Draugs ir sarakstijies un gajis tikties ar citam meitenem.Iedevu iespeju-ka tikt gala ar aizdomam?

Reitings 40
Reģ: 20.01.2014
Sveikas miljaas daamas,
velejos pavaicat vai ir kadas sievietes kas dzivo kopa ar draugu/ligavaini/viru - kurs ir nogajis no sliedem? Meginot dot velreiz iespeju? Tadi viriesi var mainities vai neee jusuprat???
Isuma sakot esam kopa 2,5 gadus dzivojam kopa,un pagajusogad ieejot vina Facebook profila atklaju ka vins sarakstas ar meitenem un spriezot pec sarakstes ir gajis ari tikties ar dazam no vinam... lasot to visu man bija tik slikti likas ka mana sirds saskiist miljons dalas un tad atnaca otra velme vinu nogalinaat -jo vins bija sabojajis ko tik tiiru un skaistu...ka smums bija...
pieminesu to ka ari mes satikamies online caur vienu randinju saiti - ka ari vins visu muzu ir dzivojis maza ciematina un vinam nav bijusi pilnigi nekada sociala dzive,un runajot ar savu mammu vina ari piekrita ka tie ir sava veida kompleksi vinam ko vins megina kompenset meginot runat ar daudzam sievietem- bet logiski man ka vina draudzenei tas nebutu japacies....
Toreiz vinam visu pateicu ka visu izlasiju un zinu un ka velos skirties (liela stridaa) vins teica ka tiesam mani milot un tas neko nenozimeja un pats nezin kapec ta rikojies, kaa ari zvereja ka nesot nea ar vienu gulejis, iznemot mani? Pati neticu tam lidz galam? Nezinu ko darit? Runajot par mums sekss ir regulari un eksperimentejam un esmu loti atverta ieteikumiem un idejam ta ka ar to vajadzetu but kartiba...
Nak visu laiku atpakalj tas sliktas domas un visas aizdomas- bet tas nav godigi vajadzetu tik tam pari ja jau reiz esmu devusi vinam iespeju... Tagad ir citi noteikumi profila stav musu kopiga fotografija un vina telefonam man ir jabut brivi pieejamam- ir divaini un nepatikami ta dzivot jo NEKAD nebiju pirms tam greizsirdiga vai kontrolejosa draudzene...vins vareja darit ko velas ka velas un iet kur grib un kad grib? Es uzskatu ka attiecibas neviens nevienam nepieder bet ir jabut mutualai uzticibai,cienai un milestibai. Vel viens jautajums - Vai Jus savus partnerus tomer kontrolejat vai ta ir tomer jabut attiecibas- vai ne?????
20.01.2014 14:33 |

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Facebook kill relationships! :D
20.01.2014 16:25 |

Reitings 335
Reģ: 05.01.2014
Diezgan stulba un neattaisnojama rīcība no vīrieša puses, ja pietam vēl satiekas ar šīm sievietēm.

Piemēram, es, kad biju nopietnās attiecībās flirtēju ar citām sievietē, jo vienkārši man tas automātiski notiek un nekontrolēju to, bet nejau ar svešām, tikai ar draudzenēm, kuras jau pāris gadus pazīstu un mums tā ir ierasts darīt un nekādu zemūdens akmeņu tur nav. Draudzene to zināja, bet tikai pasmējās par mūsu sarakstēm, jo tās bija sarkastiskām piezīmēm.

Šoreiz jāpiekrīt Kubietei. Manuprāt, tomēr ir jābūt tā, ka vīrietim sieviete jāmīl nedaudz vairāk kā sievietei vīrietis.

Volā, šādi teica lielākā daļa kaķu tantes, kurām tagad ir 70 gadi un 6 kaķi kā minimums! Ļoti aplams viedoklis, pašas sevi uz pjedestāla ceļ kā dievietes, bet kas tie tādi vīrieši? Nekas, tikai tirliņi kam jāizdabā, ne?

Varbūt es esmu vecmodīgs vai naivs, bet, manuprāt, abiem diviem attiecībās jāiegulda vienādi - 50:50, jo tam vienam, kas mīlēs vairāk, darīs vairāk attiecību labā tas agrāk vai vēlāk var piegriezties un pamest otru.
20.01.2014 16:40 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Varbūt es esmu vecmodīgs vai naivs, bet, manuprāt, abiem diviem attiecībās jāiegulda vienādi

Nop, zinu daudzas vecas un vecmodīgas omītes, kuras teiks, ka vecim ir jāmīl vairāk!
20.01.2014 16:49 |

Reitings 40
Paldies par atbildem meitenes!
Atvainojos par BEZ garumzinju tekstu - dzivoju cita valsti un latviesu valodu uz datora nelietoju, bet bus man jasataisa ta lai var normali rakstit.
Atbildot uz jautjumu vai ta ari vins pateica kapex ta rikojies - teica tikai ka vins domajot ka tapat kopa nepaliksim jo zinot ko visi apkartejie doma (Esam abi no cilvekiem dzirdejusi frazes par musu nesaderibu vizuali - vinam 25 gados ir atkapusies mati no prieksas un vinam no ta ir lieli kompleksi pasam). Man pasai nedaudz pari 20 gadiem un man neinterese ko saka parejie un vinam ari to esmu teikusi un milestibas un novertejuma ari vinam nevaretu trukt - man loti patik izradit miljumu un paradu vinam ka vinu noverteju ari.
20.01.2014 16:51 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Nekad nebūs tā, ka attiecībās abi iegulda vienādi. Kāds vienmēr mīl kaut nedaudz vairāk kā otrs. Un vīrietim nav jabūt tirliņam, kas izdabā, sievietēm, kuras uzcēlušas sevi uz pjedestāla. Bet sieviete, manuprāt, tīri dabiski ir vairāk ieprogrammēta uz attiecībām, to saglabāšanu kā vīrietis, tāpēc vīrietim ir jāzina, ka sieviete nav nekas pašsaprotams un attiecību statuss nav akmenī iekalts.
20.01.2014 16:52 |

Reitings 1080
Reģ: 29.01.2009
Savās 8 gadus ilgajās attiecībās, es 6 gadus mocījos ar to pašu. Labāk pamet, kamēr nav par vēlu, 2,5 gadi vēl ir maz. Man ir slikta pieredze, un saku, ka tādi nemainās, pēc tam būsi pati nelaimīga. Ja būs tavējais, atradīs ceļu pie tevis, acīmredzot, tagad tu viņu neinteresē.
20.01.2014 16:54 |

Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
Varbūt es esmu vecmodīgs vai naivs, bet, manuprāt, abiem diviem attiecībās jāiegulda vienādi - 50:50, jo tam vienam, kas mīlēs vairāk, darīs vairāk attiecību labā tas agrāk vai vēlāk var piegriezties un pamest otru.

Tieši tā :) Ja attiecības ir patiesas, tad abi ar pilnu atdevi tās kops, nevis "vīrietim jāmīl vairāk". Kā vispār to var nokontrolēt? :D
20.01.2014 16:56 |

Reitings 335
tāpēc vīrietim ir jāzina, ka sieviete nav nekas pašsaprotams un attiecību statuss nav akmenī iekalts.

Ne vīrietis, ne sieviete nav nekas pašsaprotams, to neesmu teicis. Neviens cilvēks nav privātīpašums vai lieta, ko varētu tā uztvert. Pie attiecībām ir abiem jāstrādā, protams, ka dažreiz sanāks, ka kāds iegulda tajās vairāk atkarībā no situācijas.

Bet sieviete, manuprāt, tīri dabiski ir vairāk ieprogrammēta uz attiecībām, to saglabāšanu kā vīrietis

Tā ir vairumā gadījumu un tas ir normāli, jo sievietes ir tīri emocionālākas būtnes, bet vīrieši atkal racionālāk domājuši (pārsvarā).
20.01.2014 17:05 |

Reitings 40
Becky : Profilā stāv kopīgā bilde un telefonam jābūt pieejamam....

Es iesaku vēl uzpurni, kakla siksnu un tādu īsāku pavadu!

Klasiska latvietes daba viegli jau iznirgaties - kur cilvekiem tik daudz rugtuma?
Kaa tavuprat vislabak rikoties - vismaz kaut ka man vins bija japieliek pie vietas- noteikumi bija vinam nevis man, tas jau nenozime ka visu laiku loznaju pa vina telefonu un internetu man to tiesam gruti piespiesties darit, teiksu godi paslepnums!!!
Es pati vienmer uzskatu ka ar varu nevienu viriski nav verts turet - prieks kam tad tadu vajag vispar!? Bet kad patiesi mili un ir tik daudz kopigu mirklu piedzivoti tad tikai vaji cilveki visam atmet ar roku- tavu prat cilveki kas nodzivo lauliba 60 gadus - viss ir gajis ka pa sviestu???
Lai vismaz visas vina dudinas zin ka vinam ir meitene- jo ja milas meitenes nezinajat Facebook var uztaisit ta ka konkreti cilveki redz profilus konkreta veida. Piemeram visas svesas meitenes var redze pusi kurs ir attiecibas ka brivu un neredzet pilnigi nevienu no Jusu bildem :) bet ieejot puisa profila pasai viss ir normali... luuk musdienu ''Settings''.
20.01.2014 17:06 |

Reitings 335
Ja attiecības ir patiesas, tad abi ar pilnu atdevi tās kops, nevis "vīrietim jāmīl vairāk". Kā vispār to var nokontrolēt?

Man arī tas nav skaidrs :D

Es vienkārši attiecībās esmu pieradis, ka līdzvērtīgi abi tās piekopjam un viss! Ir problēmas - kopīgi atrisinām runājot, nevis viens mēģina otram izdabāt, jo nezina kāpēc otrs noslēdzies sevī un dusmīgs, neapmierināts.
20.01.2014 17:13 |

Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
Es vienkārši attiecībās esmu pieradis, ka līdzvērtīgi abi tās piekopjam un viss! Ir problēmas - kopīgi atrisinām runājot, nevis viens mēģina otram izdabāt, jo nezina kāpēc otrs noslēdzies sevī un dusmīgs, neapmierināts.

Tas ir tikai normāli, ka līdzvērtīgi piekopj :) Daudzi, manuprāt, nesaprot, ka attiecības tā nav skriešana pakaļ, tajās nav ieriebšanas, atriebšanās, egoisma izrādīšana, u.t.t.
20.01.2014 17:19 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Mystique, es, pirmkārt, neesmu latviete, otrkārt, es neņirgājos, bet saku pavisam nopietni - stingra otra pieauguša un neatkarīga cilvēka kontrole pie laba gala nenoved!

1. Tu čeko feisbuku - ja viņš gribēs, sataisīs kreiso profilu
2. Dzēsīs telefona vēsturi
3. Uztaisīs kreisos epastus,utt.
4. Satiksies ar meitenēm darba laikā, pusdienu pārtraukumā.....

Es zinu pārus, kur otrā puse liek mašīnām gps raidītājus un uzlauž telefonus, lai visas sarakstes nāk arī otram cilvēkam, pat liek mājā slēptās kameras... un, tāpat kā suns ar kaķi!

Tev ir jādomā nevis kā pievilkt skrūves, bet jāpadomā, ja tas ir tāds cilvēks, vai tu būsi gatava ar tādu dzīvot un pievērt uz to aci, ja tas ir uzmanības trūkums - kā tu to novērsīsi.
20.01.2014 17:23 |

Reitings 900
Reģ: 19.01.2014
vari kaut vai uz galvas stāvēt, atradīs visus iespējamos veidus kā aizlavīties un noslēps visu kā adatu sienu kaudzē
20.01.2014 17:28 |

Reitings 80
Reģ: 12.01.2014
Atbildot uz jautjumu vai ta ari vins pateica kapex ta rikojies - teica tikai ka vins domajot ka tapat kopa nepaliksim jo zinot ko visi apkartejie doma

Tad kāda jēga būt kopā, ja domā, ka tāpat kopā nepaliks???
Ja viņš tā domā, tak nemoki sevi un met mieru.... (pietam ja viņam ir citu viedoklis tik svarīgs par jūsu attiecībām)
20.01.2014 17:35 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Mystique, nezinu, vai Tev patiks mans ieteikums, bet tas skan sekojoši: PAMET VIŅU!

Es saprotu, ir pieķeršanās, jūtas utt.. bet Tu esi jauna meitene, Tu vēl neesi izniekojusi daudzus gadus, skaisto jaunību..

Domā, ka šīs problēmas būs mazāk sāpīgas pēc gadiem 5 (kad būsi, iespējams, apgredzenota un ar bērniem?)

Kad biju brīva meitene, daudz sarakstījos ar cilvēkiem.
Biju tik nepatīkami pārsteigta, ka vairums sarakstes biedru izrādās ir aizņemti/ precēti.. meklē jaunus piedzīvojumus seksā, labprāt apraksta sīkumos savu un 2. pusītes intīmo dzīvi. Tas ir slimi un pretīgi un.. viņu tiešām ir daudz!

Toreiz nosolījos maksimāli sevi pasargāt no tādiem cilvēkiem.. un nevienam nenovēlu tādus dzīvesbiedrus. Arī Tev, Mystique...
20.01.2014 17:36 |

Reitings 597
Reģ: 12.07.2013
Nāksies samierinties. Vairums vīrieši ir poligāmi.
20.01.2014 18:50 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
pagajusogad ieejot vina Facebook profila

un
jo vins bija sabojajis ko tik tiiru un skaistu

rakņāties otra profilā man nešķiet tīri un skaisti.
Bet, Nu, man tur nebūtu nekā, par ko diskutēt. Ir gājis vazāties apkārt ar citām - var vākt koferus. Man būtu slinkums p**t savu dzīvi, kko mainot viņa galvā.. Kur nu vēl iespēja visādus draņķus saķert no citām viņa apstaigātām vecenēm.. da nu nafig :)
20.01.2014 18:55 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Nevar saprast, tu sevi uzskati par stulbu, neglītu un visādi citādi nespējīgu atrast sev normālu vīrieti, kas nejāsies apkārt, bet uzturēs attiecības tikai ar tevi?
Vai arī tas tagad skaitās stilīgi, mocīt sevi, visu laiku baidīties, ka neatrod vēl kādu dumjāku un neaiziet pie tās?

Goda vārds, nesaprotu ko tu vel gribi no attiecībām, kur pēc 2 gadu koppbūšanas, čalis savu krāpšanu attaisno ar vārdiem, ai, es taču domāju, ka tāpat izšķirsimies... un tu piedod! Tu patiešām esi dumja!
20.01.2014 19:02 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Vienreiz jau teicu, bet te perfekti iederās manas vecmammai teiciens -
kājas nomazgās un to ūdeni, kā no svētavota, smaidīdama izdzers!
20.01.2014 19:03 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
194, foršs teiciens, tikai nesaprotu, kurš mazgās kājas un kurš dzers :D
20.01.2014 19:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits