Bīstami tipi-vai esat tādus satiksušas?

Reitings 14
Reģ: 13.01.2014
Sveikas, meitenes!

Vai jūs kādreiz esat uzskrējušas virsū narkomāniem, vnk neadekvātiem cilvēkiem kāpņu telpā vai kur citur? Kā jūs rīkotos, un patiesībā ko vispār tādā situācijā darīt, ja nemāki pašaizsardzības paņēmienus pret spēcīgu pretinieku? Baisi...
13.01.2014 13:36 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Nevar,protams,tāpēc nogalināt,bet sava vaina meitenei arī ir.Normāli cilvēki narkotikas nelieto un ar narkomāniem labprātīgi netusē.
14.01.2014 01:25 |

Reitings 26
Reģ: 04.11.2013
Par laimi, neesmu satikusi tādus tipus. Draugs gan man samācīja visādus paņēmienus, ja nu kas, bet nezinu vai vajadzīgajā brīdī varētu izmantot. Trakākais, ko iemācīja ir par augšlūpu - jārauj nost. Tas gan ir pārāk traki un nezinu vai es to spētu. Vēl var sist ar abām rokām pa ausīm - tas apdullinot.
14.01.2014 02:03 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Nekad dzīvē nevarēju iztēloties situāciju, ka es varētu jelkad saskarties ar raustītājiem... :D Rīgā, uz Valdemāra ielas, blakus STS iestādei, nāku pa tumsiņu mājās (8 vakarā) , pretī pabrauc vīrietis ar sporta riteni. kad bijām blakus, uzmetu aci uz viņa sejas, kājām (ļoti muskuļainas kājas, īsi, apspīlēti sporta šorti. Par vecumu teiktu tā - seksīgs, :D skaists, sportisks vīrietis labākajos gados (varētu būt ap 40). Nu neko, eju tālāk. Nonāku uz valdemārielas luksafora, sarkanais, gaidu. Neko nedomāju. Pamanu pēc brīža, ka kāds man netālu blakus atrodas un kko klusi runā. Domāju, vai nu kāds runā savā starpā, vai nu pa telefonu, vai nu ar mani - uzmetu aci - o, riteņbraucējsportistvecis. Skatās uz mani vai manā virzienā, klusi runā, domāju, ka ausī telefons (nu austiņa vai kas tāds) Neko, skatos tālāk "tālajā skatienā" pāri ielai uz luksaforu. Runā, klusums, runā, klusums. Paskatos vēlreiz - runā tomēr ar mani un tajā sekundē frāze maigā, pieklusinātā balsī "Izviņite, vi mnje nje podvjazhitje, shtobi njeboltalsja?" (atvainojiet, jūs man piesiesiet, lai nekratītos?) un tanī brīdī redzu, ka otra roka viņam pie šortiem (a skatiens uz mani) - pa to apspīlēto īso šortu staru izripināji savu krāneli vai olu, tā tāda iespiesta :D Reakcijā nobļāvos - FUj! (ķērkt kā maza meitene neķērcu un ar somu sist nesitu) un pagāju soli uz sāniem un turpinu iekšējā šoka stāvoklī skatīties uz luksaforu. Čalis, protams, pēc mana "fu" aizbrauca. Gāju mājās ar vaļā muti un domu "no way, tas tiešām tagad notika?" :D
14.01.2014 08:45 |

Reitings 14
Laurentija - jūtu līdzi. Tas ir briesmīgi, īstos vārdus grūti piemeklēt. ...

Ewa - man līdzīgi iespējams dzīvo blakus. Bail ir uzrauties uz tādiem kāpņu telpā. Kād viņi parasti ir - agresīvi? Fui...

Kad uzsāku sho diskusiju, nedomāju, ka būs tik daudz komentāru. Mums jābūt uzmanīgām, un lieku reiz nav jāizaicina liktenis. Arī es agrāk vazājos no ballēm viena, pa avota ielu rīgā vēsā mierā 4os no rīta. Bet tas bija 20 gadu dullumā. Shobrīd es nespēju sevi piespiest ieiet tumshā kāpņutelpā. :(
14.01.2014 09:40 |

Reitings 1256
Reģ: 29.01.2009
Man ar desu raustitaju bija līdzīgi kā te vienai meitenei kojās. Mēs ar draudzeni nevarējam kojās aizmigt, 3 naktī izdomājām pie loga uzpīpēt. Skatamies stāv nu nenormali kruts autiņš un pabrauc uz priekšu un atpakaļ. Nesaprotam lidz vins paver durvis, ieslēdzas gaisma un var redzēt, ka šis rausta desu, izkapj no auto un pienāk pie logiem, mes pa šķirbiņu lūrējām diezvai viņš mūs redzēja. Jauns džeks, ap 30 un uzvalkā 3 nakti atbrauc pie kojām raustīt desu. Mēs ar draudzeni bijām šokā.
14.01.2014 10:04 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
man ir tādiem gadijumiem.
14.01.2014 10:48 |

Reitings 779
Reģ: 02.09.2009
Atceros, bija man viens tāds gadījums nepatīkams. Eju no rīta uz darbu. Sestdienas rīts, iela tukša, cilvēku maz. Eju un te pēkšņi man no mugurpuses zibenīgā ātrumā skriedams, mēģināja izraut somu. Es brīnumainā kārtā ātri noreaģēju un paspēju tam idiotam vēl iespert. Šis aizbēga, bet soma palika pie manis. Tad visu ceļu ejot, bija nepatīkami, nepārtraukti atskatījos uz aizmuguri.

Otrs gadījums. Ar draudzeni braucam bēdīgi izslavētajā 15.trolejbusā uz centru. Vakars, apmēram, ap 11. Pēkšņi mums pretī piesēžas viens krievs un izvelk nazi, sāk mums rādīt to nazi, stāstīt, kur viņš to ir dabūjis un cik tas ir ass. Mēs nobijāmies, bet neizrādījām bailes. Tad viņš gāja mums pakaļ uz Vecrīgu. Sakam,ka mūs gaida mūsu puiši, bet šim vienalga, iepazīšoties. īsti neatceros, kā, bet mums izdevās no šī aizlaisties, kamēr tas kādam cigareti sāka diedelēt.
14.01.2014 10:50 |

Reitings 509
Reģ: 24.03.2011
Man bija pavasarii viens gadiijums! Eju centraa maajaas ap kaadiem 8--9 vakaraa, pie luksofora pienaak klaat kaut kaads mazinjsh melns meksikaanis taa ap gadiem 25 (dziivoju Los Angeles) un saak kaut ko jautaat, es ignoreeju un mieriigi eju taalaak! Jau pie pashas maajas dzirdu solju diponju sev aiz muguras, pagriezhos un redzu, ka siikais kroplis man baisaa aatrumaa nesaas virsuu. No shoka nespeeju pat apjeegt, kas notiek, kaa Shis ar vienu roku aizspiedis man muti un ar otru censhas izbraut Somu, a somaa bija paliela summa skaidraa naudaa. Es, protams, Somu nepalaidu, tad vinjsh ieliida man zem kleitas ar roku un Aarpraats, Es nexinaaju, ka Es varu taa pabljaut! Iela bija tuksha, bet viens viirietis no Blakus maajas izliecaas pa logu un saaka kropliitim draudeet ar policiju, tad tas aizlaidaas! Tiku maajaas, zvaniiju teetim uz LV un no dusmaam raudaaju. Tagad Kartu reizi ,kad dzirdu, ka kaads aizmuguree skrien, satveru Somu cieshaak.
14.01.2014 11:10 |

Reitings 237
Palasīju jūsu stāstiņus vienkārši drausmīgi, man tikā nekā nav bijis tāda, jo dzīvoju diezgan mierīgā rajona,bet pēc visa šī es eju aizstatīt durvis kaut kā nelāgi palika ! :D
14.01.2014 14:31 |

Reitings 1579
Reģ: 04.04.2013
Manai draudzenei nacas saskarties ar so tipu http://www.aktivs.org/lv/zinas/vide-sabiedriba/invalids-savu-nelaimi-izmanto-negodigiem-merkiem-60 vins ludza pirms 6 gadiem palidzibu dzivokli un vina naiva budama gribeja invalidam palidzet, ienakot vina dzivokli vins saka seksuali uzmakties, draudzene pretojas un vins draudeja ar policiju draudzenei, draudzene iesita vinam un aizbega.
Ir daudz cietusie no vina
http://www.sudzibas.lv/valdis-aboli-s-c7167.html
http://www.ogrenet.lv/forums/kule/neparko/19966/
http://www.tv3.lv/content/view/7138/85/
14.01.2014 15:26 |

Reitings 7743
Par to tusēšanu ar narkomāniem - arī ir gadījies, man līdz šim vēl neviens nav pateicis ''čau, esmu narkomāns un mani draugi arī''. Ar laiku tā aizdomīgi sāka likties uzvedība un pazušana. Kaut kā kontakti ar tādiem cilvēkiem pazuduši paši, paldies Dievam.
Iepriekšējā mājā pie viena vīrieša regulāri ciemojās dēls, riktīgs čalis, cik garš, tik plats, vienmēr apdzēries streipuļoja, pie visiem kasījās, bet mani sveicināja un durvis atvēra. :D Reiz gāju iznest miskasti, pagriežos aiz stūra, dzirdu, ka sāk mūsu durvis klapēt, tēvu meklējot, 5x teicu, ka viņa tēvs tur nedzīvo, sāka jau ārdīties, ka es nelaižot viņu pie tēva, gandrīz tā jau plānās durvis iznesa, man bija slikta diena, izlamāju ka suni, pateicu visu, kas bija sakrājies, laikam pār cilvēku nāca apskaidrība, atvainojās un uzstreipuļoja stāvu augstāk uz kāpnēm gulēt. Šajā situācijā man kabatā bija telefons, biju jau gatava zvanīt policijai, parasti ātri atbrauc, lai savāc.

Tā padomājot - jo biežāk darīšana ar tādiem, jo mierīgāk sāc apsvērt visus variantus un rīcības plānu, tāda iekšējā panika sāk pārvērsties par loģisku domāšanu, ar dzērājiem, kuriem aiziet ciet, ir bijusi liela pieredze.
14.01.2014 15:58 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Esmu secinājusi, kad svārkus vai kleitu ( pat ja zem mēteļa ) vilkt nedrīkstu ( izņemot ja kur eju ar draugu ) :D
Parasti visadi tirliņi piesienādi. Es gan izliekos viņus neredzam un turpinu savas gaitas, bet ir protams bijuši dažādi dadījumi.
Stāvu pieturā un gaidu mikriņu. Vēl stāv viens pārītis, vecs tantuks un uz soliņa sēž trīs tirliņi ar alko. Protams sāk ar mani runāt, es klusēju un stāvu uzgriezusi muguru. Jūtu viens no viņiem pieceļās, nak uz manu pusi un uzliek man roku uz pleca. Iepazīties gribot. Nokratīju viņa roku un pateicu: man nepatīk, kad man pieskarās. Tas tirliņš atgriezas savā vietā un kopā ar draugiem apsprieda ka mani zem mašīnas varētu pagrūst ar visām sekām. Labi, kad drīz nāca mikriņš un man nebija jāpiepūlās koncentrējoties uz to, ko viņi man aiz muguras dara un runā.
Gāju ar mazo ( cik nu mazā, bet piecpadsmit vēl nav ) un kīno. Divi tirliņi uzšvilpj, es neko. Beigās iemeta man ar sniega piku. Pagriezos paskatījos dusmīgi un gājām talak. Šie aizgāja savu ceļu.
Būtu vēl nolamājusi par pedofīliem, bet pagriežoties un ieraugot tās sejas...
GC Douglas ( cilvēku daudz ). Ņemos tur pa plauktiem, kaut ko meklēju. Jutu kāds satver mani aiz gurniem, piespiež mani cieši klāt un nelaiž vaļa ( nēsmu 100% pārliecināta, bet man šķiet viņšs beidza ). Fuj, tas gan bija pretīgi un es no šoka pat pakustēties nevarēju. Tas bija pilnīgi negaidīti un es pat iedomāties nevarēju, kad kas tāds var notikt veikalā. Turklāt es nebuju pašā tālākajā stūrī, bet gan veikala centrā.
14.01.2014 16:02 |

Reitings 10509
Saliku atkāpes starp notikumiem, bet viss sagāja vienā putrā.
14.01.2014 16:07 |

Reitings 10509
+ tie svārki un kleitas nav nekādi miņuki, bet gan normāla garuma!
14.01.2014 16:21 |

Reitings 548
Reģ: 07.02.2013
Laurentija, vai Tavs nelāgais gadījums nenotika Juglas stacijas tuvumā? Man tā šķiet viena no neomulīgākājām Rīgas vietām, pat dienas laikā tur nedaudz bailīgi atrasties.
14.01.2014 22:57 |

Reitings 375
Reģ: 06.10.2010
Marigold,nee, tas notika Sarkandaugavaa. Ar jau nav labs rajons,bet ka jau teicu,var atgadities jebkas un ar jebkuru. Ne jau rajonos ta vaina,bet tarakanos cilveku tukshajos pauros.
14.01.2014 23:42 |

10 gadi
Reitings 3218
Reģ: 13.11.2011
atceros, kad biju maza, kāda otrā klasīte, gāju pie draudzenes uz blakus esošo skolu. un redzu, ka man pretī nāk vecis, ap gadiem 50, ar vaļā bikšu priekšu un izkārtu ārā savu mantību. vārdos nevar aprakstīt, cik pretīgi es jutos! ņēmu kājas pār pleciem un skrēju, cik vien ātri varu.
15.01.2014 06:48 |

Reitings 14
Meitenes, vai Jums nekas nav pret ierakstīt sheit aptuveno laiku ( es doamju gadu un mēnesi) kad tāds nepatīkams atgadījums ir noticis? Es vēlētos uzveidot statistiku nelielu.
Pati vakar dabūju piparu gāzes baloniņu un jau izejot no dzīvokļa turu rokās, un cerams drīz atradīsu pieejamus pasaizsardzības kursus sievietēm.
Man kļūst nelabi no domas vien ka tādiem palielam neko nespējam padarīt, un viņi kļūst aizvien droshāki un nebaidās atklāties.

Lai Jums lieliska diena! :):)
15.01.2014 09:00 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
zināmi cilvēki mēdz būt bīstamāki nekā svešinieki.
daudz dažādas situācijas ir bijušas.
aizbraucu uz citu pilsētu . tur autobusi iet ik pēc 3 h. sēžu autoostā un piesēžas un sāk runāt vīrietis ap 26g. runā, runā..saprotu,ka viņam ,kaut kas nav kārtībā ar galvu..kaut ko par Dievu runā, piedāvā būt kopā. jau maz vai izdomā visu mūsu dzīvi:D toreiz man bija ap 19 gadiem. tā kā izskatījos tajos laikos daudz jaunāka,tad paprasīju,cik viņš domā ,ka man ir gadu. atbildēja-14...sapratu,ka kaut kāds pedofīls:D , jo kuram gan vīrietim ap 26 interesētu meitenei,kurai domātu,ka ir 14?:D
tā viņš man piesienas,piesienas klāt...izdomāju iet biļeti nopirkt-varbūt atšūsies..nē ,nāk līdzi....beigās vispār izgāju ārā un autoostas...šis seko līdzi un turpina murgot,ka Dievs mūs ir savienojis, radījis viens otram....es visu laiku saku,lai atšujas,ka ir puisis un viņš neinteresē ..apkārtējiem vispār nav nekādas reakcijas...kad sāka runāt par iešanu uz klusāku vietiņu ,lai iepazītu viens otru tuvāk sapratu,ka ir ziepes:D un sāku vnk kliegt,jo kādu stundu jau netiku no viņa vaļā..kliedzu tā,ka visa pilsēta skanēta...un atrados vēl netālu ,kaut kādai apsardzes firmai..laikam nobijās,ka tie darbinieki izies ārā, vai arī no manas kliegšanas un aiztinās prom...vispār vēl kādu pusgadu bija bail parādīties tajā pilsētā,jo visu laiku likās,ka tas trakais atkal būs tur:D
braucu autobusā . piesēžas zolīds večuks ar koferi...sāku just,ka kaut kā aizdomīgi raustās..es jau padomāju,ka nabadziņam ir slikti:D ,bet nē izrādījās krāniņa raustītājs.
ap 23 pieturā. stāvu un gaidu transportu:D pienāk kāda kompānija un arī gaida..meiteņu bars un puišu ..viens no kompānijas sāk piesieties,grib iepazīties..un kļūst agresīvs..nāk virsū un sola izvarot..pieturā stāv vēl 2 tantiņas, bet reakcija ir 0. es jau pamatīgi nobijos..labi,ka nāca transports un ātri ielecu iekšā.
meitenes iesaku neatļaut pavadīt svešiem puišiem no tusiņiem uz mājām. tur arī visādi brīnumi var notikt...no vienas puses liekas (it sevišķi studiju gados,kad nav naudas taksim) drošāk ,ja pavada kāds nekā iet pa tumsu vienai, ja nevar sagaidīt pirmo transportu .lielākoties ir arī bijis oki, zolīdi vīrieši,taču var gadīties arī tādi,kuriem pēkšņi iešaujas galvā dullums un viņi sāk radikāli un var varu uzmākties..var varu skūpstīt un mēģināt paslidināt rokas zem kurtkas..labi,ka arī viss beidzies veiksmīgi un ir pieticis spēka ,lai izlauztos.
15.01.2014 09:20 |

Reitings 1814
manuprāt, jebkurā lielpilsētā, itsevišķi Rīgā, meitenes ir saskārušās ar visādiem frīkiem.
es vienkārši ignorēju tādus, cenšos viena neiet pa tumšiem rajoniem, nepievērt sev uzmanību( viscināties ar telefonu)ja braucu tukša sabiedriskajā, cenšos sēdēt tuvāk vadītāja galam, nevis pašās beigās.utt.. parasti turu somiņā līdzi arī piparu gāzi.

uz atbilde uz jautājumu : jā esmu saskārusies.Daudz visādi gadījumi, citi nopietnāki, vairākums nē.
15.01.2014 09:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits