Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pārāk īss Sex

Reitings 9
Reģ: 06.01.2014
Sveikas...!
Man ir vajadzīgs kāds padoms no malas...
Esmu kopā ar puisi jau kādus 2vus mēnešus man viņš patīk patiešām, viss ar viņu ir labi tik līdz brīdim kad nonākam līdz gultai.
Man tā ir pirmo reizi kad puisis pilnībā nevar mani apmierināt tas laiks ir pārāk īss, ja viņš jau beidz tad es esmu vēl tik kkur sākumā. Apmērams tas laiks ir 5min neieskaitot priekšpēli...
Es nezinu ko man tieši iesākt šajā situācijā jo sex ir daļa no attiecībām.
Vai man viņam to pateikt? Un kā viņš uz to reaģētu?
06.01.2014 01:14 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Iekārdini uz otro raundu, tad jau vajadzētu ilgāk turēt.
06.01.2014 01:26 |

Reitings 9
Tur ir tā lieta ka uz otru raundu man nekādīgi nesanāk viņu iekārdināt...
Viņš vnk nevar vai negrib.
Es tiešām nezinu kā šādā situācijā rīkoties. Jo vēlos lai tieši ar viņu man būtu labi...
06.01.2014 01:28 |

Reitings 53
Reģ: 26.11.2013
Tur ir tā lieta ka uz otru raundu man nekādīgi nesanāk viņu iekārdināt...
Viņš vnk nevar vai negrib.

Faking nopietni? Man pēc pieciem raundiem ir tā, ka es vairs sievieti nevaru iekārdināt, jo viņa ir piekususi.
Vai nu viņš Tevi negrib un izmanto Tevi tikai stresa mazināšanai vai viņam tiešām ir problēmas... lai gan nevajadzētu būt, jo ātrbeidzēji parasti tieši ir viegli uzbudināmi. Kāpēc cilvēki nerunā? Tas taču ir tikai normāli, ka Tu gribi vēl, tādēļ mierīgi prasi, ko tas nozīmē.
06.01.2014 01:32 |

Reitings 388
Reģ: 05.12.2013
Izklausās pēc egoista, kurš domā tikai par sevi. Bet nu ar secinājumiem nevajadzētu pārsteigties... Varbūt ir kāda cita vaina. Pajautā, tad jau redzēsi, kā reaģēs. ;) Tas ir tikai normāli, ka tu arī vēlies gūt baudu!
06.01.2014 01:36 |

Reitings 3431
Nu tad sāc runāt, varbūt nesāc pārmetoši, bet saki, ko tev labāk darīt, lai viņš ilgāk varētu turēt? Nebūs muļķis, tad jau sapratīs, ka jāsāk domāt ne tikai par sevi.
Jums sekss nav pārāk reti?
06.01.2014 01:37 |

Reitings 9
Man ir bail kko jautāt...
Jo vnk es nezinu kā viņš reaģētu ja es viņam pateiktu ka tas ir pārāk īsi un kad man nav pilnībā lani...
Kā man to vispār pateikt? Pirms viss sākas vai pēctam censties viņu pierunāt uz otro raundu kas man nesanāk, jo viņš vnk pasaka nē...
06.01.2014 01:38 |

Reitings 53
chocoloco, vai zini, kāds vīrietis ir gultā, kuram sekss ir pārāk reti?
06.01.2014 01:39 |

Reitings 53
Sisii
, cik Tev un viņam gadu?
Kāpēc sievietes šādos gadījumos ne par ko negrib klausīties vīriešos?
06.01.2014 01:40 |

Reitings 9
Nē vispār nezinu gan kāds ir vīrietis gultā ja seks ir pārāk reti... Pastāsti.
Mums sanāk reizi nedēļā jo pa darba dienām viņam sanāk braukt prom... :/
Man ir 21 gads viņam 25 gadi...
Labi es tad nu klausos...
06.01.2014 01:43 |

Reitings 3431
chocoloco, vai zini, kāds vīrietis ir gultā, kuram sekss ir pārāk reti?

Nu ja sekss ilgi nav bijis un nenotiek pašapmierināšanās, tad jau loģisks iznākums ir, ka ilgi nevar noturēt.
Atbildot uz jautājumu precīzāk - nē, nezinu.
06.01.2014 01:45 |

Reitings 53
Nē vispār nezinu gan kāds ir vīrietis gultā ja seksS ir pārāk reti... Pastāsti.

Viņš ir tīģeris. Viņš sievieti ir gatavs saplosīt, cik ļoti viņu grib. Ja vien tas nav sekss pieklājības pēc. Tāds vispār eksistē?
Tev 21, viņam 25. Ehh... erekcijas problēmām viņam nevajadzētu būt. Kāds jūsu attiecībām statuss? Kā jūs paši to saucat? Vai abiem "esmu kopā" ir viens un tas pats? Tā kā viņš ir vecāks, viņš varētu Tevi izmantot. Man pirms pašapmierināšanās ir tā, ka ļoti, ļoti gribas, bet pēc beigšanas - pff.. būtu varējis nedarī to. Varbūt viņš līdzīgi jūtas attiecībā uz Tevi. Lai gan par to arī nevar viennozīmīgi spriest. Kāda ir priekšspēle, viss process? Vai kaisle ir manāma? Ak, jā.. un uz cikiem viņam stāv? Es ļoti atvainojos par tik prastiem jautājumiem, bet tas vienkārši nav normāli. Un tas, ka Tu baidies runāt... tas ir smieklīgi. Ja viņš ir vīrietis, viņš neiebildīs pret sarunu.
06.01.2014 01:49 |

Reitings 9
Ģ

Mēnesi satikāmies līdz viņš man jautāja vai vēlamies būt kopā un tā nu es piekritu tākā no mūsu abu puses ir kad esam kopā...
Priekšpēlē ir kaislē tik tas ka vairāk ir ap viņu.. Es jau sākumā sapratu ka seksā viņš ir egoists, tik kā to mainīt īsti nezinu...
Nu tas ir atkarīgs cikos ejam gulēt parasti pēc 12naktī un arī dažreiz rīta pusēs...
06.01.2014 02:05 |

Reitings 53
Ar jautājumu "uz cikiem viņam stāv?" es domāju, lai iztēlojies viņa locekli kā pulkstens rādītāju, tādejādi nosakot erekcijas stiprību, bet nu labi. Tas, ka esmu informēts, kādos laikos viņam stāv, man arī noteikti noderēs.
Tātad Tu ap viņu kaislīgi čubinies, bet viņš tikai guļ kā baļķis. Es pat nezinu, vai tas ir egosisms. Visi mēs esam egoisti. Manī egoisms izpaužas kā vēlme būt labākajam, tāpēc sievietei atdodu sevi visu. Dīvaini? Varbūt. Viņa gadījumā tas mazliet pēc aseksualitātes izklausās. Lai nu arī būtu egoisms, kā Tu saki, bet mainīt Tu to nespēsi. Diemžēl. Bet skaties uz to no gaišās puses - jūrā ir daudz zivju un vēžveidīgo. Varbūt viņš ir vēžveidīgais?
06.01.2014 02:13 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Tas, ka esmu informēts, kādos laikos viņam stāv, man arī noteikti noderēs.

06.01.2014 02:17 |

Reitings 606
Reģ: 31.01.2013
tač tiešām iesāc sarunu, bet nesaki, ka tev ar viņu nav labi vai neesi apmierināta, savādāk būs lielais aizvainojums.
Tā arī pasaki, ka tev ar viņu ir ļoti labi, bet lai tu beigtu tev ir nepieciešams ilgāks laiks.. nu ja viņš neņems to vērā, tad laikam tiešām nav pārāk ieinteresēts tev izpatikt,un domā tikai par sevi. Un ja tā, tad nekas nemainīsies, un vai tev tāds vajadzīgs?
06.01.2014 03:07 |

Reitings 9
sirdsapziņa

Centīšos ar viņu parunāt un tad jau redzēs kā viss sanāks...
Iepriekš jau tiku apsvērusi to ka labāk būtu šķirties, bet nu kkā ar to vēl nogaidu.
06.01.2014 08:44 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
Nu, lai neiebrauktu auzās un nepaspruktu kāda "pārmetuma formātā izteikta vēlme" :D par ko čaļi, cik dzirdēts, ir ļoti jūtīgi, pārsvarā gultā savas ierosmes izsaki šādi : varbūt pamēģinām tā...? man ļoti patiktu, ka tu darītu šitā... :D
Maybe it's just me, bet čalis izklausās vai nu baigais egoists vai totāli nepieredzējis. 25 nemācēt vai negribēt apmierināt savu sievieti?... vispār, me šokā :|
06.01.2014 14:52 |

Reitings 280
Reģ: 31.01.2011
Sveika Sisii!

Tad tā arī viņam pasaki, ka vēlies ilgāk, jo man tas attiecībās ir nepieciešams,nevaru bez tā.Varbūt vairāk nepieciešama iniciatīva no Tavas puses, iekārdini apģērbies kā stjuarte,medmāsa, vienalga, lai būtu kas savādāks.Saki viņam, ka pie velna necietīsi, tādu attieksmi, jo , Tu vari, provocē viņu, kad derat to, saki, kādus mudinošu, aktīvus vārdus, kas viņu dzen uz priekšu kā ērzeli :D Vai izprovējiet izklaides, kādā citā aizraujošākā vietā.
Saki, ka abiem ir jāiegulda attiecībās, viens nevar būt,attiecību veidotājs.

Bet, mani māc, ka viņam Tu neesi vienīgā, esi iekritusi viņa slazdos.Jo attiecībām ir tikai pats sākums, Jūs satiekaties tikai vienu reizi nedēļā, Tu nezini, ko viņš dara pārējā laikā, Tu vienkārši domā ka strādā, bet varbūt vinš nesen bijis pie citas, sekss ir pārāk īss, tikai lai saņemtu, izdarītu savu iegribu un viss.Pāŗak mazs informācijas,jo nevaru noticēt, ka pēc 5 minūtēm, vīrietis saka pietiks, nevēlas apmierināt savu sievieti, lai ir labi.Tur kaut kas nav tīrs.

Kāda starpība, kā reaģēs, būtu priecājies, ka vispār, kas Jūsu starpā notiek, vēl pēc tādiem izgājieniem, viņš tak pieaudzis cilvēks, 25 gadu vecs.
06.01.2014 15:23 |

Reitings 1051
Reģ: 07.07.2009
Es domāju, ka tev nevajag viņam neko teikt par to, ka tev nepatīk, ka viņš tik ātri beidz. Tas var radīt viņā stresu un tādus gadījumus, ka viņš nebeidz vai arī viņam var nestāvēt. Ar laiku viņam vajadzētu turēt ilgāk. Vēl mainiet pozas seksa laikā. Arī man ar draugu sākumā bija līdzīga problēma, bet tagad viss ir kārtībā :)
06.01.2014 15:28 |

Reitings 1051
Reģ: 07.07.2009
Un vēl kas... netēlo seksa laikā!!!
06.01.2014 15:29 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits