katru otro, trešo dienu. Galvas ādai izsitumu nav, tīra, utis nav. Vēl blaugznas, bet tas no kasīšanās.
It kā lasīju , ka tas varētu būt no tā , ka kārtīgi neizskalo matus, vai pārāk daudz šampūna, bet es lieku tikai pāris piles saputotas matos, skaloju kādas 7 minūtes vismaz, bet tās putas kā nāk tā nāk. Balzamu , kondicionieri arī lietoju.
Padomus, padomus! :)