Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

25 gadi, nevainīgs, nekad nav bijusi draudzene

Reitings 303
Reģ: 09.01.2014
Tā ir mana situācija, tādēļ arī es izveidoju savu iepriekšējo tēmu, lai uzzinātu ko meitenes par to domā. Lielākā daļa uzskata, ka tas ir dīvaini un nenormāli, pat nedaudz lielākā daļa kā biju gaidījis. Tam par iemeslu ir strijas, kas man ir jau no 14 gadiem, kad izaugu garumā. Lielākās ir uz muguras, apmēram 20-25 cm garumā un 2cm platumā. Piedevām, tās ir vēljorppojām, pēc vairāk nekā 10 gadiem, sārtas. Kā arī ir daudz strijas uz kājām un rokām, dažas ir jau kļuvušas baltas, bet lielākās kā ir tā arī paliek sārtas. Trakāk nekā grūtniecēm. Vēl jāņem vērā, ka grūtniecēm tas ir normāli, bet jauniem zēniem tādas strijas ir ārkārtīgs retums.
Nezinu ko es darīšu kad būšu 30 gadīgs nevainīgs vecis.
11.01.2014 09:50 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
dafass, Tu esi superaprobežots!!! Acīmredzot tālāk par bērnu dārza izglītību neesi ticis! Var ietekmēt gan resnumu, gan strijas, bet abos variantos ir gēni un dažādas iedzimtības, kas, diemžēl, neļauj šīs lietas ietekmēt vai tās novērst!
Man atliek vien secināt, ka arī tavu stulbumu vairs nekā nevar ietekmēt un novērst...
12.01.2014 16:38 |

Reitings 495
Reģ: 16.11.2013
Kā tu zini kā/ka var ietekmēt resnumu? Losis tu esi.
12.01.2014 16:38 |

Reitings 12
Reģ: 11.01.2014
Tev gadījumā nav maziņš draudziņš?
12.01.2014 16:39 |

Reitings 303
Kā var ietekmēt strijas, ka dažos mēnešos izaug garumā pa 25cm? Resnumu gan var viegli ietekmēt - mazāk ēst. Es pazīstu daudzus kas ir nometuši taukus.
12.01.2014 16:42 |

Reitings 12
Reģ: 22.04.2013
Šķiet, šis ir bezcerīgs gadījums.
12.01.2014 16:55 |

Reitings 710
Reģ: 16.04.2013
Smuka seja, nav resna = kopj sevi... nu tās taču ir normālas prasības. Tas, ka nemin rakstura īpašības (piemēram, nav kašķīga) tikai norāda, ka prasības ir diezgan zemas.

Tev gadījumā nav maziņš draudziņš?
Un ja nu ir? Teiksi, lai šaujas nost? :D
12.01.2014 17:30 |

Reitings 710
Uz cik neglītu man vajadzētu tēmet?
Cik tev daudz naudas?
12.01.2014 17:35 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Kā var ietekmēt strijas, ka dažos mēnešos izaug garumā pa 25cm?
Pameklē cālī grūtnieču sadaļa, kā grūtnieces cīnās lai nebūtu strijas un ko dara tās kurām ir!
Vai arī esi par slinku :D
12.01.2014 17:37 |

Reitings 303
Es jau teicu, ka esmu skatījies visus variantus ko varētu darīt. Nekas no tā nedarbojas.

Cik tev daudz naudas?

Apmēram 500ls mēnesī.
12.01.2014 18:03 |

Reitings 710
Es jau teicu, ka esmu skatījies visus variantus ko varētu darīt. Nekas no tā nedarbojas.
Sāc ar to, ka neprasi sievietēm padomu šādos jautājumos.... Pats redzi cik naidīga ir attieksme. Arī meitenes ir uzdevušas līdzīga tipa jautājumus (ar kompleksiem un vēl pārspīlētākām prasībām) un netika apsaukātas par losēm, idiotēm vai arī, piemēram, tev laikam mazi pupi.

Kop sevi un turi acis vaļā, iespējas radīsies - jāmāk tik izmantot.
12.01.2014 18:18 |

Reitings 303
Varbūt tas tāpēc ka vīriešiem pieredze ir viena no svarīgākajām īpašībām?
12.01.2014 18:24 |

Reitings 4
Reģ: 11.01.2014
Dafss, tev taisnība - pieredze ir svarīga. Un jo vairāk tās gūsi, jo labāks tu kļūsi.
Tev jau ir sava pieredze. Bērnudārzā vai pamatskolā tu noteikti esi pieskāries vairāk kā vienai meitenei, tā ka jau zemapziņā tu ir pierādījums, ka nekas nāvējošs tas nav. Kaut kur pēc šī perioda, kur citi gāja tālāk tu apstājies, un tas arī viss.

Iespējams nesaņēmi savu pirmo kārtīgo atraidījumu, jo nemaz neuzdrīkstējies, kas tālāk noveda pie sevis kaustīšanas iekšēnē, kas vēl tālāk noveda pie uzskata, ka sievietes ir tikai seksa objekts un kas vēl vēl tālāk noveda pie pretējā dzimuma ienīšanas.

Tev vienkārši jāatgriežas, tur kur tu agrāk biji un tā vietā, lai pagrieztu muguru riskam, tev tas jāpieņem kā izaicinājums sevis attīstībā. Sāc ar sīkiem solīšiem un ar droši sirdi ej pretī gan veiksmei, gan neveiksmei. Un pieņem rezultātus, kā objektīvu faktu, ko tu vienmēr pēc tam vari analizēt un atrast jaunus un jaunus risinājumus un izejas dažādām situācijām.

Man ir 21. gads un es uz ielas esmu runājies (vai mēģinājis) ar aptuveni 2000 sievietēm. 90% gadījumu mani atraidīja. Bet zini ko - man vienalga! Es esmu vīrietis un es darīšo ko gribēšu un kad gribēšu. Kamēr vien es pret daiļo dzimumu izturos ar cieņu, dziļu mīlestību un patiesu iekāri, tikmēr man ir visas tiesības pavedināt tik meiteņu cik gribu. Tā nu ir sanācis, ka tagad man viena ir iepatikusies ļoti ļoti un sāku nobriest kaut kam nopietnākam, bet tas šajā sarunā nav svarīgi.

Vecīt, viss ir tikai tevis paša rokās! Tev un vienīgi tev ir spēks mainīt savu dzīvi. Tu esi pie stūres. Vai redzēji to video ko vakar ieliku? Piedzimis maziņš vīriņš ratiņkrēslus ar izbīdītu kaulu krūšu rajonā ir veiksmīgs cilvēks dzīvē ar skaistu sievu. Un paklausōties viņa stāstu un seminārus, tu redzēsi, ka noslēpumus nav nekur citur, kā viņa attieksmē. Vienkāršs, foršš cilvēks, kas pacels garīgo visiem ar ko nonāks saskarsmē. Viņš mīl sevi tāds kāds ir un visi pārējo līdz ar to arī.

Silti iesaku izlasīt Mode One: Let the Women Know What You're REALLY Thinking. Grāmatas pamata doma - esi godīgs.

Tieši tagad tu vari iziet arā ieraudzīt kādi seksīgu zaķi, aiziet pie viņas pateikt, kas tevi piesaistīja viņā un pateikt ko tu vēlies. Esi tiešām godīgs... pasaki ka tev nav lielas pieredzes ar tik smukām meitenēm, bet tu labprāt labotos šajā noziegumā. Pasaki ka tu gribi iemācīties kā sagāda't viņai 30 orgasmus vienā vakarā un ka tu neapstāsies līdz nesasniegsi mēŗki.

Viņai būs vienkārša izvēle - jā vai nē. Lielākā daļa apmulsīs un pateiks nē (bet būs ļoti glaimotas, pat ja to neizrādīs). Taču būs kas pateiks, jā un tu varēsi beidzot tik savas dzīves nākošājā posmā.

Veiksmi :)
12.01.2014 22:51 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Teletūbijs tas, ka sieviete sevi kopj negarantē viņai skaistu seju, kā arī tas, ja sieviete ir resna nenozīmē, ka viņa sevi nekopj.
12.01.2014 22:59 |

Reitings 710
Teletūbijs tas, ka sieviete sevi kopj negarantē viņai skaistu seju, kā arī tas, ja sieviete ir resna nenozīmē, ka viņa sevi nekopj.
Labi, Tu drīksti būt izņēmums.
12.01.2014 23:18 |

Reitings 27
Reģ: 24.04.2011
Tas manuprāt ir ļoti nozēlojami, ja pirmā sieviete kļūst par sievu un bērnu māti.

Varbūt tev ir 18, ja tā tad tavs viedoklis mani neinteresē.

Lielākajai daļai nepatīk jaunākas, tā ka tev bija jaiztiek ar to kas ir. Es gan nebūtu ar mieru satikties ar jaunāku.

Zini, patiesība, iespējams, ir daudz skaudrāka par visām tavām strijām, nevainību, kautrīgumu u tā tālāk - pie vainas ir tavi uzskati, un, diemžēl, personība, kas, diemžēl, ir daudz nopietnāk! Ja ķermeni uzlabot "nav jēgas", tad sakārto vismaz galvu - aizej pie psihologa
13.01.2014 08:30 |

Reitings 27
Reģ: 24.04.2011
Varbūt tas tāpēc ka vīriešiem pieredze ir viena no svarīgākajām īpašībām?

pieredze nav īpašība
13.01.2014 08:39 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits