6.janvāris-jau gandrīz nedēļa nodzīvota Jaunajā gadiņā!

Reitings 46
Reģ: 06.01.2014
Pavirši skatījos,bet ceru,ka nav izveidota dienas ''beztēma'',tāpēc uz fikso izlēmu uztaisīt un reizē arī iepazīstināt ar sevi..Saņēmos un beidzot uztaisīju arī profilu,lai varu piedalīties diskusijās,aktīvi lasu cosmo forumu jau kādu laiciņu,apbrīnoju cik gudras un simpātiskas sievietes ir latvietes,mums ar to ļoti vajadzētu lepoties!! Bieži nevaru aiziet gulēt pat līdz saulīte aust,tad nu,cosmo meitenes man palīdz pārvarēt krīzes,garlaicīgus un skumjus brīžus,kā arī nereti ļauj pasmaidīt.
Jauku šo dienu,Jums daiļavas! ;-)
06.01.2014 02:07 |

Reitings 1531
Reģ: 19.08.2013
Labrīt! :)

Priecājos par to, ka labs garstāvoklis turās jau kopš Jaunā gada sagaidīšanas. Ir jau brīži, kad kāda dusmu krunka parādās sejā vai noskumis smaids, bet reti un īslaicīgi. Turos pie pozitīvisma. :)

Brīvdienas bija lieliskas - nokrāsoju, apgriezu matus, aizvedu kaķi uz poti, mājās ģenerālo tīrīšanu uztaisīju, daudz sportoju, ēdu veselīgi un priecājos par dzīvi. Abas dienas nepārtrauktā kustībā. Patīk man aizņemtība.
Uz kino brīvdienās nesanāca aiziet, iešu šovakar pēc darba un šķiet, ka pārmaiņas pēc un pirmo reizi iešu viena.

Atziņa pēc piektdienas vakara/nakts - ja agrāk šķita, ka sastrādāju muļķības un sāpinu sevi, tad tagad ir tā, ka vienkārši baudu dzīvi un visas tās sniegtās ekstras. (l) Bet visu ar mēru un saprāta robežās.

René un piparene Veseļojaties!
06.01.2014 10:22 |

Reitings 2796
Reģ: 20.10.2009
Labrīt (l)

pēdējās 2 dienas man ir izcils garatāvoklis.. :)
jūtos izcili, viss ir super.. :))

gaidu, kad mans mazais pirkstiņš beidzot sadzīs līdz galam, lai varu iet sportot.. :)) laikam jaunais gads un tas, ka visiem ir apņemšanās ir mudinājis arī mani to darīt.. :)

drīz jau jāiet uz darbu.. :) atkal kolēģi brīnīsies ko es tik dziedoša un priecīga. :)
06.01.2014 10:37 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Labrīt.
Pagājušo nakti ļoti slikti gulēju. Vairākas reizes modos augšā un nebija ērta gulēšana. Kā prāta vētras dziesmā : spilvens spiež un sega par šauru :)
Lasu par aukstuma vilni ASV un Kanādā, un domāju - nez kā Kristai iet!?
Drīz jau mums arī grādi nokritīs zem nulles un varēs atkal pa kalnu šļūkt :)
Veselību apslimušajām!
06.01.2014 10:40 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Labrīt!

Mana 2014. gada pirmā nedēļa ir bijusi piedzīvojumiem bagāta. Pirmā darba diena, izbrauciens pa Ziemeļpoliju ar jaunajiem kolēģiem, redzētas interesantas vietas, jaunas pazīšanās un emocijas. Absolūta izkāpšana no komforta zonas :)
Nedēļas nogale bija viens liels notikums - dzīvojāmies pa Poliju, apskatījām tādas vietas, kuras normālos apstākļos es pat meklējusi nebūtu. Vislielāko iespaidu atstāja Wolfschanze - Hitlera bunkuri, kur kara laikā viņš un viņa 2000 padotie dzīvoja 3 gadus. Ļoti neparasta vieta, esmu apņēmusies noskatīties filmu Valkīra, kas ir tieši par šo vietu un atentātu, kas tur tika plānots.

Šodien jau ierindā - tukšojas tējas krūze, graužu makarūnus un apzinīgi strādāju :)
06.01.2014 10:53 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Labrīt!
Nakts galīgi negulēta, bet kaut kā esmu pamodusies, nevar gulēt vairs. Speks nav, rokas neklausa, kājas ļumīgas un acis krīt ciet. Uh, Būs jautri.
06.01.2014 11:10 |

Reitings 2982
Reģ: 29.01.2009
gribu pačīkstēt. esmu pūce. tik grūti celties.
Šad tad esmu drusku aizgulējusies. bet šodien bija tāāāds fail. Piecēlos tikos, cikos sen jau pie PC darbā bija jāsēž. Protams, raksīju priekšniekam. Šis aizrādīja. Nekas tāds, bet no tiem dažiem vārdiem sapratu, ka tuvājakā laikā nekādu "Paldies naudas izteiksmē pie algas kontā" nebūs.
Un pretīgākais, ka viņš pats arī darbā nav, bija aizvietotājs. Būtu zinājusi- nebūtu rakstījusi, viss būtu čikeniekā :(

jūtos tik slikti, meitenes. :( tāds kauns.

Cenšos iet laicīgi gulēt. Bet es citreiz vienkārši nedzirdu to modinātāju :(((

slikta sajūta par sevi.
kā palīdzēt sev nekavēt rītus?
06.01.2014 11:14 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
angry to happy fuj kāds riebīgs priekšnieks.. saprastu, ja tā Tev būtu regulāri, bet nu šitā... riebīgi :(
06.01.2014 11:20 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Varbūt pamēģini likt vairākus modinātājus. Nopērc mega pretīgu, skaļu pulksteni ar modinātāju. No sākuma liec uz mobīlā, pēc 10 min pulksteni.
Ja piecelsies pēc mob., paspēsi atslēgt pretīgo pulkst.
Ja nepiecelsies no mob, piecēlsies no pulkst.

Problēma atrisināta. :)
06.01.2014 11:20 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Libra.
Ko vēl labu apskatīji Polijā?
Pirms dažiem gadiem braucu uz Wolfschanze, bet pēc vietējo norādēm gandrīz iestrēgām uz maza bruģeta ceļa meža vidū. Nolēmām tālāk nebraukt. :)
06.01.2014 11:22 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
angry to happy, prieksnieks tiešān fē!
Tagad novērtēju cik man labs priekšnieks. Kad es pirmo reizi nokavēju, viņš vnk pasmējās, ka noteikti iepriekšējā dienā, ierpriekšējo dienu esmu svinējusi :D
06.01.2014 11:23 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
kā palīdzēt sev nekavēt rītus?

Mans draugs arī nedzird modinātāju. Tad nu es lieku modinātāju viņa laikā, un savā laikā un viņš liek modinātāju. Tad nu pagaidām šitas strādā.

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
Hi5, Renē un Piparene, arī šodien! Man 38.2...

Reitings 2982
aloe, jaatzīst, ka neesmu eņģelīts. Rakstīju jau, ka sanāk šad tad iekavēt drusku, bet nu tas drusku ir tikai tik, cik priekšnieks pats noteicis būt darbā, nevis visulielākais priekšnieks. Nu piemēram, visiem jābūt pusē astoņos, tad mums jābūt 7:15. Tad teorētiski es nekavēju, bet kavēju.

šodien nokavēju pēc visiem " standartiem".
eh.
06.01.2014 11:26 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Chaacha, mums tas pats. Es mostos no viira modinaataaja un tad kratu un bakstu vinju, lai mostaas :D
06.01.2014 11:26 |

Reitings 2982
galvenais nedrīkst ļaut notikumam likt justies slikti.Pašai jāveido savs noskaņojums!
06.01.2014 11:27 |

Reitings 479
Labrīt :)

Vakar vakarā aizbraucām līdz jūrai..tāds miers, klusums..tumsa :D bet tieši tas,kas bija vajadzīgs.. šodien esmu tiiiik ļoti uzlādēta par spīti kārtējiem nakts murgiem un mošanās kadas 4x naktī... man liekas,ka jau kādu mēnesi, ja ne vairāk regulāri murgoju... kāda nezin kapēc tā? :(
Absolūta izkāpšana no komforta zonas

Jā...man beidzot vajadzētu saņemties to izdarīt, prieks par Tevi - Libra :)
Baudītāja, sveicieni Tev, es arī te jauniņā :) Bet kā teici -
,tad nu,cosmo meitenes man palīdz pārvarēt krīzes,garlaicīgus un skumjus brīžus,kā arī nereti ļauj pasmaidīt
pilnībā piekrītu, man ir tāpat + vēl esmu te uzmundrināta un jutos atbalstīta un uzklausīta. Paldies Cosmo Dāmām :)
Veselību un izturību visām meitenēm, kas slimo :( Cerams drīz tiksiet uz kājām :)
Visiem pārējiem - pozitīvu un siltu šo dienu! ;)
06.01.2014 11:29 |

Reitings 1201
Reģ: 15.11.2013

Pievienojos vēlreiz gulētājām.
Darbu nav tik daudz, lai justos saspringta.. :/ Līdz ar to reāli knābāju darba galdu. Būs jāiet pastaigā pa mitro laiku.
06.01.2014 11:29 |

Reitings 274
Labrīt!

Šorīt atliku modinātāju pakāpeniski, rezultātā par h vēlāk, bet uz darbu par brīnumu tiku laicīgi. Strādāju jomā, kuru apgūstu augstkolā, bet saprotu, ka reāli nepatīk man šis darbs, gribu kaut kādu radošāku dabu. Labi, ka bakalaura darba tēmu izvēlējos, kura diezgan interesē. Februārī jāsāk rakstīt. :/

Es gan visas rauga tabletes, ka mājās bija, izmetu. Endokrinologs teica, ka tas ir tas, kas sliktajām baktērijām ļoti labi palīdz savairoties organismā.

Tikko nobeigumā gandrīz uzrakstīju:
Ar cieņu, (vārds, uzvārds) :D
06.01.2014 11:30 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Chaacha, mums tas pats. Es mostos no viira modinaataaja un tad kratu un bakstu vinju, lai mostaas

Viņš man vienu periodu vispār visu laiku nogulēja darbu.
Uzliek modinātāju, bet viņš nenoskan. beigās izrādās,ka neuzliek. Ar mani strīdas,ka uzlicis, bet es taču dzirdu, pat to naktī,kad kaķis d*rst iet, jo man caurs miegs. Vai arī nemode- skan modinātājs, izslēdz un "atlaižas". Telefons uz punča, guļ kā susliks. protams,ka darbu nogulēja:D tad nu tagad abi liekam viņam modinātāju.
06.01.2014 11:33 |

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
Jeeeiii, es tik priecīga, ka man atvaļinājums beidzas tikai rīt un darba nedēļu uzsākšu ar 3dienu- nu tāda īsā iesildīšanās nedēļa. Bet nav ne jausmas, kā piecelšos- vakar pat aizgāju laicīgi gulēt, bet tāpat šodien pamodos pēc 10iem..... nez, kā es piecelšos parīt 7.00! Un vispaŗ- jūtos dumja palikusi pa atvaļinājumu- trīs nedēāls smadzenes nav noslogotas! Bija tikai svētki, svinēšana, ēšana, dzeršana un laiskošanās:D
06.01.2014 11:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits