Hej trešdenā!
Vakar lasīju par Lienes pārdomām, sākumā domāju, ka nu tiešām varbūt puisis neapdomīgs, mazliet bezatbildīgs.. Pēc tam vakarā iedomājos, ka patiesībā, aiz visa cosmo parastā-pamet viņu!!! visjaukāk un labāk būtu, ja visu izrunātu, un viss tomēr beigtos ar laimīgu kopdzīvi.. jo, cik daudzi skrien prom un necenšas attiecībās vispār. Prieks par jums!
Pavasaris mani iepriecina, bet gadu ziemu, laimētās dāvanu kartes kalnam! Taisos snovot, es nekad to neesmu darījusi, pirmajā dienā vispār var nobraukt kaut metru pa kalniņu neapgāžoties?
Otrais, vakar diplomdarba vadītāja apsēdināja kursu.. Un mani ar, jo abas kopā sapratām, ka manis izvelēta prakses vieta neder kontingenta dēļ, nu nekas! Daudz sliktāk būtu bijis, kad pētījums būtu izgāzies.. Tā, ka atgriežos pie sava B plāna, un iešu pie žuļikiem uz krevu skolu :D naaais :D
Trešais, kas vakar mani nokaitināja (ok, jau labu laku kaitina), medicīnas pārstāvji.. Tā ir tīrākā veiksmes spēle, mums laikam nepaveicās, jo ārstējoša ārste acīmredzot gaidīja kukuli, nesagaidīja un nu viņa vnk nedara neko! :@ Šiet Lv, ja nav naudas, vienalga - dzīvs vai miris esi.. (ja vien nenokļūsti pie normāla ārsta, bet, diemžel, vsu šo mēnešu laikā tād viens vai divi sastapti uz kopējā fona..)