Ir trīs rētas, bet tikai viena no tām ir iegūta jautrībā un divas no tām ir saistītas ar suņiem.
1. Uzacs. Man ir pāršķelta kreisā uzacs, man tur iekoda suns, kad man bija 4 gadi. Mamma mazgāja drēbes (ar veco Rīgu), es tikmēr ieraudzīju pagalmā šuneli un uzreiz izdomāju, kam atdot savu negaršīgo putru. Suns, laikam, bija ļoti izsalcis. Īsti neatceros, kā tas viss notika, bet mamma teica, ka paskats esot bijis briesmīgs - viss ģīmis vienās asinīs.
2. Kāja. Man uz labās kājas augšstilba tieši virs ceļa katrā pusē ir apaļa rēta. Tur man bija izdurta adata cauri kājai kaulu saaudzēšanas procedūrai. Kāju salauzu kuriozi. Ar mammu svinējām Jauno gadu Jūrmalā pie radiem. Nākamajā dienā mūs, sīkos, aizveda uz aizsalušo, aizsnigušo pludmali pavizināties ar ragaviņām. Pirms stāstu tālāk, savu un māsīcu vecāku attaisnošanai varu teikt, ka viņi visi bija jauni - 23 -27 gadus veci. Tad, nu, vecākiem radās ašā ideja iesiet ragavu priekšā suni - milzīgu vācu aitu krustojumu. Nu, suns izskatījās priecīgs - pat pārāk priecīgs - un nezināja, kur to prieku likt un beigās ielika prieku (mani) dzelzs stabā ar labo kāju. Mamma teica, ka neko briesmīgāku dzīvē līdz šai baltai dienai neesot redzējusi. Atsāku staigāt tikai martā.
3. Dūre. Jā, un tad reiz, kad man bija 3 gadi, es sadusmojos uz omi, ka viņa man nenopirka tādu maizi, kādu es gribēju, un aiz dusmām izsitu virtuves durvju stiklu un sagriezos. Šūt nevajadzēja, bet tāda bāla, 1 cm gara rēta ir vēl šobaltdien, baigi labi redzama vasarā, kad iesauļojos.