darbs un izmisums

Reitings 435
Reģ: 30.04.2013
Labvakar jaukās cosmo dāmās! :)
Ilgi nebiju šeit nākusi,bet esmu nonākusi lielā izmisumā :(
Lieta tāda nesen aizgāju no darba,jo stress dien dienā bija,tad nu tagad esmu jauna darba meklējumos esmu aizsūtijusi tik daudz cv,bet nav nekādas ziņas,jūtos izmisusi,jo nav,ko ēst,parādi jau,nezinu,ko darīt rokas vairs gaisā neceļas,varbūt kāda var ietiekt kautko sakarā ar darbu ? :)
lai jums superjauks vakars :)
11.01.2014 21:04 |

Reitings 472
Reģ: 09.08.2012
Nedomāju, ka autorei ir problēmas ar cv. Tagad ir ļoti grūti atrast darbu.
Autore - no kurienes tu esi?
Ja no Rīgas tad varētu būt vieglāk, bet arī nav teikts. Vajag sarēķināt izmaksas - ceļš, pusdienas un tad redzēs cik daudz no tās minimālās algas paliks. Gala rezultātā var sanākt ka visu mēnesi nostrādā pa kādiem 70 Ls. Dzīvoju mazpilsētā,darbu meklēju vairāk kā pus gadu, bet nav nemaz tik vienkārši arī parastu darbu pa minimālo samaksu atrast. Mēs jau neesam tikai divas vien, kas meklē darbu, bezdarbnieki ir ĻOTI daudz. Tajā paša maximā - noteikti pieņems darbā cilvēku ar pieredzi tirdzniecībā,nevis to kurš pirmais atsūtijis cv u.t.t.
Esat varbūt iecietīgākas pret citiem, nevis kā odzes metaties virsū.
13.01.2014 19:38 |

Reitings 1701
Reģ: 16.07.2013
Kibermeitene - es tiešām domāju, ka, ja cilvēks envar atrast darbu Rīgā, problēma ir viņā. Gan es, gan citi mani paziņas, kas meklēja darbu, to arī atrada max pēc 2 mēnešiem. Un nejau Maximā.
13.01.2014 19:45 |

Reitings 456
Reģ: 15.11.2009
Kibermeirene.
Paaldies,kad mani saproti,es esmu no Prieļu rajona un ir ļoti gruti darbu ticiet man gudras runatajas nevar tik viegli darbu atrast
ar manu cv viss ir labi jo mana pilseta nav darbs sutu cv uz madonnu rezekni un vel dazam pilsetinam kas man nav parak parak talu. bet tur ar man neviens neatbild jo gruti dabut ja esi no mazspilsetas nevis no galvaspisetas dabut darbu.
paaldies tam kuras mani saprot!!!!!!!!!
13.01.2014 20:07 |

Reitings 472
Reģ: 09.08.2012
Runājot par cv labošanu un kaut kā Pielikšanu. Labāk tā nedarīt, jo nopietns darba devējs pazvanīs uz vienu vai vairākām tevis cv minētajām darba vietām - ja atklās melus, aizmirsti, pat neatzvanīs tev. Man personīgi, ir zvanījuši pat no Rīgas lai piedāvātu darbu, jo cv esot ideāls, bet 130 km ir pa tālu. Ir kā ir, es ceru šomēnes BEIDZOT atrast normālu darbu.
blackmilk turu īkšķus par tevi.
13.01.2014 20:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits