Jā, man arī gribas no vienas puses piekrist andas - vai tiešām vīrietim jābūt visu varošam, visu darošam? Ja jau gribam būt vienlīdzīgas, tad esam tādas. Ja mums var būt atlaides, tad arī vīrietim jādod atlaides. Šobrīd raujies tu, pēc tam tu sēdēsi mājās, bet strādās vīrietis. Mūsu ģimenē arī nav tā, ka vīrs pelna melno miljonu un es no viņa varu aizņemties, bet mēs darām citādi - mums ir kopīgs katls. Ja vienam nav, tad ir otra un neviens neskaita, kas cik paņēmis. Tiesa gan mēs abi darām, lai būtu. Bet ir bijis arī periods, kad vīrs bija bez darba, bet es studēju un strādāju... Situācijas ir dažādas un nevar vērtēt pēc vienas mērauklas. Ar to es, protams, negribu teikt, ka Lienei jāprecas ar liekēdi :D, bet gribu teikt, ka varbūt tas velns nav tik melns, kā viņu mālē?
Galu galā, Liene, kā tur īsti ir - ja neskatās uz to, ka tev vienkārši gribas atlaides un skauž, ka kāds cits tādas dabū, tu šo vīrieti mīli? Man tas viss vairāk izskatās pēc taviem iekšējiem dēmoniem, nevis attiecību problēmām.