Ja tā padomā kviešu milti ir gandrīz visur.
Tu neesi kārtīgi padomājusi.
Zupas (biezzupas, parastās), vienkārši neliekot klāt kartupeļus
Griķi, rīsi, pilngraudu makaroni ar simtiem veidu piedevu - ar dārzeņiem, ar gaļu, ar zivīm (tām nav obligāti jābūt ceptām miltos un olā)
Dārzeņu sautējumi (bez kartupeļiem) - puķāposti, zirņi, pākšu pupiņas, parastās pupiņas, burkāni, kabači, saldie kartupeļi.
Tūkstošiem veidu salātu. Salātlapas, burkāni, kāposti, bietes, kāļi, sīpoli, tomāti, paprika - tie visi ir izmantojami salātos.
Piena produkti - biezpiens, siers, krējums.
Nekur no uzrakstītā nav kviešu miltu un ēdieni pagatavojami bez kartupeļiem.