Mani šodien piemeklēja tāda situācija, kas mani diezgan izsita no sliedēm. Biju no rīta mājās, saņemu zvanu no kurjera, esot man sūtījums, saku, lai nāk augšā, saņemu paku, atveru un izrādās, tas ir no mana bijušā vīra..iekšā kaklrota, skaista bez gala, dārga, klāt kartīte ar pāris vārdiem...Bet kāpēc?
Izšķīrāmies gadu atpakaļ, tikai gadu bijām precējušies, izšķīrāmies diezgan nesmuki, manas vainas pēc, no sākuma ar komunikāciju gāja grūti, bija tā, ka manas mantas un mēbeles tika izkrāmētas manas mammas dzīvoklī, pēc tam gājā mierīgāk, nu jau tādas draudzīgas attiecības, ik pa laikam apjautājas, vai man mūsu vecajā dzīvoklī viss kārtībā, ja vajag ko salabot, noorganizē to, kopumā tādas neitrālas attiecības. Un tagad šis..
Es nezinu, ko domāt, man tagad ir attiecības, par kurām nevienam nestāstu, nu jau man sāk liekties, ka viņš zina...bet kāpēc tā dāvana? Nezinu, kā reaģēt? Ko teikt? Es vienkārši nesaprotu, kāpēc?? un tā kartīte arī neko neizteica...Man tā tieši arī negribas jautāt...Ko darīt?