Iespaidojoties no diskusijas par grāmatām, gribētu dzirdēt kādas ir pēdējās filmas, ko esat noskatījušās? Un kā patika? Kā arī varētu īsumā par ko tā bija vai vismaz žanru. :)
pēc Odettes ieteikuma noskatījos Room. Puse no filmas tiešām bija ļoti depresīva, skumja. Man šķiet, ka šī ir pirmā filma, kurā raud jau no sākuma , nevis kā parasti- beigās.
Otra puse filmai atkal tāda mazliet gaišāka, kaut gan, protams, sižets un tēma ir briesmīga un sirdi plosoša, tomēr salīdzinot abas puses, otrā tomēr ir gaišāka un vieglāka. Noteikti arī es iesaku noskatīties šo filmu. Tiešām laba. Filmu noskatījos pa dienu, bet vēl vakarā bija tāda dīvaina sajūta. ļoti paķēra uz jūtiņām.
nav gan, tādēļ jau internetā klejo daudzi joki saistībā par to, pēc IMDB viņš ir bijis nominēts 6x un ne reizi nav dabūjis, pie tam par filmām, kur tiešām visi uzskatīja, ka viņš bija labākais.
The Revenant gan taupīšu kino, pārāk laba, lai vilktu internetā. (l) Arī ļoti ceru, ka DiKaprio Oskaru dabūs, bet vismaz Golden Globe gan jau ir kabatā par Revenant. Patika viņa runa Golden Globe, tādēļ vien novēlu arī Akadēmijas balvu, lai var no sirds pateikt savu vēstījumu. :-):-):-) P.S. Pēdējā redzētā - Tarantino "The hateful eight".
Es dzirdēju, ka viņam nav oskara tādēļ, ka visu laiku strādā ar to pašu režisoru. Ja tā ir, muļķīgi.
jā, lielā daļā tā ir sanācis, droši vien domāts ir Skorsēze, tas arī bija tāds pats bēdu brālis - daudz lielisku filmu, bet pirmo Oskaru dabūja tikai nesen ;-)
Askepott, Tu esi sajaukusi ar Romeo un Džujljetas filmu (kurā viņš spēlēja kopā ar Claire Danes). Ar Keitu Vinsletu di Caprio ir ļoti labas attiecības, tik labas, ka Keitu vadīja viņas kāzu ceremonijā pie altāra ;)
Askepot, gadās :) nebūtu pievērsusi tam uzmanību, bet burtiski nesenā sižetā bija stāsts par 10 pāriem, kuri uzņemšanās laukumā viens otru ciest nevarēja :D Pārsteigums par daudziem, piemēram Netīrās Dejas, Notebook pat Džūlija ar Depu filmā Tūrists.. tā kā no mīlestības līdz naidam ir viens solis šoreiz vietā... :D