Aizdomājos, ka nemaz tik daudz jau varbūt nestrādāju. Man ir 2 slodzes kā pirmsskolas skolotājai un sanāk strādāt katru darba dienu no 7:00 līdz 19:00.
Cik Jums sanāk strādāt? Un, kā ar brīvdienām? Lai nopelnītu labu algu, laikam jāstrādā vēl vairāk stundas?
Es strādāju no 8.45 līdz 17.00 darba dienās, ieskaitot 1 h garu pusdienlaiku. Priekš manis tās ir daudz stundas. Uz darbu eju pa tumsu, no darba atgriežos arī pa tumsu. Kas tā par dzīvi! :) :)
Strādāju no 8.00 līdz 17.00 no 1dienas līdz 5dienai. Tā kā darbavieta atrodas 10 minūšu gājiena attālumā no mājām, šāds darbalaiks mani pat ļoti apmierina. Pavisam retu reizi nākas aizkavēties darbā kādu pusstundu-stundu, ja jāgatavo kādas trakās atskaites.
Alga, manuprāt, priekš mazpilsētas ir ļoti laba. Vispār sanāk, ka esmu ļoti apmierināta ar savu darbu :)
Standartiņs 8-17 ar stundu starpā. Tā jau liekas, ka dzīve paiet velti - piecēlies, mašīna, darbs, mašīna, veikals, māja, 3 stundas pa tumsu paņemies kaut ko un gulēt. Un tā uz riņķi. Jāsāk domāt kaut ko savu.
Man nedēļā kādas 25 h sanāk, bet citreiz tā pat nespēju atslēgties un arī mājās kaut ko čubinu darbam. Alga ir ok. Par tādu droši vien pagaidām piekristu strādāt arī katru dienu.
Studēju pilna laika klātienē 5 dienas nedēļā no 9-18. Sanāk kādas 12 h nedēļā strādāju. Alga normāla, ņemot vērā ka tikai 2 dienas nedēļā strādāju, bet 1 brīvdiena tikai. Arī esmu skolotāja.
es arī apvienoju darbu ar studijām
sanāk apmēram 30 h nedēļā
Alga gan nekāda dižā nav, varētu jau moška strādāt vairāk bet man arī 2 dienas nefēļā visu dienu skola - mājas darbi arī tak jāpilda :D
tā kā "strādāt" man sanāk 40h apmēram :D
AAA - un man arī sanāk pa sestdienām, svētdienām strādāt - pareizāk sakot - katru reizi :D
Jo ir maiņu darbs
ōdien man viena no tām retajām reizēm, ka visu dienu varu nedarīt neko :D