Dafss, tev taisnība - pieredze ir svarīga. Un jo vairāk tās gūsi, jo labāks tu kļūsi.
Tev jau ir sava pieredze. Bērnudārzā vai pamatskolā tu noteikti esi pieskāries vairāk kā vienai meitenei, tā ka jau zemapziņā tu ir pierādījums, ka nekas nāvējošs tas nav. Kaut kur pēc šī perioda, kur citi gāja tālāk tu apstājies, un tas arī viss.
Iespējams nesaņēmi savu pirmo kārtīgo atraidījumu, jo nemaz neuzdrīkstējies, kas tālāk noveda pie sevis kaustīšanas iekšēnē, kas vēl tālāk noveda pie uzskata, ka sievietes ir tikai seksa objekts un kas vēl vēl tālāk noveda pie pretējā dzimuma ienīšanas.
Tev vienkārši jāatgriežas, tur kur tu agrāk biji un tā vietā, lai pagrieztu muguru riskam, tev tas jāpieņem kā izaicinājums sevis attīstībā. Sāc ar sīkiem solīšiem un ar droši sirdi ej pretī gan veiksmei, gan neveiksmei. Un pieņem rezultātus, kā objektīvu faktu, ko tu vienmēr pēc tam vari analizēt un atrast jaunus un jaunus risinājumus un izejas dažādām situācijām.
Man ir 21. gads un es uz ielas esmu runājies (vai mēģinājis) ar aptuveni 2000 sievietēm. 90% gadījumu mani atraidīja. Bet zini ko - man vienalga! Es esmu vīrietis un es darīšo ko gribēšu un kad gribēšu. Kamēr vien es pret daiļo dzimumu izturos ar cieņu, dziļu mīlestību un patiesu iekāri, tikmēr man ir visas tiesības pavedināt tik meiteņu cik gribu. Tā nu ir sanācis, ka tagad man viena ir iepatikusies ļoti ļoti un sāku nobriest kaut kam nopietnākam, bet tas šajā sarunā nav svarīgi.
Vecīt, viss ir tikai tevis paša rokās! Tev un vienīgi tev ir spēks mainīt savu dzīvi. Tu esi pie stūres. Vai redzēji to video ko vakar ieliku? Piedzimis maziņš vīriņš ratiņkrēslus ar izbīdītu kaulu krūšu rajonā ir veiksmīgs cilvēks dzīvē ar skaistu sievu. Un paklausōties viņa stāstu un seminārus, tu redzēsi, ka noslēpumus nav nekur citur, kā viņa attieksmē. Vienkāršs, foršš cilvēks, kas pacels garīgo visiem ar ko nonāks saskarsmē. Viņš mīl sevi tāds kāds ir un visi pārējo līdz ar to arī.
Silti iesaku izlasīt Mode One: Let the Women Know What You're REALLY Thinking. Grāmatas pamata doma - esi godīgs.
Tieši tagad tu vari iziet arā ieraudzīt kādi seksīgu zaķi, aiziet pie viņas pateikt, kas tevi piesaistīja viņā un pateikt ko tu vēlies. Esi tiešām godīgs... pasaki ka tev nav lielas pieredzes ar tik smukām meitenēm, bet tu labprāt labotos šajā noziegumā. Pasaki ka tu gribi iemācīties kā sagāda't viņai 30 orgasmus vienā vakarā un ka tu neapstāsies līdz nesasniegsi mēŗki.
Viņai būs vienkārša izvēle - jā vai nē. Lielākā daļa apmulsīs un pateiks nē (bet būs ļoti glaimotas, pat ja to neizrādīs). Taču būs kas pateiks, jā un tu varēsi beidzot tik savas dzīves nākošājā posmā.
Veiksmi :)