Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Vakariņas

 
Reitings 1823
Reģ: 17.05.2013
Sveikas man nav nekādu ideju ko lai pagatavo vakariņās, no saldētavas ir izņemti vistu šķiņķīši un karbonādes gabaliņš ko garšīgu varētu pagatavot, lai ir veselīgi un sātīgi arī priekš vīrieša?
06.01.2014 16:49 |
 
10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Sagriez gabaliņos, liec uz pannas, saber visādas garšvielas - kajennas piparus, papriku, piparus. uzlej mazliet balzamiko etiķi, lai gaļa nebūtu sausa. Pieliec mazdrusciņ medu un sautē.

Uzvāri mazliet saldos kartupeļus, apber ar kanēli. Klāt zaļās vai sviesta pupiņas.

Man tieši tagad arī atsaldējas vistu šķinķīši un tādas būs manas vakariņas.
06.01.2014 16:54 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
sastāvdaļas:
6 vistas šķiņķīši
2 nelieli svaigi citroni, sagriezti ripās
nedaudz sāls, piparu, eļļas

Pagatavošana:
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Karstumizturīgā traukā izkārto citrona ripas, liec tām virsū šķiņķīšus ar ādu uz augšu. Starp šķiņķīšiem ieliec vēl pa kādai citrona ripai un visu viegli pārslaki ar ēdamkaroti eļļas. Vari to visu bagātināt, piemēram, ar svaigu timiānu, Provansas stila garšvielu maisījumu, olīvām. Cep aptuveni 45 minūtes. Ja tev ir svarīgi, lai šķiņķīši būtu viscaur brūni, 15 minūtes pirms gatavs, izņem no cepeškrāsns un gaļas gabalus apgriez otrādi, un turpini cept. Citroni no gaļas būs izvilkuši gardu mērcīti, nevajadzēs gatavot atsevišķi.
06.01.2014 17:01 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Vistu šķiņķīši kokosa/mango čili/ananāsu mērcē





http://zitinja.blogspot.com/2013/03/vistu-skinkisi-kokosamango-ciliananasu.html
06.01.2014 17:03 |
 
Reitings 1445
Reģ: 11.11.2009
Sorry, ka svešā tēmā, bet man jautājums. Vakar uzvariju zupu no vistas šķiņķīšiem. Draugs tik priecājās cik daudz gaļa tai zupā sanāca. Vakarā viņš ielika to zupu ledusskapī un šodien tā zupa ir pilnīgi galertā :D pus lielais zupas katls. Uz plīts sildot paliktu šķidra un varētu ēst? :D
06.01.2014 17:14 |
 
Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Vistu šķinķīšus cepu cepeškrāsnī ar dārzeņiem.
Karbonādi (es parasti izmantoju cūkgaļu) var uztaisīt par pildītajiem rullīšiem - izklapē, ierīvē ar garšvielām, ietin iekšā paprikas un siera "salmiņus", sarullē un nostiprini ar zobu kociņiem, arī sāniņus, lai siers neiztek ārā, un cep uz pannas. Sākumā ar vāku un uz samērā lēnas uguns, uz beigām uzgriez lielāku uguni, lai appbrūninās.
06.01.2014 17:15 |
 
Reitings 1707
Reģ: 31.07.2012
Uz plīts sildot paliktu šķidra un varētu ēst?
Uz plīts liekot, liekas, ka paliktu šķidra un varētu ēst :) Tāpat kā aukstā gaļa..
06.01.2014 17:17 |
 
Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Uz plīts sildot paliktu šķidra un varētu ēst?


Noteikti! :) man bijusī kolēģe saldēja zupas :D es biju šokā, bet viņai tā garšojot :D
06.01.2014 17:19 |
 
Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
saldēt buljonus arī ir baigi labā štelle! daudzās receptēs vajag buljonu, bet ilgi jāvāra un alternatīva ir ļoti neveselīga - buljona kubiciņi. tā ir ļoti ērti savārīt vienreiz buljonu un lai saldētavā stāv :)
06.01.2014 17:23 |
 
Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
zupa noteikti paliksh skjidra, arí sildot mikroviljnu krásní. man soljanka vienmér táda sanák
06.01.2014 17:30 |
 
Reitings 1445
Reģ: 11.11.2009
Paldies meitenes. Nav jau pirma reize, kad ma ta gadas, bet pirma reize, kad TIK traki. Te jau izskatas ka uz plits uzceptos nevis izskistu :D
06.01.2014 17:32 |
 
10 gadi
Reitings 1282
Reģ: 07.12.2011
Uz cepampannas izber 1 kg rupjo sāli, šķiņķus nedaudz sadursta dažās vietās ar nazi, apslaka ar citronu sulu, bet pavisam nedaudz, ierīvē pamatīgi katru ar olīveļļas-ķiploku tādu kā mērcīti , un viss liek cepties, pasniedz ar, ko vien vēlas
06.01.2014 17:40 |
 
Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
itaalija90, pievieno klat vel udeni,kad sildisi :) lai atkal nenotiek tas pats :) bet nu 100% bus atkal normala zupa,kad uzsildisi ;)
06.01.2014 18:21 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
buuuuu-es veel daru taa,ka neleju tajaa lielajaa katlaa klaat to uudeni-no taa lielaa ieleju mazaakaa , tikai tik cik nepieciesams ,un tad sildu!
06.01.2014 18:33 |
 
10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
pašlaik katliņā vāras ziedkāpsoti un brokoļi, pannā sviestā apbrunināu mandeļu skaidiņas, kuras klāt piebērsu dārzeņiem un tās būs manas vakariņas.
06.01.2014 18:35 |
 
Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
Emmanuelle, nu jaa, Es ar taa daru ;) nekad neesmu sildijusi vislaik lielo zupas katlu ;) kaut kaa mamma iemacija,ka nav labi vairaakkaart sildit visu zupas daudzumu :)
06.01.2014 18:38 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Vaboleens-es laikam loti daudz esmu nospikojusi no DIO,bet taa ideja likt klaat riekstus,mandeles ,saulespuku seeklinas utt ir noteikti manaas receptees taghad-iipasi to izmantoju pie daarzenu sacepumiem un arii apakaisu galu-loti garsiigi virsuu ceptai galai sadrupinaati pistacio rieksti.
06.01.2014 19:02 |
 
Reitings 147
Reģ: 02.12.2013
Kubiete- +++ vislabākās receptes!
06.01.2014 19:07 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits