Bīstami tipi-vai esat tādus satiksušas?

Reitings 14
Reģ: 13.01.2014
Sveikas, meitenes!

Vai jūs kādreiz esat uzskrējušas virsū narkomāniem, vnk neadekvātiem cilvēkiem kāpņu telpā vai kur citur? Kā jūs rīkotos, un patiesībā ko vispār tādā situācijā darīt, ja nemāki pašaizsardzības paņēmienus pret spēcīgu pretinieku? Baisi...
13.01.2014 13:36 |

10 gadi
Reitings 3997
Reģ: 11.07.2009
Jā, diemžēl ir gadījies gan.

Rīgā, pie centrāltirgus. Gāju augšā pa trepēm un jūtu, ka kāds pieskaras manai kājai, es paskatos, iet vīrietis, ok, nodomāju, moška netīšām. Pēc tam jūtu vēlreiz pieskaras, jau zem meteļa savu roku pabāzis. Man šoks, es eju ātrāk, redzu būdiņu atspulgos, ka šis man seko, es eju ātrāk, bet viņš seko. Tad apstājos, šis arī, uz kuru pusi gāju, uz to pusi arī viņš :( Tad nu es gāju tuvāk pie vienas sievietes un viņš aizgāja. Ļoti nepatīkami bija.

Reiz ar draudzenēm braucām uz vecrīgu un piesējās trlolī kkādi dzērājtipi, kas sējās klāt un gramstījās, tā nu mēs visas trīs spiedzām un skraidījām pa troleijbusu un neviens nemetās palīgā, kad bija klāt pietura, gandrīz izlauzām durvis un izmetāmies ārā.
13.01.2014 15:01 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Pati savā mazpilsētā visus draudīgos zinu no galvas, tpc man neviens klāt nebāžas.
Bet paziņai bija ļoti nepatīkama pieredze. Viņa iet no mūzikas skolas, gadi kaut kādi 16-17 tajā laikā bija un ir jau vēls. ziema. pēkšņi redz,ka 2 kaut kādi urlas sāk viņai sekot. kaut kādas neķītras piezīmes izsaka. šī sāk skriet, neko šie pakaļ. Tad nu viņa tiek līdz savai mājai, dzīvo 5.stāvā. viņa uzskrien uz 5.stāvu un dzird,ka šie arīienāk kāpņu telpā. kaut ko murmulē un viņai atņēma kājas pie pašas dzīvokļa durvīm. Vnk neko vairs nevarēja izdarīt...Ar rokām pievilka sevi pie durvīm un dauzījās ar rokām, līdz tikai atvēra viņas radi durvis..
drausmas...
13.01.2014 15:11 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Čāča, akdievs! :o par draudzeni..
13.01.2014 15:24 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Jā, esmu un ja var teikt, veiksmīgi. Braucu no darba ar diviem transportiem. Šoreiz līdz sarkandaugavai aizveda kolēģe. Un pirmo reizi teicu, lai negaida ar mani un brauc mājās, tulīt jau jābūt. Tā nu stāvu. Un es tiešām nesapratu no kurienes pieturā parædījās divi vīrieši, kuri nekavējoties pienāca klāt un uzsāka sarunu. Krieviski. Es izlikos, ka nesaprotu, jo negribēju iesaistīties šajā sarunā. Protams, tas viņus saniknoja un sāka bļaut, lai atdodu somu. Turpinaju, ignorēt un lūkojos pēc autobusa. Viens izvilka nazi. Man sākās histēriska panika, sāku raudāt. Un nebija nekāda jēga no omas dāvanas - baloniņa, jo panikā nespēju pat pakustēties. Es nesaprotu, kā man varēja tā paveikties, ka aiz stūra parādījās pašvaldības policija un vīrieši pagriezās un aizgāja. Laikam kāds man stāvēja klāt.
Kopš tā laika iespēju robežās, nakts tumšajās stundās ar sabiedrisko nebraucu.
13.01.2014 15:25 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
Man ir pat bail ziņot, jo ja nu viņi izskaitļo, ka tā esmu es?

nu, ja tie ir točkas klienti vai kaimiņu dzērāju draugi, par to tev ir jāuztraucas vismazāk!!!! nav jau tā, ka viņi nezina, ko paši dara :) neviens tevi neies skaitļot, viņus jau cietumā neliks.
noskaidro sava rajona pašvaldības policijas tel. un zvani ja ir problēmas (112 - nezinu, kamēr savienos ar to ko tev vajag, ilgi var būt). ja aizbildinās kaut ko, saki, ka narkomāns, un ja nu bīstams?? man vienmēr ir braukuši un ieveduši kārtību, ja bija vajadzība.

bet vispār, ja tev ir regulāri bail mājās nākt, jo kāpnēs visādi dīvaiņi, labāk tomēr padomāt, vai nav iespējams nomainīt dzīvesvietu. sabeigti nervi tiešām nav tā vērti. man vēl joprojām ir paradums trepēs skatīties no augšas vai nākamajā laukumiņā kāds atkal neguļ vai gar sienu netaustās :) brrr.
13.01.2014 15:25 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Vienreiz ejot no kluba, vasarā bija gadījums. Eju pa ceļu, austiņas ausīs, tumšs, jo apgaismojumu nakts stundās noteiktās pilsētas daļās slēdz ārā. Jūtu, ka kaut kas nav, tāda dīvaina sa'jūta. Izņēmu vienu austiņu, dzirdu, ka iet kaut kas, nu neko. Eju tālāk. Tā kā ceļš līdz mājām ar vairākiem pagriezieniem, uzreiz aizdomīgi likās, ka tas cilvēks iet tieši aiz manis un pa to pašu ceļu. Jo nespēju iedomāties nevienu no kaimiņiem ejot naktī no uz mājām (visi pārsvarā peensionāri tajā rajonā). Tad sāku iet ātrāk un šis ar. Sapratu, ka nav labi un pie pirmās izdevības iegāju vienā no māju pagalmiem un vnk apgāju ap stūri. Tas cilvēks apstājās tieši pie tās mājas, min 5 pastāvēja un aizgāja atpakaļ.

Ir gadījies, ka vilcienos piesienas dažādi tipi, viens tāds izteikti maniakāls izskatījās, vienīgais, ko tā spilgtāk atceros. Bet neko, centās iepazīties, bet pilnīgi noignorēju.
13.01.2014 15:26 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Čāča, akdievs! :o par draudzeni..

mh...
atceros,kā viņa stsāstīja tās sajūtas,kad tu reāli nevaldi pār savām kājām no bailēm..tas ir vājprāts..
13.01.2014 15:27 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Bet nu es ticu, ka jo Tu vairāk par to domā, jo tas vairāk pievelkt visus tos tipus. Es vienmēr esmu nervoza, ja vinai ir jāiet pa tumšu ielu vai esmu gandrīz viena sabiedriskajā, es domāju, ka to lieliski var redzēt.

Un vēl jau es te vienreiz stāstīju par savu stalkeri. To arī laikam varu ievietot bīstamo tipu listē. Kamēr nepārvācos, kājas trīcēja ik rītu izejot un ieejot kāpņu telpā.
13.01.2014 15:30 |

Reitings 675
Reģ: 07.09.2012
elektrošoku drīkst lietot un nēsāt līdzi - tas ir pašaizsardzības līdzeklis, tāpat ka baloniņš

Tikai jautājums, kur lai tādu atrod un cik maksā?
13.01.2014 15:32 |

Reitings 479
Reģ: 29.01.2009
Visādi dzērāji sabiedriskajos transportos ir piesējušies, bet es lielākoties parasti ignorēju un kad jūtu,ka tūlīt kko teiks vnk pārsēžos vai skatos pa logu, apnīk runāt. Ir bijis,kad sadzērušies un tādus tekstus runā,ka puse no autobusa knapi valdās, lai nesmietos.
Ilgāku laiku nodzīvoju Imantā, tur daudz krievvalodīgo sporta biksēs... man tiešām vienmēr bija bail soļot garām tādām kompānijām, bet parasti viss labi beidzās. Ir bijis,ka mašīnas seko, apstājās, daudz reizes ņēmu tel un itkā zvaniju mammai un teicu,ka esmu pie mājām..mašīna momentā prom.. Ir bijīs tā,ka izkāpj un brutāli nelaiž prom..agrāk sanāca daudz ar kājām pa tumsu pārvietoties.. bet kaut kā vienmēr tiešām ir paveicies un viņš palaiž garām.. un VIENMĒR tie ir bijuši puiši, kas runā krievu valodā..
Viens hokejists vienreiz..mjā...biju jau aizmirsusi.. nav viņš slavens, laikam :D vienkārši trenējās tur,kur agrāk strādāju... bija darbā mani redzējis..viņam beidzās treniņš, man darbs.. sanāk tāds vienmuļš ceļš tur no halles līdz ielai... nu jāa..apstājās ar draugiem, tip aizvedīs, teicu nē.. izkāpa arā..nāca pakaļ.. mjā..toreiz beidzās ar to,ka viņš mani pamatīgi nometa zemē..labi,ka bija sniegs... kaut kāds viņa draugs izleca no mašīnas un savāca viņu..atkal man paveicās..vēlāk mans draugs viņu atrada.. sagaidija pēc treniņa un nedaudz parunājās.. man gan bija 2x vairāk bail viņam pēc tam uzskriet virsū, bet vairāk īpaši uz ielas netikāmies... tikai vienā ballē, izrādijās,ka viņš ir draudzenes kursabiedrenes draugs...
Vienu reizi sanāca tā, ka bija jādodās pa nakti mājās ar kājām. Naudas taksim nebija(somas vispār nebija) tikai tel. caur kuru cītīgi mēģināju sazvanīt draugu, bet bezcerīgi.. tad nu uz vanšu tilta pie vantīm, tur tāds ieloks... sagaidija dročītājs.. jēbal,kā es pārbijos, jo vispār nevienu pirms tam neredz;eju, izņemot riteņbraucēju, kurš brauca pa mašīnas joslu un sen jau bija aizbraucis...nu izrādās,ka nē...viņš bija tas,kurš nospēpās... Pārbijos tiešām ļoti..nevienas mašīnas, neviena cilvēka.. viņš mani gribēja sagrābt aiz rokas, es pārlecu pāri malai uz mašīnas ceļa un sāku skriet.. viņš ar riteni pa gājēju ceļu brauca pakaļ.. tuvojās mašīna no aizmugures, es atrodas tieši tilta vidū... lieki teikt,ka pēkšņi uzradās daudz mašīnas un neviens pat neapstājās, lai noskaidrotu vai man viss kārtībā... Es visa drebēju no pārb''iļa un elpas trūka.. nu jā..tas dročītājs pēc laika atkal uzradās un tad jau man bija vienalga kā un kas..es vienkārši skrēju pa mašīnu joslas maliņu... jau labu gabalu aizt tilta, parādijās trolejbuss... Es pat neatceros, kā, bet zinu,ka viņu vienkārši nostopēju izlecot priekšā..mūžigi būšu pateicīga tai sievietei pie stūres.... kopš tā laika, man tiešām ir bail staigāt pa tumsu, kaut gan agrāk varēju sākumā draudzenes pavadīt un tad caur pagalmiem pati iet uz mājām...
bišķin pagari... pilnīgi zosāda uzme'tās visu atceroties...
13.01.2014 15:36 |

Reitings 385
Zinu kas pārdod pa 15ls jaunus, ja interesē raksti. Rīgā.
13.01.2014 15:39 |

Reitings 385
tas bija domāts Cheryl
13.01.2014 15:39 |

10 gadi
Reitings 10604
Cheryl, ieraksti googlee.. Simt punkti, jaabuut makshkjernieku un mednieku, pirotehnikas veikalos.. Var netaa nopirkt arii (taapeec paskaties googlee).. Kad pirms gadiem 4triem intereseejos, cena bija ap 40 ls (protams, gan jau ir arii leetaaki un uz pusi daargaaki-taadi profesionaalaaki).. Gaazes baloninju pirku makshkjernieku un mednieku veikalaa pa paaris latiem, bet kur man vinjsh tagad atrodas, pat nezinu. Paldies dievam, nav naacies pielietot. Katram gadiijumam buus jaatrod un jaaiemet somaa
13.01.2014 15:40 |

10 gadi
Reitings 1221
Reģ: 07.06.2009
Man pret sadiem gadijumiem ir tas balonins,ko pus suniem, melna bundzinaa.
Bet es ari nevaru iedomaties sevi atruma izvilkt tadu,ja nu tiesam kas notiek. Vel biezi,ejot viena pa tumsu, turu atslegas kabata - ta jau klasika, puspasaules meitenu ta dara. :D
Ome macija, ka nedrikst sist pa kajstarpi, jo tieshi to vinji gaida, jadur ar pirkstiem aciis.
13.01.2014 15:41 |

Reitings 381
Reģ: 30.07.2012
viņai atņēma kājas pie pašas dzīvokļa durvīm

es nesapratu,kā tas ir ? satvēra vai kā ?
13.01.2014 15:42 |

10 gadi
Reitings 13809
Bija vienreiz atgadījums 18.trolejbusā. Sēdēju pie loga, nākamajā pieturā iekāpa 2 piedzērušies vīrieši. Viens apsēžas man blakus un sāk piesieties. Bet, paldies Dievam, piecēlās netālu sēdošs vīrietis, saņēma šo aiz čupra un lika pārsēsties citur. Kad tas cēlās kājās, lai nāktu atkal sēdēt man blakus, neļāva. Galapunktā vēl piedāvāja pavadīt mani līdz darbam.
13.01.2014 15:43 |

10 gadi
Reitings 10604
samantha, kaajas atteica kusteeties! Uz nervu pamata, kaa paraliize!
13.01.2014 15:44 |

10 gadi
Reitings 10604
Anny, wow, cepuri nost viirietim :) muusdienaas tas taads retums!
13.01.2014 15:46 |

Reitings 193
Reģ: 05.06.2013
Meitenes, uzmanīgi ar tiem gāzes baloniņiem un elektrošokiem, nažiem un tādām lietām. Pavisam viegli jums to var atņemt un izmantot pret pašām!
Nūjai divi gali kā sakās.
13.01.2014 15:46 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
unabunabrr, šausmas, pat lasot bail palika... esmu dzirdējusi, ka tie publiskie krāniņu rādītāji neesot agresīvi, bat laikam tā nav vienmēr taisnība..
13.01.2014 15:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits