Zinu,ka Latvijā vairs nav pirmdiena,bet tā kā man vēl kādu mazu laiciņu ir,tad gribējās ierakstīt kaut ko nedaudz. :)
Kerola Super,jaukas Tev šīs dienas!! Noteikti laba,bet dīvaina sajūta,kad mājās miers un klusums,mazie aug ātri! :-)
angry to happy Esmu vislielākā pūce pasaulē, pamatskolā nokavēju matemātikas eksāmenu savas ‘’problēmas’’ dēļ. Visefektīvākais līdzeklis ir tikai viens,kā jau
CrazyMonday minēja- piespied sevi celties.Burtiski piecelties kājās!! Noliec modinātāju ļoti tālu no gultas,bet tā,lai vari dzirdēt. Man palīdz 80% gadījumu. Tas,tomēr,jau ir daudz. :D
miss_lieliska Hmm,patiesībā izvēlējos tādu segvārdu,jo bija grūti izdomāt ko labāku. :D Un jā,es baudu VISU! Kultūru,mākslu,īsāk sakot-esmu dzīves baudītāja,kā jau teici! :)
Roxy Nezinu kā Rīgā,bet man šeit Francijā ‘’lielais atlaižu laiks’’ sākas tikai pēc 9.janvāra. Turklāt draudzene nesen deva labu padomu,vajag braukt uz veikaliem tieši tagad,kamēr atlaižu vēl nav,noskatīt ko vēlies,un vēlāk/ja paveicas,un vēl nav nopirkts/ vari salīdzināt,vai cenas tiešām samazinājušās,jo lielākā daļa ir tikai mārketinga triks,jeb uzlikta zīmīte ‘’atlaide 50%’’,bet patiesībā cena tāda pati vien ir. Ir,protams,arī veikali,kur atlaides ir superlabās,bet vajag notrāpīt īstajā brīdī uz viņām,lai dabūtu visu kāroto ar savu izmēru.
♊ Nav pārāk resnu,vai pārāk tievu cilvēku,un kamēr vien Tu esi vesels,Tu esi arī skaists! :) Tāds ir mans viedoklis. Turklāt nevar dzīvot ēdot tikai to,kas ir veselīgs,dzīve ir pārāk īsa,lai neēstu to,kas mums garšo.Vajag sevi ik pa laikam palutināt,un tad var atkal sēdēt uz diētām,ja vēlas. Viena trekna ēdienreize nedēļā,vai mazkaloriju našķi ‘’neuzmetīs’’ klāt 3 kg.
Un par tām kāzām,bērniem runājot..
https://twitter.com/MPavasaris/status/419879749045862400
Reizēm gribētos būt mājās,un ja vēl pazūd elektrība.Tik jauki vakari ar ģimeni agrāk izvērtās.Galda spēles sveču gaismā,un našķi.. ehh.
Mari īsta mīlestība nekad nebeidzas!!