Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sapņi un to tulkošana

Reitings 433
Reģ: 29.01.2009
Kā ir ar Jums, vai tulkojot sapņus, ja tos atceraties, vai piepildās?
Vai vispār nepievēršat uzmanību?

Es vienmēr cenšos iztulkot visu, ko atceros no sapņa. Nesen redzēju tik briesmīgu sapni, kuru iztulkojot sāku raudāt, jo bija iemesls no dzīves, ka uztraucos par ļoti tuva cilvēka veselību. Toreiz sapnī zobs izkrita....

Pagājušo nedēļu bija labs sapnis, un tiešām nākamā diena bija priecīgām ziņām.

Dažreiz liekas, ka nevajadzētu ieciklēties uz tiem sapņiem, bet tomēr ir interese.
12.01.2014 01:52 |

Reitings 339
Reģ: 23.11.2013
Nedod Dievs, lai mani sapņi piepildītos.. :D

Visbiežāk redzu slimnīcu, dzemdības, pasniedzējus, grupasbiedrus, kkādus mūziķus vai aktierus no filmām, kuras esmu dienas laikā redzējusi, un tas viss vienā čupā, bezmazvai Lady Gaga dzemdē, apšļaksta mani ar asinīm, bet fonā kliedz pasniedzējs, lai es savācu visu nekārtību, a grupas biedri tikmēr blenž uz mani un Gagu.

Nu tādi murgi. Labi, ka tas ir tikai sapnis! :D

Sapņus nekad nemēģinu tulkot. Nemēģinu ieciklēties. Tiešām, bieži redzu asinis un dzemdības, laikam tas nav īpaši labi, tāpēc vēljovairāk cenšos sapņus ātri aizmirst!
12.01.2014 02:23 |

Reitings 433
Reģ: 29.01.2009
Nu jā, tādi sapņi gan man nav :D
Tas, ko Tu redzi sapnī, to drīzāk izsauc zemapziņa, jo kā Tu saki- filmas, kursa biedri, pasniedzējs... Diezvai normālā sapnī tāds savienojums būtu :D
Varbūt Tev bail no dzemdībām?! :D
Manējais parasti trīs reizes klikšķi uztaisa, kad atstāstu sliktu sapni. :D
12.01.2014 02:33 |

Reitings 217
Reģ: 20.06.2013
kaaadreiz, kad skatiijos vairaaak šausmenes, bija lielaaaki specafekti sapņos. :D tagad pedeeeja laikaa nav bijis nekas taads, be ja gadas tad pierakstu telefonā vai wordpress'ā uzčinīju jau tēmu ;D nezinu kapēc bet patīk pēc kāda laika palasīt un pasmieties. Man jau šķiet, kopš man dzīve ir nostabilējusies, tad arī mazāk murgu. Kgan esmu iemācījusies kontrolēt sapņuus un arī tas sapnis kas man ir bijis iepriekšējā dienā, varu to nakamā dienā turpināt. :D haaah
12.01.2014 03:35 |

Reitings 217
Reģ: 20.06.2013
kaaadreiz, kad skatiijos vairaaak šausmenes, bija lielaaaki specafekti sapņos. :D tagad pedeeeja laikaa nav bijis nekas taads, be ja gadas tad pierakstu telefonā vai wordpress'ā uzčinīju jau tēmu ;D nezinu kapēc bet patīk pēc kāda laika palasīt un pasmieties. Man jau šķiet, kopš man dzīve ir nostabilējusies, tad arī mazāk murgu. Kgan esmu iemācījusies kontrolēt sapņuus un arī tas sapnis kas man ir bijis iepriekšējā dienā, varu to nakamā dienā turpināt. :D haaah
12.01.2014 03:37 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Man parasti radas kadi zimigi sapnji.
Parasti slikti - tapec vairs netulkoju. Beigas jau pati sevi uz to virzu
Laikam - izlasu sapni, ka bus slikti- sezhu un gaidu tad to dienu, kad nu bus slikti! Tapec vairak nelasu- nosapnoju sapni un aizmirstu!
12.01.2014 04:21 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits