kopdzīve ar vīrieti

Reitings 1249
Reģ: 30.10.2013
Sveikas, pavisam nesen sāku dzīvot kopā ar vīrieti, tā ka dzīvoju ierpeikš viena neriskēju pārdot dzīvokli, bet dzīvoklis ir ar krāsns apkuri tāpēc kaimiņi jau pēc nedēļas sāk protestēt ka parāk aukstas grīdas un sienas. Tad nu vecāki zvanija sākām kaut ko spriedelēt. Un nevar saprast ko isti darit - iret, pārdot, vai tomēr dzivot vienai, jo draugam ari ir uz krasns apkuri. Jo šajā pilsētā man ir jādzivo vēl 2 ar puss gadus (esmu šeit mācību dēļ).

Meitenes, kas ir dzīvojušas kopdzīvi, kā jūs? pārvācāties uzreiz, pārdodot dzīvokli vai tomēr gaidījāt, kad būs tā pārliecība, ka nodzīvosiet kopā ilgi?
20.01.2014 13:09 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
un nodurt ar nazi ir pavisam kaut kas cits, nevajag jau uzreiz no viena grāvja otrā. Vispār, man grūti iedomāties situāciju, lai es kādam durtu ar nazi ....
20.01.2014 17:06 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Es noprotu, ka Tava spriedelēšana ir tīri teorētiska, praksē esi saskārusies ar mentiem un to reālo darbību vai bezdarbību, konkrēti mēģinot pierādīt Tavu vainu kaut kur .... !?

Mans jaunākais brālis vēl nesen bija profesionāls huligāns - ko tik nedarīja. Kopš brīža, kad viņam palika 13, līdz 21 gada vecumam, viņš, vietējā iecirkņa inspektors un es, bijām nešķirami - "tusējām" kopā kā minimums nedēļas nogalēs.
Pati es arī neesmu nekāda dieva dāvana un pieredze ir arī personīga. Neesmu gan nevienam ar nazi skrējusi virsū, vai īpašumu maitājusi. Bet pieredze man ir pietiekama, lai zinātu, kurā brīdī jābārsta likumi, bet kurā jāparaud, muļķīgi jāpasmaida vai jāpiekārto krūšturis.
Toties Tev derētu atcerēties, ka pēdējie argumenti nav noteicošie un likumi ir jāzina, jo lielākoties tieši likumu zināšana un spēja argumentēt savu viedokli, samazina iespēju iekulties mēslos, bet palielina iespēju no tiem izkulties, ja tomēr iekūlies.
20.01.2014 17:28 |

Reitings 9917
mana pieredze arī ir ievērojama un līdz šim ,kaut kā viss ir noticis pēc mana scenārija :)
20.01.2014 17:32 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Tātad tālāk par 4 ātruma pārkāpumiem, diviem atvērtiem aliem un sēdēšanu zālienā neatļautā vietā, neesi tikusi.

Kad Tevi 4 no rīta pamodinās zvans no policijas, ka pēc Tavas palīdzības tur ilgojas un būs tikai pus stunda laika izdomāt, kā izvilkt no būrīša cilvēku, kas alkohola reibumā braucis ar zagtu auto, pie kam bez autovadītāja apliecības un vēl sasitot šo auto, un ne tikai izdomāsi, bet arī dabūsi ārā, paskatīsimies, kādu scenāriju Tu uzbursi. Un šis vēl nebūt nav trakākais, par ko man nācies izdarīt. Par šo var teikt, jo ne jau tas cilvēks vienīgais tādās auzās iekūlies. Labākie gadījumi ir pārāk specifiski. Pagaidām bez līķiem, lai gan godīgi jāatzīst, konkrētās kompānijas advokāta vietu es jau kādu pus gadu esmu pametusi.
20.01.2014 17:40 |

Reitings 1051
Reģ: 07.07.2009
Nepārdod! Ja ļoti uztraucies, tad labāk izīrē.

bet dzīvoklis ir ar krāsns apkuri tāpēc kaimiņi jau pēc nedēļas sāk protestēt ka parāk aukstas grīdas un sienas.

Es dzīvoju mājā, kurā ir malkas un centrālā apkure. Manam dzīvoklim ir tikai krāsns. Arī man visas grīdas ir aukstas un nākas staigāt čībās, kaut dzīvoju otrajā stāvā, ir ielikts lamināts ar nelielu siltinājumu zem tā un apakšējiem ir tikai centrālā apkure. Pagājušajā gadā veselu mēnesi nebiju mājās un neviens kaimiņš neko neteica.
Protams, taviem vecajiem kaimiņiem tagad būs jākurina vairāk, jo no tevis nenāks siltums, tāpēc arī pukojas, bet teikšu tā - liela daļa, kas dzīvo pirmajā stāvā ar malējām ēkas sienām, saskaras ar šādām problēmām katru dienu. Neņem galvā, ko viņi saka un nepārdod savu dzīvokli tikai tāpēc, ka viņiem aukstas sienas. Citādāk vēlāk varbūt nāksies nožēlos.
20.01.2014 20:28 |

Reitings 9917
Alexxa, nu man prieks par Tevi, tā kā , tas ir mazliet vairāk par ātruma pārkāpumiem un aliņiem , man nav vēlēšanās šeit publiski iztirzāt savas kriminālās nodarbes vai kā citādi ar tām dižodies :)
21.01.2014 12:41 |

Reitings 1249
Reģ: 30.10.2013
nu pastaigāšu, ik pa laikam pasildīšu dzīvokli, varbūt galu galā izzīrēšu, bet cerams ka šis aukstums neieilgs..
21.01.2014 15:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)