Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

6.janvāris-jau gandrīz nedēļa nodzīvota Jaunajā gadiņā!

Reitings 46
Reģ: 06.01.2014
Pavirši skatījos,bet ceru,ka nav izveidota dienas ''beztēma'',tāpēc uz fikso izlēmu uztaisīt un reizē arī iepazīstināt ar sevi..Saņēmos un beidzot uztaisīju arī profilu,lai varu piedalīties diskusijās,aktīvi lasu cosmo forumu jau kādu laiciņu,apbrīnoju cik gudras un simpātiskas sievietes ir latvietes,mums ar to ļoti vajadzētu lepoties!! Bieži nevaru aiziet gulēt pat līdz saulīte aust,tad nu,cosmo meitenes man palīdz pārvarēt krīzes,garlaicīgus un skumjus brīžus,kā arī nereti ļauj pasmaidīt.
Jauku šo dienu,Jums daiļavas! ;-)
06.01.2014 02:07 |

10 gadi
Reitings 1915
Reģ: 23.04.2011
Ko, lai sadara, kā nosist laiku, ja bērns pat ar mani nespēlējas?

Atvaino, Ance, šis mani sasmīdināja. :)
06.01.2014 19:42 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Njā, viņa aizgāja labāk omei klēpī sēdēt. :( Es laikam pieriebusies mēreni esmu. :D
06.01.2014 19:44 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Es ari meginu speleties ar deeleenu, bet vins pat iisti nereagjee uz neko. Taa nu es viena pati te glupi dziedu stulbaa balsii, situ plaukstinjas un dejoju vinjam, bet vins tikai skataas apkaart bez emocijaam . :D
06.01.2014 19:47 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Beidzot tika pielikts TV pie sienas, tagad var teikt, ka 2013.gads ir tiešām nobeigts, viss savās vietās.

Apsveru nika maiņu šeit 'brīvprātīgi piespiedu kārtā':) Tracina, ka vēl kādam ir tāds pats, bet nekas nenāk prātā, laikam būšu jau saaugusi.
06.01.2014 20:40 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Karinjo-man tas pats...es tik loti gribeeju mainiit,bet nespeeju...Es pat maajaas gribu ,lai mani sauc par Emmanuelli!Savas gleznas arii parakstu ar so vaardu jau vairaak kaa gadu!
06.01.2014 20:43 |

Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
karinjo Apsveru nika maiņu šeit nika nomaiņa neko nedod, ja dirš tad dirš uz pilnu klapi. tāda karma, ko padarīs. :D
06.01.2014 21:27 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Nē, nu protams, ka karma, kurš gan cits :D
06.01.2014 23:31 |

Reitings 111
Reģ: 13.10.2013
Lasu Mari komentārus par mazuli un pašai gribas mazo, bet vēl stipri par agru. :(
Atceros, kā ar māsas mazo ņēmos, aizvien vēl ņemos, bet, nu, jau liela - 4gadi.
Kāāāāāāā, man patīk bērni... Ahhhh :)
06.01.2014 23:46 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Es atvainojos par sekojošo bildi, bet es tā sasmējos. :D
06.01.2014 23:54 |

Reitings 46
Zinu,ka Latvijā vairs nav pirmdiena,bet tā kā man vēl kādu mazu laiciņu ir,tad gribējās ierakstīt kaut ko nedaudz. :)
Kerola Super,jaukas Tev šīs dienas!! Noteikti laba,bet dīvaina sajūta,kad mājās miers un klusums,mazie aug ātri! :-)

angry to happy Esmu vislielākā pūce pasaulē, pamatskolā nokavēju matemātikas eksāmenu savas ‘’problēmas’’ dēļ. Visefektīvākais līdzeklis ir tikai viens,kā jau CrazyMonday minēja- piespied sevi celties.Burtiski piecelties kājās!! Noliec modinātāju ļoti tālu no gultas,bet tā,lai vari dzirdēt. Man palīdz 80% gadījumu. Tas,tomēr,jau ir daudz. :D

miss_lieliska Hmm,patiesībā izvēlējos tādu segvārdu,jo bija grūti izdomāt ko labāku. :D Un jā,es baudu VISU! Kultūru,mākslu,īsāk sakot-esmu dzīves baudītāja,kā jau teici! :)

Roxy Nezinu kā Rīgā,bet man šeit Francijā ‘’lielais atlaižu laiks’’ sākas tikai pēc 9.janvāra. Turklāt draudzene nesen deva labu padomu,vajag braukt uz veikaliem tieši tagad,kamēr atlaižu vēl nav,noskatīt ko vēlies,un vēlāk/ja paveicas,un vēl nav nopirkts/ vari salīdzināt,vai cenas tiešām samazinājušās,jo lielākā daļa ir tikai mārketinga triks,jeb uzlikta zīmīte ‘’atlaide 50%’’,bet patiesībā cena tāda pati vien ir. Ir,protams,arī veikali,kur atlaides ir superlabās,bet vajag notrāpīt īstajā brīdī uz viņām,lai dabūtu visu kāroto ar savu izmēru.

Nav pārāk resnu,vai pārāk tievu cilvēku,un kamēr vien Tu esi vesels,Tu esi arī skaists! :) Tāds ir mans viedoklis. Turklāt nevar dzīvot ēdot tikai to,kas ir veselīgs,dzīve ir pārāk īsa,lai neēstu to,kas mums garšo.Vajag sevi ik pa laikam palutināt,un tad var atkal sēdēt uz diētām,ja vēlas. Viena trekna ēdienreize nedēļā,vai mazkaloriju našķi ‘’neuzmetīs’’ klāt 3 kg.
Un par tām kāzām,bērniem runājot..

https://twitter.com/MPavasaris/status/419879749045862400

Reizēm gribētos būt mājās,un ja vēl pazūd elektrība.Tik jauki vakari ar ģimeni agrāk izvērtās.Galda spēles sveču gaismā,un našķi.. ehh.

Mari īsta mīlestība nekad nebeidzas!!
07.01.2014 00:47 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Nesen te bija diskusija par to, kad pēdējo reizi kaut ko darījām pirmo reizi. Nu tad beidzot pa seniem laikiem ko daru pirmo reizi - sūtu darba pieteikumus (praksi neskaitu). Vienmēr iepriekš caur paziņam, radiem, tagad pašai jāsāk ķepuroties :D Tās motivācijas vēstules rakstīt grūtāk kā šķita, jo diezin vai kā motivāciju būtu prātīgi minēt - baigi vajag naudu.
07.01.2014 00:53 |

Reitings 734
Reģ: 04.12.2012
Baudītāja, bija ļoti interesanti lasīt Tavu viedokli! :)
Es laikam jau eju uz to robežu, kad fiziski jūtu to, ka kļūst grūtāk, jo man tas svars nāk klāt no mazkustīga dzīvesveida. Tāpēc, teikšu, ka, lai arī nepatīk tas, ko redzu spogulī vēdera apvidū, svarīgi atzīt arī to, ka fiziski sajūtas ir pasliktinājušās un ticu, ka sports palīdzēs, vajag tikai sākt! :)
Par ēdienu.. Mani ēdiena sakarā uztrauc tikai viena lieta (jo ahhh, esmu gardēde :D ), lai tas tomēr būtu normas robežās un ,ka manu veselību neiedragā, jo dzīvē sanācis tā, ka jāpārdomā to, ka te cilvēks skrien, ir veselīgs it kā un turpat jau viņa dzīvība ir apdraudēta.
Man tas twitter ieraksts tik ļauns likās :D tāds,hmm, zini,ko teikšu, ka aptuveni tā - parādīja, cik šobrīd ir dažādas cilvēku vērtību sistēmas :) Tapēc jau minēju to, ka ceru, ka tajā līmenī viss uzlabosies :)
07.01.2014 01:07 |

Reitings 46
Krītiņš Saujiņā
diezin vai kā motivāciju būtu prātīgi minēt - baigi vajag naudu.
Mūsdienu realitāte! :D Bet zini,var jau arī pārveidot šo tekstu,un teikt,piemēram, ~Šobrīd dzīvē situācija,kad ļoti vajadzīgi ienākumi,kuri palīdzētu uzsākt jaunu dzīves posmu,un ja varu to apvienot ar darbu,ko vēlos veikt,tas būtu ieguvums gan man,gan darba devējam!~ :)

Mm,njā.Sports nāk par labu ne tikai izskatam,un veselībai,bet kā saka mana vecmāmiņa,arī garam. Jo veselā miesā,taču vesels gars! :D
Bet,ja godīgi,jāsāk ar mazumiņu.Kādu laiku biju krietni uzbarojusies,varētu būt pat 8+ kg,bet no liekā svara tiku vaļā tikai pateicoties PIETUPIENIEM,nekādas trenažieru zāles,diētas,skriešanas,badošanās,presītes,speciāli proteīnu biezeņi,nekas,tikai pietupieni. Katru rītu,vakaru.Un katru dienu palielini skaitu! Nezinu,kur to izlasīju,bet vienkārši saņēmos un teicu sev,ka gribu sapirkties jaunas,skaistas drēbes,un vismaz par izmēru mazākas! Turklāt 19 gados,tas nav pārāk forši,ja tev ir skaists augums,bet ''riepiņa'',kas sabojā visu koptēlu.

Es nezinu,ēdu visu laiku ko gribu,bet cenšos ''notievēt'' tikai pirms svarīgiem pasākumiem.

http://www.tvnet.lv/sievietem/veseliba/484649-sokolades_esana_lielos_daudzumos_varot_palidzet_notievet

Cilvēki ir dažādi,vajag cienīt katru viedokli,bet šajā gadījumā,iespējams,čalim vienkārši skauž. :D Pašam jau sāk gribēties gan tās kāzas,gan bērnus,bet kaut kā nesanāk,laikam..
07.01.2014 01:27 |

Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012
Vēl 6h unndarba beidzot beigsies, un priekšā 2 brīvdienas :)
Plānā šodien satikt Anci, bet viņa to vēl nezin :D :D
07.01.2014 03:03 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Hmm, man arī būtu grūti redzēt Karinjo ar citu niku. Visvairāk gan, laikam, atceros "karija" un to melnbalto meitenes bildi. Pilnīgi kauns minēt, cik sen tas bija. :D

Šodien aizdomājos, cik ļoti citādas (vienkāršākas un brīvākas) būtu cilvēku dzīves, ja mēs patiesi izprastu brīvības jēdzienu. Ja nebūtu sabiedrības spiediena, ekspektāciju, ilūziju... Tikai cilvēks un viņa vēlmes. Tik vienkārši... Un kādēļ tik utopiski?
Vispār, nesen lasīju OSHO (izraku mājās, tik sen nebiju ņēmusi rokās viņa rakstus..), kur viņš raksta par komūnām, par nepiederēšanu, par brīvību.. Tik ļoti citā gaismā šoreiz to redzēju. Interesanti, kādā mērā mūsu izpratni veido pieredze.
07.01.2014 04:34 |

Reitings 5709
Emmanuelle, "Homeland" bija par to kareivi un blondo (dīvaino) sievieti?.. Mēs ar vīrieti arī skatījāmies, bet tālāk par 1.sezonu netikām. Nepaķēra kaut kā.
07.01.2014 04:36 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Salomee-nu nav taada "glamuriiga" ,kaa "House of Cards",bet es nespeeju sagaidiit naakosaas dienas vakaru.Mees katru vakaru skatamies 3seerijas.Tagad esam nonaakusi liidz otrai dalai -jo taalaak jo takaak...:D
07.01.2014 05:03 |

Reitings 5709
Emmanuelle, man laikam visu nojauca tas viņu sakars mašīnā. Laikam, ja skatos kādu filmu vai seriālu, gribu priecēt acis nevis otrādi! :D
07.01.2014 05:06 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits