Dalaties ar jūsu garšīgākās filejas mērcītēm? Kāds jūsu noslēpums? Kādu mērci liekat klāt?
Pati gaita man saprotama, kā ko taisīt, bet gribu nopirkt kaut kādu spilvas mērcīti, lai garša ir vienkārši ideāla. :)
nē, nu es jau neko nesaku :) Katram garšo kā garšo. Loģiski.
patiesībā, tagad sapratu, ka nepareizi izlasīju Piparenes teikto, jo likās, ka saka, ka "Ananāss ne tik nav savienojams ar vistu". Piedošanu. :D
susļik, kas tur ko šokēties? Nu ir tāda kombinācija, bet daudziem īsti negaršo.. Es arī nefanoju īpaši par kombināciju gaļa + augļi (ananāsi, žāv. plūmes, utt.)
ar ananāsiem netaisu, jo ananāsi negaršo un ar vistu ne tik
Wow, wow, wow? Kurš tā teica? :) Ananāss IDEĀLI sader ar gaļu un ar vistu vispār! Un tas nav tikai mans secinājums, bet tā tas vienkārši ir. :) Austrumos tā ir ideāla kombinācija, tāpat kā mums latviešiem ēst gaļu ar tomātu vai gurķi
Mērces vistas filejai kā jebkurai citai gaļai, zivij gatavoju tikai un vienīgi uz buljona bāzes, jo tas nav trekni un ir dikti gardi. Buljonam pievienoju klāt ķiploku, tumīgumam var pievienot sīpolu, kas mērci padarīs biezāku, lauru lapu, piparus , sāli, pili olīveļļas, voilā!
es apcepu vistas fileju, pievienoju medu, daznedazadas seklinas , tad nedaudz saldskabo merci, ar daudz daudz ananasiem, un beigas saldo krejumu, debeskiiga mercite :)
Ehh, tomēr izvēlējos spilvas ananāsu mērci. Bet jūsu receptes tik garšīgas izklausās, cerams, ka mana arī būs laba. :)) Un arī ar rīsiem plānots ēst. :)
Persephon- es ne LV, pirku un riebīga garša kaut kāda ir sweet&sour mērcei no Uncle Bens.
par sastāva atšķirībām Spilvai un Mildai gan nezināju- kas ļauns Mildā/kas labs Spilvā?
haha, Nejautā! taisnība :D
bet kopš izmēģināju Mildas saldskābo mērcīti, nevaru vairs Spilvu ņemt-ik reizi salīdzinu burkas saturu un tie ananāsi mani nopērk :D
par indijas riekstiem nebiju iedomājusies,būs jānoprovē. Uncle bens mērces nevisai- reiz iegrābos uz pilnīgi neēdamu un man arī selerija pie sirds neiet,kas ir viņu saldskābajā mērcē, ja nemaldos (ja tā nav selerija,tad kaut kas cits,kas man nepatīk :D)
Man mērce ir vistas filejas gabaliņi apcepti+sāls+pipari+beigās saldais krējums, drusku pasautē un gatavs :)
ar ananāsiem netaisu, jo ananāsi negaršo un ar vistu ne tik :D