Daži praktiski padomi
Lai viss notiktos labi un neizraisītos kādi pārpratumi un dažādas neparedzētas sekas... Ievērtojam dažas mazas un pavisam reālas lietiņas.
1. Galvenos aksesuārus- konkursa prezentācijai domātos apavus – iegādājamies speciāli šim pasākumam.
2. DROŠĪBA: pievēršam paaugstinātu uzmanību tam – papēdīši paaugstināta mitruma apstākļos slīd. Pirms šovā speram kādus soļus, pie tā vairāk piedomājam.
3. DROŠĪBA: zem ūdens dažādi nelīdzenumi, kukuržņi, akmeņi sliktāk redzami, arī par to domājam. Vislabāk “Lietus sandaļu” šovu- konkursu veikt iepriekš izlūkotā vietā. Ja to darām dabā.
4. Ja nu kas, tad dabā vislabāk padodas konkursam domātās fotosesijas. Ziemā gan nākas “iztikt” ar dušu, vannu, bļodu.
5. Pats par sevi saprotams - “Lietus sandaļu” šovam lietojam vienas kurpītes, bet ar citām kājās ejam mājās. T.i. vienmēr parūpējamies par maiņas apaviem. Un arī par maiņas apģērbiem, jo ir darīšana ar ūdens šļakatām.
6. Domājam arī par savu veselību. Piemēram, nerīkojam fotosesijas pārāk aukstā laikā. Vai nepiemērotā gadalaikā. Nu mums katram tā veselība ir dažādā līmenī. Ja esam “roņa” rūdījumā- tad jau “Lietus sandaļu” fotosesiju varam atļauties arī vēlā rudenī, pirms ziemas, vai agrākā pavasarī. Kas piedotu zināmu pikantumu visai lietai. Un papildus punktus konkursa vērtējumā.
7. FOTOGRAFĒŠANA: konkursa pirmajai kārtai kā fotogrāfu varam piesaistīt kadu tuvu draugu; vai arī – ja negribas kādu apgrūtināt – arī vien-patnībā. Bet tādā gadījumā fotoaparāts jāuzrīko uz statīva un ekspozīvija jāiestāda “10 sekunžu” iekavējumā. DRUSKU SAREŽĢĪTĀK: varam uzņemt arī nelielus video, no kura tad stoprežīmā “izvelkam ārā” interesantākos kadrus.
8. Un pats galvenais: nelūkojamies uz so lietu – kā “auns uz jauniem vartiem”. Kamēr domājam (iemeslus, lai neko nedarītu – un tas mums ļoooooooooooti labi padodas), kāds cits jau rīkojas un aizņem vietu. Pie tā paša arī “nosmeļ krējumu”.
Konkursa galvenā lapa aizvien ir:
http://h20sandals.wordpress.com/2011/09/21/saakums/
Konkursa emails (darbu iesūtīšanai un jautājumiem) ir:
[email protected]