Draugs bija aizbraucis garākā komandējumā uz pāris nedēļām. Tagad viņš pēc pāris dienām būs klāt, un domāju, kā lai sagaida, un kopā uzreiz darīt.
Kopā nedzīojam, līdz ar to 'mājās ar vakariņām' atkrīt. Nav īsti runāts, ka man būtu jāsagaida viņš lidostā. Kopā strādājam, līdz ar to tiktos tikai nākamajā dienā darbā no rīta, bet šis variants man nepatīk...
Tātad varianti:
1) Tomēr braukt uz lidostu un sagaidīt viņu tur. Bet viņš atbrauc vakarā, līdz ar to pieņemtu, ka brauks uzreiz uz mājām. Sagaidīt lidostā un pēc tam katrs uz savām mājām būtu pastulbi. Sagaidīt lidostā un uzprasīties pie viņa - bet vai viņš nebūs parāk noguris, gribēs parunāt ar vecēkiem, vai varēs man veltīt laiku un uzmanību?
2) Nesagaidīt lidostā, bet redzēties tikai nākamajā dienā darbā. Bet tas kaut kā stulbi, bezpersoniski... Gribas taču mesties viņam virsū, sabučot, aprunāties, jo tik ilgi neesmu redzējusi. Darbā mēs tā pārāk neatļaujamies šo visu.
3) Pierunāt, lai viņš paņem brīvdienu. Tad ļautu viņam atpūsties tajā vakarā pašam pie sevis mājās. Un nākamajā dienā nebūtu jātiekas darbā, bet diena būtu tikai mums. Bet diez vai vinš piekrtīs... darbaholiķis :D
Kādi vēl varianti? Kā jūs darītu?