McDonalds un visas pārējās fastfood ēstuves ļoti daudz izmato garšas pastiprinātāju, gan ēdienā, gan izpūš gaisā. Ejot gar McDonalds siekala tek līdz zemei un likas, ka uzreiz gribas ēst, taču patiesībā tas ir maģiskais pulverītis, kas liek smadzenēm sajukt prātā.
Garšas pastiprinātājs, kuru izpūš gaisā, lai cilvēki nespētu pretoties smaržai uz pie viņiem iegrieztos? Nu nezinu gan. Bērnībā, ejot garām maizes ceptuvei, kur visa apkārtne smaržoja pēc tikko ceptām bulciņām, man radīja daudz vairāk siekalu, kā iešana garām McDonaldam. Patiesībā, nekad neesmu īpaši ievērojusi tās smaržas. Bet nu labi...
Esmu vairāk Hesburger piekritēja. Pēdējā pusgada laikā esmu tur iegriezusies vismaz vienu reizi mēnesī.
Ko domājat par šajā ēstuvē iegādājamo pārtiku?
Domāju, ka šajā ēstuvē iegādājamā pārtika ir apvīta ar daudz dažādiem mītiem, kuriem ļoti dadzi svēti tic. Uzskatu arī, ka tā nav tik neveselīga, kā liela daļa te "mālē".
Par tiem garšas pastiprinātājiem - viņi mēdz būt arī lētajās desās (reizēm arī dārgākās), cīsiņos, čipšos, cepumos, daudzos citos pārtikas produktos un visu tik ļoti mīlētajā Vegetā. Nezinu, kā ir ar Hesburgera un McDonald burgeriem, bet neuzskatu, ka viņos tie garšas pastiprinātāji būtu tik ļoti daudz.