Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pārdzīvojums

Reitings 24
Reģ: 13.02.2011
Mani visu laiku piemeklē vienas un tās pašas atmiņas, ar savu draugu esmu kopā jau vairāk kā 2gadus, taču aizvien nespēju tikt pāri atmiņām, kas saistītas ar viņa bijušo draudzeni, visu laiku domāju par viņu, lai gan pati saprotu, ka to negribu un man tas viss nav patīkami, nepatīk, ka ir pagājis tik ilgs laika sprīdīs, bet šī sajūta un emocijas mani nepamet, lai gan brīdī, kad iepazināmies, viņš no viņas aizgāja tieši manis dēļ.

Varbūt kādai ir gadījies līdzīgi un var padalīties ar savu pieredzi kā lai no šīs sajūtas tiek vaļā?!?
21.01.2014 00:51 |

10 gadi
Reitings 532
Reģ: 29.01.2009
Kāds pārdzīvojums tad notika ar to draudzeni, ka nevari aizmirst?
21.01.2014 01:05 |

Reitings 24
Nē, tas ir vienkārši kaut kāds mans iekšējais pārdzīvojums, brīžos, kad, piemēram, viņu ieraugu, jo diemžēl mums ir nācies satikties, iepazīties, izlikties cik viss ir skaisti, jo ir kopīgi draugi.. Un vienkārši visu laiku velkas līdz, nesaprotu, kāpēc vispār par viņu domāju..
21.01.2014 01:09 |

Reitings 488
Reģ: 18.04.2013
Manas skaistās ilūzijas un milzīgā uzticība izplandēja vējā, bet varu padalīties kā bija ar nu jau bijušo puisi.

Tā kā bijām labākie draugi (diez vai esam vēl), tad par viņu visu zināju, arī bijušās. Manā gadījumā gan bija tā,ka tā meitene/sieviete viņu ļoti sāpināja, tāpēc šķiršanās bija loģisks solis. Īsais izklāsts - tā meitene ar viņa labāko draugu pārgulēja un gaidīja bērnu.
Tajā pašā laikā viņš reizēm teica, ka varbūt pasteidzies un varēja varbūt citādi, ka varbūt tas ir vņa bērns utt.Tas gan bija,kad vēl bijām draugi, tad es neko tur daudz nepārdzīvoju, tikai ar ieteikumiem palīdzēju.
Tad,kad bijām jau vai vēl kopā, tad reizēm par viņu padomāju,jo puisis kādās situācijās mēdza bijušo piesaukt.. un, kad kādreiz satikām to meiteni ar viņas dēliņu,nevarēju nebūt dusmīga par to, kā viņš uz mazo skatījās un teica - "ja nu tas ir mans bērns". Vienu x sadusmojos un teicu,lai iet uztaisa testu :D

Principā uz meiteni ļaunu prātu neturu. Jā, viņa sāpināja viņu un pat ļoti, bet laikam jau to sauc par mīlestību,kad tu nedomā par sekām,bet esi kopā ar to,kuru mīli, un tad rodas mazais brīnumiņš.
Vienīgais par ko varu būt dusmīga ir tas,ka šis puisis tāds paliels egoists palika un mani arī sāpināja, bet tas jau cits stāsts un brīnumainā kārtā īpaši nepārdzīvoju.

Domāju, ja tevis dēļ aizgāja, nav ko satraukties, esi svarīga, jo tāpat vien jau prom neiet :) Varbūt vieglāk ir,ja zini,ka tā meitene ar kādu citu ir, tad zini,ka uz tavu puisi acis nemet. Un ja puisis nemēdz meiteni pieminēt, tad vnk ir kaut kā jāpārkāpj sev un jābeidz domāt. Gan jau ar laiku domas pametīs, jaukos un mīlestības pilnos brīžos jau noteikti nedomā par to meiteni vai ne ?
Iesaku vienkārši dzīvot šodienai un par pagātni nedomāt, tā ir daudz vieglāk! ;)

Reitings 488
Reģ: 18.04.2013
Varen gara proza man sanāca :D

Reitings 24
Jā, stāsts arī varen satraucošs..

Protams, tādos mīlestības brīžos nedomāju, tas vairāk ir tad, kad esmu viena, varbūt pārāk daudz domāju, taču tik grūti to tomēr ir kontrolēt, jo kā jau teicu, pašai man riebjas tā sajūta ka interesē..
Gribētos, lai uā interese, atmiņas un viss pārējais pamet mani pēc iespējas ātrāk pie tam, ņemot vērā faktu, ka arī man iepriekš gājis visādi, es nespēju izmest šīs domas no galvas..
21.01.2014 01:20 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits