07.01.2014. bezdiena :D

Reitings 2982
Reģ: 29.01.2009
labrīt,

vēlreiz un vēlreiz pārliecinos-nav lielāku vērtību par mīlestību un ģimeni. Visas vakardienas sāpes un rūpes aizdzina kā ar burvju mājienu. Nedaudz pārdzīvoju par punktu uz " i" manai " baltajai" dienai, jo sanāca saplēst vienīgo normālo virsdrēbi :(

šodien uzliktu kādus sešus modinātaja zvanus, dažādos laikos ar dažādām skaņām. Cēlos augša kratīdamies, jo viss organisms no izbīļa drebēja. Vīrs pilnīgi satraucās, vai es tā katru rītu taisoties celties :D

Jauku dieniņu :)

p.s.joprojām aktuāli: vēlos pasūtīt adītu cepuri.
07.01.2014 08:11 |

Reitings 3084
Ak, daiļās, šīs atklātās pļāpas...:|
Endy, palasi par higromām, lipomām...man nekas cits bumbuļveidīgs nenāk prātā...
07.01.2014 11:39 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
Jā, man arī gribas no vienas puses piekrist andas - vai tiešām vīrietim jābūt visu varošam, visu darošam? Ja jau gribam būt vienlīdzīgas, tad esam tādas. Ja mums var būt atlaides, tad arī vīrietim jādod atlaides. Šobrīd raujies tu, pēc tam tu sēdēsi mājās, bet strādās vīrietis. Mūsu ģimenē arī nav tā, ka vīrs pelna melno miljonu un es no viņa varu aizņemties, bet mēs darām citādi - mums ir kopīgs katls. Ja vienam nav, tad ir otra un neviens neskaita, kas cik paņēmis. Tiesa gan mēs abi darām, lai būtu. Bet ir bijis arī periods, kad vīrs bija bez darba, bet es studēju un strādāju... Situācijas ir dažādas un nevar vērtēt pēc vienas mērauklas. Ar to es, protams, negribu teikt, ka Lienei jāprecas ar liekēdi :D, bet gribu teikt, ka varbūt tas velns nav tik melns, kā viņu mālē?

Galu galā, Liene, kā tur īsti ir - ja neskatās uz to, ka tev vienkārši gribas atlaides un skauž, ka kāds cits tādas dabū, tu šo vīrieti mīli? Man tas viss vairāk izskatās pēc taviem iekšējiem dēmoniem, nevis attiecību problēmām.
07.01.2014 11:40 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Mari, es gribu bēbi, turklāt iespējams pēc kāzām. Te, lūk, arī uzreiz iemesls pārdomām. Es piekrītu, ka esmu ļāvusi, precīzāk, pieradinājusi vīrieti pie tā, ka esmu stipra un neatkarīga,bet man tik bieži arī gribas uz kādu paļauties.

Īsāk sakot, ja es šogad neaizbēgšu no altāra un apprecēšos, tad dzersim ar Jums kopā cosmo virtuālo šampanieti :D Es uzsaucu :D:D

07.01.2014 11:44 |

10 gadi
Reitings 10290
Liene, fakts ir tāds, ka Tu nežēlojies par niekiem, jo šis tiešām ir apdomāšanas vērts gadījums.

Un liela daļa maļ te par strīdiem un šaubām, bet šis jau nav tāds vienas dienas gadījumiņš, bet situācija, kas ir nopietna. Un ja nekas nemainīsies, ilgi jau Tu to neizturēsi. tā ka variants ir runāt.

Jūs vispār esat runājuši mierīgi par šo? nu, kā Tu jūties, kā viņš to visu uztver?
07.01.2014 11:44 |

Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
vakar atkal atsāku skatīties seriālu youtube, tagad atkal bail sākt skatīties, noskatīšos 10 sērijas uzreiz ar tīšanu uz priekšu. Pirms tam domāju ka vienu sēriju noskatīšos. kā tad.
07.01.2014 11:45 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Lai kāds būtu attiecību un finansiālais modelis starp diviem cilvēkiem, abiem jābūt apmierinātiem ar to.
Liene, acīmredzami un samērā ilgstoši tāda nav.
Tas, ka forumā "Annai" grūtības nesagādā rauties vienai pašai, nesaņemot atbalstu, neliks Lienei sajusties labāk viņas situācijā un dzīvē.
Mums katram ir viena dzīve un nevienam nav zobus sakodušam jāciešas, jāmokas un jājūtas patiešām slikti kaut kādu mistisku "drīz viss būs kārtībā" labā. Ja ir skaidri redzams, ka var būt arī citādāk - labāk, komfortablāk, veiksmīgāk.
07.01.2014 11:49 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Liene, jaaaa, redzi, trakaak buus tad, ja appreceesies un sapratiisi, ka dupsiii ir.. Ka negribi vairs ar to cilveeku neko kopiigu. Vai arii pieteiksies beebis un viirietis necentiisies pacensties, lai jums buutu viss vajadziigais! Un tad naaksies saprast, ka jaaaa, varbut nevajadzeeja.
Visaadi var buut.
Protams, var buut ari taa, ka vins sanjemsies , atspersies un izmainiisies ! Bet cik biezhi taa notiek?
07.01.2014 11:49 |

Reitings 583
Reģ: 28.03.2012
Stipriem viirieshiem blakus ir laimiigas sievietes, paareejiem stipras. :D
07.01.2014 11:56 |

Reitings 2059
čau.

Strīdi ir jebkurās attiecībās,tas nav nekas neparasts ,tik ākis,par ko tie strīdi un kāpēc.

Es domāju,ka katrai gribas justies vājai aiz stipra vīrieša. Vīrieti uz kuru paļauties grūtos brīžos. Vīrieti kā ģimenes apgādnieku. Ja sieviete viena,loģiski,ka viņai vienai tas vezums jāvelk. Sieviete ir tā maigā,trauslā; daba to nav radījusi būt par Visvareno.
Tas drošvien ir mans prāta čakars, bet ja sieviete velk visu vezumu vai lielāko daļu, izjūk "dabas likumi"/Iņ-Jaņ/sievišķais-vīrišķais/devējs-ņēmējs. Nu kropļojas attiecības, jo vīrietis vairs nenes un sievietei nav ko saņemt, viss ir otrādak, ka vīrietis sēž,gaida,saņem, bet sieviete tik ņemas,darās un pienes. Zūd vīrišķība,sievišķība. Saprotiet manus domu čakarējumus?
07.01.2014 11:56 |

Reitings 1315
Reģ: 27.10.2012
Sveikas!
Darbīgs rīts, nedaudz gan skumji par ģimeni, jūtos nenovērtēta.
Rītu iesāku ar vistas cepšanu un citu ēdienu gatavošanu vakaram, jo vakarā nebūs laiks.
Liene, vai esi runājusi ar vīrieti par situāciju, kad būs bērns un kā viņš spēs parūpēties par ģimeni?
Esmu citādākas uztveres sieviete tāpēc nediskutēšu, jo nevarētu būt kopā ar cilvēku, kurš nespēj parūpēties par ģimeni pilnvērtīgi.
07.01.2014 11:59 |

Reitings 147
Reģ: 16.05.2012
Pilnīgi piekrītu MARI!!!!!!
07.01.2014 11:59 |

Reitings 2059
....piedzims bērns, paaugsies un redzēs, ka mammīte raujas 3 darbos un nakstmaiņās,lai samaksātu rēķinus un nopirktu ēst, tētis strādās uz pusslodzi un nemaksās rēķinus,jo nepietiek naudiņas, un tētim naudiņu dos omīte ar opīti. :D joks, ta joks,bet cik nav tādu gadījumu dzīvē.
07.01.2014 12:07 |

Reitings 1531
Reģ: 19.08.2013
Man šķiet, ka viņiem vajadzētu savā starpā izrunāties par šo tēmu. Klusējot, dusmojoties vai visu laiku dzīvojot nemitīgios ikdienas kašķos nevar atrisināt problēmu. Vajadzētu izrunāties. Varbūt viņš nemaz nezina/nenojauš/nesaprot, ka Liene tā jūtas, varbūt viņam škiet, ka viņu apmierina tāda dzīvošana un raušanās uz visām pusēm.

Ļoti gribas piekrist kampanellai, ka vajag mēģināt kopīgi atrisināt šo situāciju, nevis bēgt prom pie pirmajām nopietnajām grūtībām. Aizbēgt ir viegli, bet nereti labāk ir censties kopīgi kaut ko mainīt, nezaudējot vienam otru.
07.01.2014 12:08 |

Reitings 2059
Ziniem kāda ir visiedarbīgākā metode,lai šādos gadījumos redzētu,kas "lācītim vēderā" ? Nedarīt neko vai darīt stipri mazāk. Ja vīrietis sāks sajust, ka s*di ir un sāks vadību pārņemt uz sevi, tad vel ir ņemams, bet ja turpina dzīvot kā līdz šim ar domu,ka gan jau kāds palīdzēs,izvilks,aizdos,iedos utt, tad ir jēga no tāda?
07.01.2014 12:12 |

Reitings 43
Reģ: 10.06.2013
Heiii meitenes! :))

Es sēžu un štukoju par studiju pamešanu. Ehh, vēl vairak lasu diskusiju par to, ko būtu mainījušas 19gados. Varbūt arī vajadzētu kaut kur pasisties vēl? Visu laiku ir sajūta, ka mācos tikai tādēļ, ka jāmācās, pati nemaz to nevēlos. Ko darīt? :D
07.01.2014 12:38 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
biezpienmaize, es dotos Erasmusā. šo es laikam nožēlošu visu dzīvi :D
07.01.2014 12:41 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
CrazyMonday, paldies. Paturēšu prātā :)

Šoreiz par attiecībām un naudu savas domas neteikšu.
Taču, tagad visu izlasot - ja jau ir tik traki un tāda neapmierinātība iekšā krājusies, tad kā viss nonāca līdz kāzām un ''jā'' vārdam?
07.01.2014 12:42 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Diezgan bīstami situācijā, kāda ir Lienei, dot striktus padomus, skatos, meitenes te arī tā prātīgi lavierē un pareizi dara. Liene, rīts gudrāks par vakaru! Tu esi žiperis (vismaz atstāj tādu iespaidu) un atrisināsi šo situāciju, bet vairāk gan vadies pēc savas pārliecības un secinājumiem, ne te sadzejotā! :)

Vispār čau!

Ir bezgaumīgi sajūsmināties vai ņaudēt par laikapstākļiem, bet, paskatoties pa logu, man gribas teikt - nopietni? Kur lai es lieku savas jaunās kalna bikses? :D
Un es laikam esmu kaut kādas saldumu sazvērestības upuris - pirms brīža tētis ievēlās pa kabineta durvīm, saukdams - Dinōōōō, es tev konfektes atvedu! Un nobēra uz galda sauju ar "Vāverītēm". Tāpat, garāmbraucot. :) Lielais mīļums izlija pa kauliem. :)

Es gribu pirtī. Bet tādā riktīgā, kura smaržo pēc bērzu slotām un koka, ne sporta zāles parodijā. Čābīgi man, ko lai saka! :D

Veiksmīgu!
07.01.2014 12:43 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Es domāju, ka nogānīt vīrieti ar nav labākais, puisis jūtas ērti ar Lienes radīto situāciju. Abiem vajag izrunāt kopā, un bez pārmetuma, jo mazvērtību ar vārdiem var iedzīt viegli. Es pat domāju, ka viņš neapzinās situāciju, liekas viss ir normāli, tu parūpējies par visu, kāzas arī noorganizēsi, tas ir ideāli, ja visu izdara paša vietā.
07.01.2014 12:44 |

Reitings 2059
Esmu pametusi 4 :D skolas, nu ne gluži pametusi, bet tā vienkārši sanāca. Nenožēloju. Bija forši. Bet tagad esmu atradusi savu dzīves aicinājumu. Bez tagadējiem apstākļiem, nemaz nebūtu tikusi pie savas dzīves aicinājuma,pie tā, kas man ir tagad. Tas ir patīkami.

Man kārojas biezpienmaize, un aizdomas,ka tikšu pie tās kaut kad vakarā. Problēma nr2-aizdomas,ka nezinu kur un vai vispār manā piemājas Rimi ir biezpienmaizes . Pie bulkām,maizēm? Kūkas Rimi ir, bet biezpienmaizes.? hmm.
07.01.2014 12:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)