Ikdiena (darbadienas)

10 gadi
Reitings 1282
Reģ: 07.12.2011
Labrīts:)

Ikdiena darba dienās bieži vien ir ļoti līdzīga visiem parastajiem, normālajiem cilvēkiem - darbs, skola, treniņi, māja, ēst gatavošana.......
Ko Jūs vēl iekļaujat savā ikdienā, interesē tieši darba dienās, lai pēc iespējas mazāk ielaistu rutīnu tajās?

Viena paziņa, gandrīz katru darba dienu vakariņās iet uz kafejnīcām vai restorāniem ar vīru, tā esot viņas metode. Ja man būtu tik lieli ienākumi, droši vien ar mēģinātu, bet nezinu vai gribētu, vai būtu spēks un vēlme vēl pēc darba tā iet kaut kur sēdēt ārpus mājas.
13.01.2014 09:14 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Man nav saprotams, kāpēc ikdienas rutīna daudziem ir tāds bubulis. Ir taču patīkami pēc darba dienas aiziet mājās, iekāpt čībās, pagatavot ko garšīgu un noskatīties seriālu. :)

Ok, ballējos es weekendos, bet citas aktivitātes mierīgi plānoju arī darba dienu vakaros - kino, iekokteiļošana ar draudzenēm, teātra izrādes. Regulāra izklaide ir braukt uz drauga spēlēm. Pati gan neeju, bet daudzām tas ir arī sporta klubs vai kāds cits hobijs.
13.01.2014 11:58 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
man arī patīk tā darbdienu "rutīna", ko nemaz par rutīnu negribētos nosaukt. Patīk pēc darba kaut ko padarīt mājās, palasīt grāmatu, kaut ko pakārtot, tas pats mini remonts, ko te jau minēja. Arī kaut ko pastrādāju, pahaltūrēju, kur aiziet daudz laika. Toties piektdienas vakars, sestdiena un svētdiena ir kā atsvaidzinājums un mazi svētki kad var izpausties vairāk, kaut kur aizbraukt, kaut ko izdarīt. Tās darbdienas paskrien tik ātri, ka nepaspēju nekādu rutīnu sajust
13.01.2014 12:11 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Neko nedaru. Vnk kamēr es no darba atkratos līdz centram, vienīgais, ko es gribu, ir nonākt dzīvoklī, paēst, paskatīties seriālu vai filmu, vai palasīt grāmatu un iet gulēt, jo nākošajā rītā atkal 6:30 jāceļas. Izņēmumi ir tie daži vakari, kad ir biļetes uz teātri, taču tagad arī tās cenšos pirkt uz brīvdienu izrādēm, jo tomēr, tad esmu izgulējusies, labā noskaņojumā, nevis panīkusi pēc darba un kratīšanās vilcienā.
Protams, gribas iesaistīties kkādās nodarbībās, bet man vnk nav spēka vairs pēc darba dienas. Brīvdienās - tad gan izpaužos dažādi, kkur aizeju, kko apmeklēju utt.
13.01.2014 14:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits