Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Maiga buča

Reitings 24
Reģ: 13.02.2011
Sveikas mīļās meitenes.

Gribu ar Jums padalīties savā pozitīvajā pieredzē.
Ziema ar savu aukstumu nesaudzē nevienu, parasti rokas paliek sausas no lielā vēja, taču mūsu ierocis ir kādi forši, silti un modīgi cimdiņi, taču ko darīt ar lūpām, jo tās pasargāt ar kaut ko ir daudz grūtāk, tiesa, man nelīdzēja arī neviena no tām 100 nopērkajām higēniskām lūpu krāsām, balzāmiem vai sviestiem. Pieļauju, ka manas lūpas varbūt ir īpaši problemātiskas, taču noteikti nedomāju, ka tā ir man vienai, parasti viņas ar vēju apraujas tik ļoti, ka sāk plaisāt un tad jau pat ir grūti pasmaidīt!
Iegāju aptiekā un man ieteica bišu vaska kliņģerītes ziedi, kas tiešām ir kā liels brīnumlīdzeklis, pirmo reizi uzklāju un likās, ka pēc 30min. lūpas bija palikušas jau daudz labākas. Tā kā, ja jūs arī piemeklējusi līdzīga kaite netērējiet lieki naudiņu visādām higēniskajām lūpu krāsām vai body shop'a brīnumiem, silti iesaku nopirkt šo ziedi, kas nemaksāja vairāk par 4eiro. Kā vēl vienu plusu varu minēt šī brīnumlīdzekļa perfekto konsistenci, man patīk, ka tas nav biezs vai lipīgs, kas man ir ļoto svarīgi arī smarža nav, protams, huba-bubas ķīmiskais aromāts, bet tā šķiet diezgan dabiska.

Ceru, ka Jums kaut kādā mērā varbūt būšu palīdzējusi,
jo tuvojas taču Valentīndiena! :)
20.01.2014 23:39 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Pantenola līnija :)
20.01.2014 23:42 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits