Beidzot tika izlemta filma, kuru apmeklēt par laimētajām biļētēm, tiku uz Hobitu! Jāsaka, ka tā laikam bija pirmā 3 D filma, kuru redzēju, iepriekš tik uz muļķikiem biju. Spriedze uz urrā, es laikam tiesam esmu bailule, tik traki sanāca vienā vietā iespiegties, ka daudzi vnk pagriezās, lai nolupītu mani. njā. Redzēju treileri filmai, kas būs vasarā un ļoooti ieintriģēja - Godzilla! Jau gaidu :))
Veselību slimotājām! Es sāku domāt, ka dvīnēm (pēc horoskopa, protams, draudzenes man iegāztu, jo viņām besī, ka runāju par horoskopiem :D) ,šis gads nepavisam nav labi iesācies veselības jomā. Gan es, gan manas 3 draudzenes, kas arī ir dvīnes (:D) mokamies jau kopš vecā gada pēdējām dienām. Venai angīna, citai kājas, trešai zobi, a es ar savām ausīm.. un mani jau gaida nākamās antibiotikas rindā.. :( sāku domāt, ka manas veselības problēmas mazliet iet kopā arī ar to, ka nervi čupā, es nepārtraukti ar kaut ko slimoju, kaut cenšos dzert tējas ļoti daudz, vēdināt telpas, staigājos svaigā gaisā, vitamīnus uzņemu. Kaitina, kad laikā, kad man jādomā par tiesam cilvēku, kura veselība ir iedragāta, man jāņemas ar sevi un jādomā par to, kā sevi dabūt uz strīpas.
ā, un šobrīd tā vietā, lai aktīvi sesijotu un mācītos, es sēžu cosmo, cepums man, ka vismaz teikums minūtes laikā top arī mācībās :D