Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Dziednieks vai kaut kas tāds

Reitings 114
Reģ: 14.12.2012
Sveiki, meitenes!

Būtu jauki, ja Jūs varētu padalīties ar informāciju par dziedniekiem (tām tantiņām, kas kaut ko pasaka). Nezinu, vai pati ticu tādām lietām, taču nu ir pienācis brīdis arī manā dzīvē, ka vairāk nezinu un nesaprotu neko.
Zinu, ka "tām īstajām tantiņām" neesot nekāda normētā maksa, taču zinu arī to, ka ir gan. Nauda arī ir ļoti svarīgs aspekts, jo neko diži dārgu atļauties nevaru.
Ko es gribu? Uzzināt vismaz kaut ko, lai galīgi nesašļukt - par sevi, ģimeni, attiecībām, darbu utt.
Esmu no Rīgas
23.01.2014 16:25 |

Reitings 114
Reģ: 14.12.2012
up
23.01.2014 16:32 |

Reitings 435
Reģ: 29.01.2009
Kad draugam bija roze rokai, bijām pie vienas šādas vārdotājas.
Ārsti teica, ka smags gadījums (ielaista slimība, jo ārstu nespēja noteikt, ka tā ir roze.), pietika tikai ar divām viesošanās reizēm pie šīs tantiņas un roze bija pazudusi. Nebija vajadzīgas ne antibiotikas, ne operācija (kas ir vajadzīga smagos gadījumos).

Samaksa bija nebija liela + mums kā studentiem iedeva atlaidi :D

Sākumā arī neticēju šādiem cilvēkiem, bet redzot, kā šī slimība pazuda, ļāva man ticēt viņai ;)

Tas ko Tu vēlies laikam ir zīlniece - ja vēlies, lai pasaka par Tevi un tuvajiem, nevis vārdotāja.
23.01.2014 17:27 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Jap, tu meklē zīlnieci. Vārdotājas (tantiņas) palīdz slimībās. Manai omei un tētim ir palīdzējušas, tāpēc ticu.
23.01.2014 17:29 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
dziedniekiem (tām tantiņām, kas kaut ko pasaka)

Nauda arī ir ļoti svarīgs aspekts, jo neko diži dārgu atļauties nevaru

davai es tev pateikšu kautko, nebūs dārgi!

bet vispār, pipec, kāda tev biezputra galvā...
23.01.2014 18:44 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits