uz balli ar citu..

Reitings 31
Reģ: 01.04.2012
tātad man šobrīd ir tizla situācija, es un mans puisis pēdējos mēnešus esam attāluma attiecībās, viss ir jauki un skaisti, bet sanāca tāda situācija, ka viņa tā saucamā bērnības draudzene viņu uzaicināja doties uz balli, lai citi redzētu, ka viņa nav atkritēja. kad viņš man prasīja atļauju, vai es neiebilstu, es to neuztvēru īsti nopietni, jo viņš teica, ka būs jāiet tikai tad, ka viņa neatradīs kādu citu.. tā nu tas arī palika, ka jāiet viņam,jo viņa sev citu čali neatrada un jo viņam palika viņas žēl. šodien pirms viņš aizgāja, viņam jau vairs nekur negribējās iet, jo šī meitene bija jau paspējusi twitterī ierakstīt, ka šī būs viņas mūža labākā nakts un, ka viņi dejos visu nakti. lieki teikt, ka šāds teikums manu puisi sadusmoja, jo viņa sāka pārkāpt viņu norunu, ka ies kā draugi, viņš viņai aizliedza viņus kopā fotografēt, kā arī teikt citiem, ka viņi ir kopā (tāda bija viņas sākotnējā ideja!).
es ar visiem pēdējiem spēkiem turos, lai izrādītu iespējami mazākas greizsirdības pazīmes, bet tā vien nagi niez sākt viņu bombardēt ar sms, jo viņš ir mans un man slikti paliek iedomājoties, ka viņi dejo kopā..gribējās jau pirms aiziešanas viņam lūgt, lai pārdomā un paliek, bet man jau laikam nav tādas tiesības.
negribas kļūt par draudzeni- histēriķi, bet 1200 km nekad nav likušies tik smagi kā šis..savam puisim uzticos kā nevienam citam, tāpat kā viņš man. bet tai meitenei man acis gribas izskrāpēt..
18.01.2014 22:06 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
bet savam víram neljautu iet kádai bérníbas draudzenei télot puisi. lai péc tam tie, kas redzés man stástítu, ka mani krapj?

Es arī neļautu iet! Un, ja man būtu šāda situācija un vīrs man neļautu iet, tad es klausītu vīram, nevis bērnības draugam, kuram jānotēlo draudzene...
18.01.2014 22:58 |

Reitings 31
reizem nevajag but tik loti izpalidzigiem! ko tagad-neko jau...
sākumā nelikās, ka būs tā kā ir tagad, bet nu, no kļudām jāmācās.. gribējās neierobežot.

bet vienalga, paldies meitenes par viedokļiem, savu sirdi nedaudz izkratīju, palika vieglāk. :)
18.01.2014 22:59 |

Reitings 31
pure heroine man jau arī vienmēr likas, ka var aiziet ar meitenēm, ja nav puiša, bet tā esot tāda smalka balle. ar balles dejām un tā..
18.01.2014 23:01 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Taa meitene jau taapat ir smagi sodiita - vinjai jaaizmanto visaadi viltiigi gaajieni, lai tik vispaar kaads ar vinju uz balli aizietu. Domaaju, ka tas driizaak ir vinjai kaa vieniigais veids pieraadiit saviem draugiem un pazinjaam, ka tomeer kaads vinju uzaicina uz randinju, nevis meeginaajums tikt pie puisha. Savaadaak nekladzinaatu to twitterii, bet riikotos veel viltiigaak.
18.01.2014 23:30 |

Reitings 31
labi vien ir, ka nekas viltīgāks nenotiek.. pagaidām?
bet nu es te tā tagad domāju, vai tad citu puišu nav, jāņem tieši tas, kurš jau "pārdots".. vienkārši besis par to.
18.01.2014 23:35 |

Reitings 939
Reģ: 14.09.2012
Kad dzīvojām Anglijā viram bija darba balle.
Teica vel no rita ka neies un negrib iet.
Bet viņs aizgāja, tā pat domaju ka ar Tavējo.

Un piedzera muli ne pa jokam, pec tam vel uz metro gaju preti. Un vel tai darba un balle bija meitene no musu pilsetas un sedeja pie vinu galda.
18.01.2014 23:50 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Bernibas draudzene izlikusi kaartis. puisa draudzene prom, saak savu speeli. bet skatos, ka puisim intereses nav, domaju, ka bus ok
19.01.2014 14:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits