par rēgošanos vai ko tādu...

Reitings 560
Reģ: 29.10.2010
Man pēdējās nedēļas laikā bija divas tādas naktis ( ne pēc kārtas), kad redzēju spoku, rēgu vai sauciet to kā gribat...
Jutu, ka kāds stāv istabā, atveru acis un tiešām tur kaut kāds cilvēka siluets, skaidri saredzams... Otro reiz kad atvēru acis, vnk redzēju, ka man kāds guļas virsū no augšas...

Abas reizes sāku nenormāli kliegt, siluets pazuda, draugs izbijās un biju nosvīdusi, sirds sitās tā ka šķiet pat dzirdēt varēja...

Un tie nebija slikti sapņi, mēs taču visas esam tādus redzējušas, bet man TIEŠĀM acis bija vaļā.
Pēdējā laikā nav bijušas ne bēres, ne kas tāds...

Ko tas varētu nozīmēt?
07.01.2014 18:57 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
Oh, jā, protams, ļaunie gari tev uzbrūk, grib atņemt tavu dvēseli, tas viss vēsta par kādu lielu nelaimi, sauc mācītāju, lai attīra tavu māju no nešķīstajiem gariem... Kamõõn. :D parasta miega paralīze.
08.01.2014 09:47 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Man bija līdzīgi. Kad pamodos, izvēlos no gultas, jo tik ļoti miegā centos piecelties, ka pirmais, ko darīju, kad reāli pamodos, izgrūdu sevi uz grīdas. Atceros, kā mamma bija iegājusi istabā un iekliedzās "Tu aptrakusi, vai?" :D
Viss ok, nav nekāds ļaunais gars. :)
08.01.2014 10:17 |

Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
Es nekam tādam neticu, tāpēc, nekad neko tādu neesmu ne redzējusi, ne sajutusi. Man jau liekas, ka visas paranormālās parādības dzīvo cilvēku galvās.
08.01.2014 10:19 |

Reitings 71
Reģ: 12.12.2014
Man tas pats, bet neuztraucies... ticu, ka esi drosmīga meitene! Tādos gadījumos ietinies sedziņā un aizver acis... Un visforšākais, uzliec austiņas un klausies skaļi mūziku.
- Man tieši tas pats un saku, ka tie nav rēgi... tā kā nebaidos, vienkārši ignorēju to kas notiek un labāk mazāk skaties uz to gariņu... :)
Vēlu veiksmi
12.12.2014 17:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits