Es ticu,bet jaiet uz to meerki arii.Loti daudzi cilveeki grib kaut ko lielu,bet tam pieiet loti nenopietni,pasmejoties,jo iisti nenotic tam,ka varetu arii tas piepildiities,ja taa labi piedomaa...!
Protams, ka ir jādara darbs, lai piepildītos viss labais, ko vēlamies! Tomēr cilvēki bieži vien iet uz to savu izvirzīto mērķi, bet paši nemaz netic tam, tāpēc nereti viss tiek palaists garām, jo domas jau vien ir negatīvas un ietekmē paveikto
Cruel-tiesi taa!Cilveeks nekad netic,ka var arii vinneet Lotto!!!!Mums nesen viens loti jauns viirietis no Vjetnamas vinneeja loti lielu summu.Vispaar interesanti,ka vins bija taads cilveeks,kurs loti daudz veeleejaas paliidzeet ,dot citiem...paliidzeeja maznodrosinaataam gimeneem ar beernu apgeerbu ,un peeksni "taa energija augsaa" vinam iedeva veel vairaak...!
Es domaaju taa,ja cilveeks loti labi zin meerki ,uz kuru tiecaas,tad aatraak ,vai veelaak tas piepildiisies.
Ne vienmēr jau ir viegli tiekties uz to mērķi, bet, ja labi zina, ka tieši to vajag, tad tur augšā kāds palīdzēs, labas domas ir mazākais, ko varam darīt sava mērķa labad :)
Es ticu. Man tas darbojas tā, ka es iztēlojos to, ko ļoti vēlos, regulāri par to domāju, iedomājos kā tas būs, kad man tas būs, ko es darīšu, kā es priecāšos par to. Galvenais ir pārāk neiespringt, nedomāt, ka tev par katru cenu to vajag un ja nedabūsi, tad būs slikti. Jāpieiet tam ar vieglumu un priecīgām, pozitīvām domām. Man tas strādā vienmēr. :)
Visa ticība balstās uz domu spēku. Ja iesi uz baznīcu un lūgsies bez ticības savu domu spēkam, tad nekas nenotiks. Uzskatu, ka nav tāda Dieva- ir tikai mūsu domu spēks.
Es gribu jahtu un penthausu ar skatu uz Ņujorkas brīvības statuju. I wish.
Ja tu tam patiešām ticētu, jā. Bet ne jau ar tādu domu ''Aij, ko tur, tas taču tāpat ir bullshits, bla bla bla, es gribu laimēt miljonu, kāpēc tad neesmu laimējusi, bla bla''. Viss ir iespējams. :)
Es gribu jahtu un penthausu ar skatu uz Ņujorkas brīvības statuju. I wish.
ko tu ar to visu darīsi? Kaut kur lasīju ka var ar domu spēku dabūt ko gribi, bet ikdienā nesanāks to izmantot. neatceros kas tābija par grāmatu. vai internetā to izlasīju.