Aizdomājos, ka nemaz tik daudz jau varbūt nestrādāju. Man ir 2 slodzes kā pirmsskolas skolotājai un sanāk strādāt katru darba dienu no 7:00 līdz 19:00.
Cik Jums sanāk strādāt? Un, kā ar brīvdienām? Lai nopelnītu labu algu, laikam jāstrādā vēl vairāk stundas?
kā kuru nedēļu saskaņā ar grafiku - šonedēļ 56 stundas. Ir bijušas arī 80 stundas nedēļā :D
alga pietiekama arī par nostrādātu pamatslodzi. Par pārstrādato attiecīgi piemaksas.
Nee, vnk jaatrod labi apmaksats darbs vai jaadibina uznemums, kas nes pelnju.
Savā uzņēmā ir jāstŗādā daudz vairāk kā 8 stundas. Kā man besī šitie sapņotāji - eh, uztaisīšu uzņēmumu kas nesīs peļņu. Jāstrādā ir gadiem 14+ stundas dienā lai kko tādu uztaisītu.
Strādāju ļoti daudz... Strādāju divos darbos. Reizēm visu nedēļu neesmu atgājusi no datora - 7 dienas nedēļā, 12-15 h dienā.. Protams, tas atspoguļojas ar ļoti smukiem cipariem, kas katru mēnesi ieripo bankas kontā, bet tomēr saprotu, ka nebūtu gatava šādi strādāt ilgstoši (vairākus gadus). Drīz atgriezīšos ierastajā darba ritmā un vienā darba vietā.
Tāpēc jau citiem nav darba, ka daudzi sagrābjās 2 slodzes.
Nu jā, logika neapgāžama. Tie, kas var ta sacīt "apmierinat" veselus divus darba devējus, ir vainīgi, ka bariņš nekvalificētu ļautiņu nevar pat pārdevējas darbu atrast...
Bet pasi nestrādajosie, tie jau neko, visur tikai valdība vainīga, un redz, arī tie, kam divas slodzes.
Strādāju divos darbos, abos pati sev priekšniece! :)
Bet tāpat sanāk 14-16h dienā. Vienu dienu nedēļā ņemu brīvu gan!
Kamēr bija ZS un JG, un visas šīs brīvās dienas.... Nespēju izturēt. Man šķita 10 brīvdienas ilgst vismaz mēneša garumā. Nu garlaicīgi bez tā darba kaut kā.
mācos 4x nedēļā, strādāju 3x nedeļā, (viena diena sanāk no rīta skola un pēc tam darbs, smagi) 10h un 8h, atkaribā no dd vai brīvd, alga ap 140-150 eiro, atkrīt ēdiens, dzīvošana un rēķini, tāpēc man pietiek un nesūdzos.
Mācos un strādāju.
Pēclekcijām 3 reizes nedēļā eju uz darbu no 16:30-23:30 alga ap 200 eiro.
Ir labais. Gribas dažreiz mest visu pa gaisu, bet tas tā dabīgi.
Pašlaik strādāju 40h darba nedēļu, bet drīz būšu atpakaļ uz 48h darba nedēļu. Stundas ļoti garas, bet priekšrocība tāda, ka 4 dienas strādāju (pa 12h) un tad man 4 dienas brīvas.