Ja neliks pašiem maksāt, tad pazudīs tā uzmanība, izturēsies vēl paviršāk un pat sāks bāzt kabatā.
nepiekrītu...es strādāju tirzniecībā,uzņēmumā kurā esmu,vadība stingri ir norādijusi,ka darbinieki iztrūkumu nedrīkst segt no savas kabatas,un nekad 4 gadu darba laikā to neviens arī nav darījis,vienalga vai tie ir 0,20 santīmi vai 20 ls.....jā,jā visi brēks tulīt,ka tā viegli bāzt kabatā,bet nē,mums ir ļoti pārdomāta kases sistēma,kameras un vispār rūpīgi izplānots darbs pie kases,ka tur nošmaukties tiem,kas gribētu būtu ļoti grūti,un viegli pieķerami,vadība to zin,tādēļ ja ir kāds iztrūkums gadijies tad ir saprotoši zinl,ka pie kases mūždien ir rindas,ka esam tikai cilvēki un sanāk kļūdīties...
Salīdzinot ar citiem uzņēmumiem kuros esmu strādājusi un kuros bija jāsedz iztrūkums pašiem,tajos bija krietni vairāk pieļautas kļūdas,nekā šajā,kurā itkā nav par ko uztraukties,var čilliņā bliezt pa pogām,es tik un tā strādāju rūpīgi un uzmanīgi,jo iztrūkuma gadijumā tāpat tas tiek uzrādīts papīros un negribās lai katru reizi tur pavīd mans vārds,un esmu ļoti pateicīga par to ka man ir tāda vadība,kura saprot cik grūti ir nostāvēt 5 stundas tur sitot pa pogām...