Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

kavējās x

Reitings 3
Reģ: 01.12.2013
Labvakar misas lasītājas.
Pirms diviem mēnešiem dzēru avarijas kontracepciju,pirmo mēnesi bija viegla aiņošana,pagaišo mēnesi bija mazliet stpirāka asiņošana,bet šo mēnesi mēnešteizes kavējās, bet grūtniecības testi negatīvi, sāp olnīcu apvidū un viena krūs ļoti sāpīga. Vai tas varētu būt vēl no avārijas kontracepcijas,vai nu tomēr tur ir kāda grūtbniecības pazīme,arpusdzemdes utt? Palīdziet man saprast,jo pie ārsta es netieku , vismaz ar kādu padomu/pieredzi padalieties
07.01.2014 20:36 |

Reitings 2018
Reģ: 21.12.2013
no avārijas tabletēm var tā būt.
man pašai kavējas mr,,ļoti liels nogurums,bet avārijas tabletes neesmu dzērusi ;D
07.01.2014 20:42 |

Reitings 400
Reģ: 29.01.2009
Labāk būtu tomēr nokļūt pie ārsta, bet nu no AK tā arī var būt, jo tā viena tabletīte satur 2 mēnešu parasto OK devu! Pašai sanācis ļoti bieži dzert AK un arī vairākas reizes mēnesī, bet krūtis gan nav sāpējušas, bet velkošā sajūta olnīcu rajonā tā gan bieži ir pēc AK. Varu ieteikt uztaisīt asins analīzes uz HCG, tad droši zināsi vai ir vai nav grūrniecība. HCG palielinās arī pie ārpusdzemdes grūtniecības tapēc to izslēgt nevarēsi un ja palielināsies sāpēs būs vien jādodas pie ārsta. Turklāt neesi uzrakstījusi cik tad ilgi tev kavējas?
08.01.2014 14:36 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!