zināmi cilvēki mēdz būt bīstamāki nekā svešinieki.
daudz dažādas situācijas ir bijušas.
aizbraucu uz citu pilsētu . tur autobusi iet ik pēc 3 h. sēžu autoostā un piesēžas un sāk runāt vīrietis ap 26g. runā, runā..saprotu,ka viņam ,kaut kas nav kārtībā ar galvu..kaut ko par Dievu runā, piedāvā būt kopā. jau maz vai izdomā visu mūsu dzīvi:D toreiz man bija ap 19 gadiem. tā kā izskatījos tajos laikos daudz jaunāka,tad paprasīju,cik viņš domā ,ka man ir gadu. atbildēja-14...sapratu,ka kaut kāds pedofīls:D , jo kuram gan vīrietim ap 26 interesētu meitenei,kurai domātu,ka ir 14?:D
tā viņš man piesienas,piesienas klāt...izdomāju iet biļeti nopirkt-varbūt atšūsies..nē ,nāk līdzi....beigās vispār izgāju ārā un autoostas...šis seko līdzi un turpina murgot,ka Dievs mūs ir savienojis, radījis viens otram....es visu laiku saku,lai atšujas,ka ir puisis un viņš neinteresē ..apkārtējiem vispār nav nekādas reakcijas...kad sāka runāt par iešanu uz klusāku vietiņu ,lai iepazītu viens otru tuvāk sapratu,ka ir ziepes:D un sāku vnk kliegt,jo kādu stundu jau netiku no viņa vaļā..kliedzu tā,ka visa pilsēta skanēta...un atrados vēl netālu ,kaut kādai apsardzes firmai..laikam nobijās,ka tie darbinieki izies ārā, vai arī no manas kliegšanas un aiztinās prom...vispār vēl kādu pusgadu bija bail parādīties tajā pilsētā,jo visu laiku likās,ka tas trakais atkal būs tur:D
braucu autobusā . piesēžas zolīds večuks ar koferi...sāku just,ka kaut kā aizdomīgi raustās..es jau padomāju,ka nabadziņam ir slikti:D ,bet nē izrādījās krāniņa raustītājs.
ap 23 pieturā. stāvu un gaidu transportu:D pienāk kāda kompānija un arī gaida..meiteņu bars un puišu ..viens no kompānijas sāk piesieties,grib iepazīties..un kļūst agresīvs..nāk virsū un sola izvarot..pieturā stāv vēl 2 tantiņas, bet reakcija ir 0. es jau pamatīgi nobijos..labi,ka nāca transports un ātri ielecu iekšā.
meitenes iesaku neatļaut pavadīt svešiem puišiem no tusiņiem uz mājām. tur arī visādi brīnumi var notikt...no vienas puses liekas (it sevišķi studiju gados,kad nav naudas taksim) drošāk ,ja pavada kāds nekā iet pa tumsu vienai, ja nevar sagaidīt pirmo transportu .lielākoties ir arī bijis oki, zolīdi vīrieši,taču var gadīties arī tādi,kuriem pēkšņi iešaujas galvā dullums un viņi sāk radikāli un var varu uzmākties..var varu skūpstīt un mēģināt paslidināt rokas zem kurtkas..labi,ka arī viss beidzies veiksmīgi un ir pieticis spēka ,lai izlauztos.