Čau Rudmate!

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Jautājums ne dabīgajām esošajām vai bijušajām rudmatēm, sarkanmatēm.

Jau ļoti ilgi vēlos šo matu toni, neesmu īsti līdz galam pārliecināta vai piestāvēs.. Pati esmu tumšais tips. Ar patumšām un biezām uzacīm. Un vai esmu gatava veikt šo, savā ziņā, kaitējumu saviem matiem. Esmu brunete un apzinos, ka nav tik vienkārši kā ielikt krāsu un voilā!

Tātad. Kad nokrāsojāt, nenožēlojāt? Bija pilna pārliecība, ka piestāvēs? Cik reizes pie friziera prasīja, līdz ieguvāt vēlamo rezultātu? Un protams, cik loti tas sabojāja jūsu matus?

Nav ticamība, ka kaut kam tādam saņemšos, droši vien turpināšu sapņot :D bet gribas kaut ko paspilgtināt sevī. Šis tonis gan tāds vispārīgs, domāju par nedaudz tumšāku, bet bilde tā, uz ko vadīties.
17.01.2014 14:27 |

Reitings 4224
Baigi dalās. Laikam tas atkarīgs no matu tipa. Laikam vien jāiet pie friziera un jākonsultējas. Pati matus krāsoju reizi pusgadā varbūt :D
17.01.2014 15:35 |

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
Ā, dabīgā matu krāsa kastaņbrūna. Krāsoju ar hennu.

Kāda henna? Ieliec lūdzu bildi:)
Henna tiešām spēj matus padarīt sulīgā tonī, tos nebojājot? Par krāsas noturību arī jautājums - jāpiekrāso tikai saknes vai mati visā garumā katru mēnesi jākrāso?
17.01.2014 15:40 |

Reitings 4224
jāpiekrāso tikai saknes vai mati visā garumā katru mēnesi jākrāso?

Ja nemaldos spilgtie toņi izbal un jāpiekrāso ir visi mati.
17.01.2014 15:46 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
jāpiekrāso tikai saknes vai mati visā garumā katru mēnesi jākrāso?

atkarīgs no toņa, ja jau no sākuma ir kā rižā lapsa tad pietiek ar sakņu nokrāsošanu varbūt. bet ja ir sarkani, tad nāksies krāsot visus, jo krāsa izbalē vai no mazgāšanas ar laiku noiet tas spilgtais un paliek gandrīz kā riži.
17.01.2014 15:48 |

Reitings 774
Reģ: 09.01.2014
Biju rudmate 10 gadus , ar gaišu ādas krāsu , zaļām acīm . Skaisti izskatijās un it sevišķi vīriešiem patika. Taču man apnika bojāt matus , krāsot visu mūžu arī nevēlējos , baidijos no matu izkrišanas un tā ķīmija , kas iesūcas galvas ādā... nevēlos pat par to domāt . Ataudzēju dabīgos , kuri man ir gaiši no dabas un izbalināju šķipsnas. Ir labi :) visu laiku prātā iezogas doma par atkal nokrāsošanu uz rudiem , bet nu turos :) Rēķinies ar to , ka krāsa visu laiku mazgāsies nost un būs jācenšas toni uzturēt , lai neizskatītos lēti... jebkurā gadijumā es esmu PAR , pārmaiņām un mati ataug :) tā , kā uz priekšu , lai izdodās !
17.01.2014 15:55 |

Reitings 4224
Zidtarpin es jau sevi šādi iedrošinu, ka pārmaiņas vajag! Jau plānoju friziera apmeklējumu, ja friziere apsolīsies nesabojāt ļoti, tad tas notiks :D jebkurā gadījumā no rižiem un brūniem atpakaļ pāriet nav baigo problēmu :)
17.01.2014 15:59 |

Reitings 774
Reģ: 09.01.2014
Tieši tā :) pēc tam padalies ar to , kā būs gājis
17.01.2014 16:02 |

Reitings 865
Reģ: 21.08.2010
vai, man tā pati problēma, kas Tev. Jau 2 nedēļas domāju, ka arī gribu kaut ko sarkanīgi brūnu.

Man ar līdzīgi- šobrīd ir krāsoti tumši brūni un arī tāds patumšs tips. Cik sapratu no frizieres, tad ja es izdomāšu, ka gribu, tad no sākuma būs jāpabalina un tad krāsos.

Bet nu es nevaru saprast- piestāvēs vai nē, naudu jau ar gluži negribas izmest vējā, lai tikai pamēģinātu :)
17.01.2014 18:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)